Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Niesławny ''dzień wyklętych''

~~xyz niezalogowany
2 marca 2022r. o 19:31
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Doinformowany napisał(a): Panie Lucjan jego ojciec w 1945 był nastolatkiem.

Czy ja piszę o jego ojcu , czy o LWP jako całości , wymieniłem tylko rok 1945 , czy też lata 1970 i 1981 , proszę przeczytać
dokładnie .

Przygłupie ty weź sobie papier toaletowy i pisz w kiblu .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~wina Tuska niezalogowany
2 marca 2022r. o 19:35
A ojciec Balbiny pochodził z Odessy ,wuje rabotali w NKWD , i git.
~~jasnozielona morwa niezalogowany
2 marca 2022r. o 19:35
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Doinformowany napisał(a): Panie Lucjan jego ojciec w 1945 był nastolatkiem.

Czy ja piszę o jego ojcu , czy o LWP jako całości , wymieniłem tylko rok 1945 , czy też lata 1970 i 1981 , proszę przeczytać
dokładnie .

M21W2 napisał(a): A c
Po raz kolejny dwóch synalków trepów tzw .LWP

Ktoś ci się włamał na konto? Napisałeś jak widzisz konkretnie więc co? Po co teraz głupie usprawiedliwienia?
14240
M21W2
2 marca 2022r. o 19:37
~~xyz napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Doinformowany napisał(a): Panie Lucjan jego ojciec w 1945 był nastolatkiem.

dokładnie .

Nie musisz się chwalić że walisz w klawiaturę siedząc na kiblu .
~~Mlecznobiały Szczypiorek niezalogowany
2 marca 2022r. o 19:42
co nas czeka???????
~~xyz niezalogowany
2 marca 2022r. o 19:42
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Doinformowany napisał(a): Panie Lucjan jego ojciec w 1945 był nastolatkiem.

dokładnie .

A ty błaźnie walisz kona w kiblu i sperma zalewa ci mózg .
14240
M21W2
2 marca 2022r. o 19:50
~~jasnozielona morwa napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Doinformowany napisał(a): Panie Lucjan jego ojciec w 1945 był nastolatkiem.

dokładnie .

M21W2 napisał(a): A c
Po raz kolejny dwóch synalków trepów tzw .LWP

Ktoś ci się włamał na konto? Napisałeś jak widzisz konkretnie więc co? Po co teraz głupie usprawiedliwienia?

Tak ja to napisałem , mam bardzo negatywną ocenę oficerów LWP .
Powtórzę , jak według panaM i Horusa Solidarność odpowiada za całe zło po 1989 , analogicznie oficerowie zwani przez podwładnych trepami odpowiadają za całe zło po 1945 r.

Dopisane 02.03.2022r. o godz. 19:46:

~~xyz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Doinformowany napisał(a): Panie Lucjan jego ojciec w 1945 był nastolatkiem.

dokładnie .

A ty błaźnie walisz kona w kiblu i sperma zalewa ci mózg .

Nudna ta pyskówka z tobą .
Bez odbioru .

Dopisane 02.03.2022r. o godz. 19:50:

Najazd trolli synalków postkomunistów i komunistów jest tu na forum aż nadto widoczny .
~~M21W2 niezalogowany
2 marca 2022r. o 19:56
Dowiemy się kim był twój ojciec .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza