M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Doinformowany napisał(a): Panie Lucjan jego ojciec w 1945 był nastolatkiem.
Czy ja piszę o jego ojcu , czy o LWP jako całości , wymieniłem tylko rok 1945 , czy też lata 1970 i 1981 , proszę przeczytać
dokładnie .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Doinformowany napisał(a): Panie Lucjan jego ojciec w 1945 był nastolatkiem.
Czy ja piszę o jego ojcu , czy o LWP jako całości , wymieniłem tylko rok 1945 , czy też lata 1970 i 1981 , proszę przeczytać
dokładnie .
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Doinformowany napisał(a): Panie Lucjan jego ojciec w 1945 był nastolatkiem.
dokładnie .
Przygłupie ty weź sobie papier toaletowy i pisz w kiblu .
Nie musisz się chwalić że walisz w klawiaturę siedząc na kiblu .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Doinformowany napisał(a): Panie Lucjan jego ojciec w 1945 był nastolatkiem.
dokładnie .
A ty błaźnie walisz kona w kiblu i sperma zalewa ci mózg .
~~jasnozielona morwa napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Doinformowany napisał(a): Panie Lucjan jego ojciec w 1945 był nastolatkiem.
dokładnie .
M21W2 napisał(a): A c
Po raz kolejny dwóch synalków trepów tzw .LWP
Ktoś ci się włamał na konto? Napisałeś jak widzisz konkretnie więc co? Po co teraz głupie usprawiedliwienia?
Tak ja to napisałem , mam bardzo negatywną ocenę oficerów LWP .
Powtórzę , jak według panaM i Horusa Solidarność odpowiada za całe zło po 1989 , analogicznie oficerowie zwani przez podwładnych trepami odpowiadają za całe zło po 1945 r.
Dopisane 02.03.2022r. o godz. 19:46:~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Doinformowany napisał(a): Panie Lucjan jego ojciec w 1945 był nastolatkiem.
dokładnie .
A ty błaźnie walisz kona w kiblu i sperma zalewa ci mózg .
Nudna ta pyskówka z tobą .
Bez odbioru .
Dopisane 02.03.2022r. o godz. 19:50:
Najazd trolli synalków postkomunistów i komunistów jest tu na forum aż nadto widoczny .