M21W2 napisał(a): Mój ojciec był górnikiem , zagorzałym antykomunistą .
~~jasnozielona morwa napisał(a): Widzę jak teraz próbujesz się wycofać ale tak to jest jak się miele ozorem bez zastanowienia .
Chcesz powiedzieć że ty nie brałeś w tym udziału? Przecież to łatwe do sprawdzenia w jakich latach służyłeś w wojsku. Zapewne nie jako oficer ale jednak służyłeś tamtemu systemowi. Jakie to były lata i jaka jednostka?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~jasnozielona morwa napisał(a): Widzę jak teraz próbujesz się wycofać ale tak to jest jak się miele ozorem bez zastanowienia .
Chcesz powiedzieć że ty nie brałeś w tym udziału? Przecież to łatwe do sprawdzenia w jakich latach służyłeś w wojsku. Zapewne nie jako oficer ale jednak służyłeś tamtemu systemowi. Jakie to były lata i jaka jednostka?
Zapewne jesteś zbyt młody , nie pamiętasz że w tamtych latach służba obowiązkowa lub więzienie , nie udało mi się wymigać .
Zostałem skierowany do podoficerskiej szkółki , po ukończeniu odmówiłem dalszej nauki w szkole podoficerskiej i pozostanie w wojsku .
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Mój ojciec był górnikiem , zagorzałym antykomunistą .
A trunkowym też był ?
~~Bonkiewicz napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~jasnozielona morwa napisał(a): Widzę jak teraz próbujesz się wycofać ale tak to jest jak się miele ozorem bez zastanowienia .
Zapewne jesteś zbyt młody , nie pamiętasz że w tamtych latach służba obowiązkowa lub więzienie , nie udało mi się wymigać .
Zostałem skierowany do podoficerskiej szkółki , po ukończeniu odmówiłem dalszej nauki w szkole podoficerskiej i pozostanie w wojsku .
Ja pierdzielę Lucek nie chciał zostać trepem czyli zlewem .
Nie tylko to , po szkółce i ukończonej służbie proponowali szkolenie i wstąpienie do milicji .
Dzięki służbom mundurowym Wojska Polskiego po 1989 dziś jestem murem za polskim mundurem .
Policja odpada .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~jasnozielona morwa napisał(a): Widzę jak teraz próbujesz się wycofać ale tak to jest jak się miele ozorem bez zastanowienia .