Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Niesławny ''dzień wyklętych''

~~jasnozielona morwa niezalogowany
2 marca 2022r. o 19:57
Widzę jak teraz próbujesz się wycofać ale tak to jest jak się miele ozorem bez zastanowienia .
Chcesz powiedzieć że ty nie brałeś w tym udziału? Przecież to łatwe do sprawdzenia w jakich latach służyłeś w wojsku. Zapewne nie jako oficer ale jednak służyłeś tamtemu systemowi. Jakie to były lata i jaka jednostka?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
2 marca 2022r. o 20:07
Mój ojciec był górnikiem , zagorzałym antykomunistą .
~~J23 niezalogowany
2 marca 2022r. o 20:11
M21W2 napisał(a): Mój ojciec był górnikiem , zagorzałym antykomunistą .

A trunkowym też był ?
14240
M21W2
2 marca 2022r. o 20:16
~~jasnozielona morwa napisał(a): Widzę jak teraz próbujesz się wycofać ale tak to jest jak się miele ozorem bez zastanowienia .
Chcesz powiedzieć że ty nie brałeś w tym udziału? Przecież to łatwe do sprawdzenia w jakich latach służyłeś w wojsku. Zapewne nie jako oficer ale jednak służyłeś tamtemu systemowi. Jakie to były lata i jaka jednostka?

Zapewne jesteś zbyt młody , nie pamiętasz że w tamtych latach służba obowiązkowa lub więzienie , nie udało mi się wymigać .
Zostałem skierowany do podoficerskiej szkółki , po ukończeniu odmówiłem dalszej nauki w szkole podoficerskiej i pozostanie w wojsku .
~~Bonkiewicz niezalogowany
2 marca 2022r. o 20:20
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~jasnozielona morwa napisał(a): Widzę jak teraz próbujesz się wycofać ale tak to jest jak się miele ozorem bez zastanowienia .

Zapewne jesteś zbyt młody , nie pamiętasz że w tamtych latach służba obowiązkowa lub więzienie , nie udało mi się wymigać .
Zostałem skierowany do podoficerskiej szkółki , po ukończeniu odmówiłem dalszej nauki w szkole podoficerskiej i pozostanie w wojsku .

Ja pierdzielę Lucek nie chciał zostać trepem czyli zlewem .
14240
M21W2
2 marca 2022r. o 20:26
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Mój ojciec był górnikiem , zagorzałym antykomunistą .

A trunkowym też był ?

Agencie ujawnij się , jesteś z bezpieki ? , ciągotki do inwigilacji na to wskazują .

Dopisane 02.03.2022r. o godz. 20:26:

~~Bonkiewicz napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~jasnozielona morwa napisał(a): Widzę jak teraz próbujesz się wycofać ale tak to jest jak się miele ozorem bez zastanowienia .

Ja pierdzielę Lucek nie chciał zostać trepem czyli zlewem .

Nie tylko to , po szkółce i ukończonej służbie proponowali szkolenie i wstąpienie do milicji .

Dzięki służbom mundurowym Wojska Polskiego po 1989 dziś jestem murem za polskim mundurem .
Policja odpada .
~~Horus niezalogowany
2 marca 2022r. o 20:30
to raczej ty jesteś kimś o ciągotkach esbeckich? ;D
przypomnieć? ;D

poczytałem co tu ''spłodziłeś '' i po raz kolejny się uśmiałem z ciebie kmiocie ...
ty nie uwolnisz się nigdy od łgarstw bo zbyt w tobie są zakorzenione...

przykład...napisał do ciebie ramaj..

''Widzisz "kombatancie" ty wiedzę na ten temat czerpiesz z oficjalnych IPNnowskich itp.źródeł włącznie z gadzinową TVP.
Ja znam relacje bezpośrednie od ludzi z Białostoczcyzny (okolice Grajewa),i ci ludzie n/t tzw. wyklętych maja tylko ciężkie słowo.Dodam,że znałem też osobiście człowieka o psełdonimie Deksun który "chodził" z Łupaszką i on też opowiadał - niewiele w tym było o patriotyźmie.
Pewnie,że opór przeciwko sowietyzacji należy uznać za przejaw gębokiego patriotyzmu....tylko.Tylko ,ze pod tym płaszczykiem większości występowali ludzie ,którzy z patriotyzmem nie mieli wiele wspólnego.''

co mu odpowiedziałeś ?

14240
M21W2 9 godz. 46 min. temu
ramaj , ja też pochodzę z tamtych terenów ,

(resztę pomijam bo to kolejne twoje pierdy nie mające nic wspólnego z tematem )
więc pytam jeszcze raz...z jakich terenów białostoczczyzny ty pochodzisz...
~~Horus niezalogowany
2 marca 2022r. o 20:45
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~jasnozielona morwa napisał(a): Widzę jak teraz próbujesz się wycofać ale tak to jest jak się miele ozorem bez zastanowienia .

czyli służyłeś ale tylko jako zwykły szeregowy ...
no tak ...to się nie liczy ...
ty ''wykonywałeś tylko rozkazy'' ...skąd ja znam takie tłumaczenia?
z protokołów norymberskich? ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza