Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Bajraktar

~~Horus niezalogowany
21 marca 2022r. o 11:28
PanM napisał(a): Teraz wiesz dlaczego zablokowałem ci dostęp do moich stron Facebook.
Napisane tu jest kajtek68 -- i to powinno cię interesować . Bo to twój ulubiony ........ .
Teraz cytat z wpisu powyżej Horusa vel Janusza wielbiciel Prawa i Sprawiedliwościa " tak Panie M... nawet jeśli coś wiem to wiem dla siebie ... nie po to żeby rzucać nazwiskami na prawo i lewo , nie po to by ktokolwiek mógł to wykorzystywać w swoich brudnych gierkach."

Lubisz grzebać w cudzych sprawach grzeb dalej. Mnie w to nie wciągaj. Nie wiadomo do czego jesteś w stanie się posunąć.

Po raz wtóry żegnam cię z niesmakiem.

a co ty mi tu pieprzysz o zablokowaniu FB?
co to ma do rzeczy?...myślisz że mnie to interesuje co ty wypisujesz na FB?
ja ci jasno napisałem że nie jesteś tym za kogo chcesz być tu uważany ...że nie powinieneś odnosić się do kogoś jeśli sam jesteś upaprany w rzucanie oszczerstw na innych ...
o tym teraz milczysz...
nawet teraz wymieniasz moje nazwisko nie mając na to mojego przyzwolenia...

ja lubię grzebać w czyichś sprawach? ;D
gościu ...sam grzebiesz w jakiejś sprawie dwa lata!!!!!! a mnie o to posądzasz?

przypomniałem ci jak dopytywałeś się mnie o altera i skorna?
zamilkłeś ani słowem do tego się nie odnosząc...;D
i ty śmiesz mi pisać że to ja w czymś tam ''grzebię''?
dlaczego ani słowem nie piszesz kogo i za co przepraszałeś?

chcesz link do strony z forum ?....twój fart że teraz nie można tu zamieszczać zrzutów ekranu bo bym ci ''odświeżył pamięć'' ;D

ale zaczepiaj mnie dalej a przypomnę ci cały tekst twoich przeprosin...
z dnia 10 lipca 2015 z godziny 9.35
to był ciekawy tekst bo miał 5398 odsłon a był tekstem zleconym...;D
ile cię kosztował?...czy po ''znajomości'' z Kazimierzem poszedł za darmochę?

żegnasz mnie z ''niesmakiem''?
teraz?...kiedy ja to zrobiłem już dosyć dawno?

myślę że to powinieneś zapamiętać ...

''Lubisz grzebać w cudzych sprawach grzeb dalej. Mnie w to nie wciągaj. Nie wiadomo do czego jesteś w stanie się posunąć.''

ja już to wiem do czego jesteś zdolny od chwili kiedy uzgadniałeś ''zeznania '' ze swoim koleżką ...przez telefon...;D
przemyśl swoje postępowanie bo jeśli tego nie zrobisz znajdzie się kolejny ''kajtek'' który kiedyś podobnie jak tamten cię scharakteryzuje...

masz jeszcze coś do dodania? ;D

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
21 marca 2022r. o 17:37
Ja mam.

Jakimś cudem każda osoba z tego forum, która miała z tobą kontakt osobisty, ma cię dość. Więc albo ty jesteś ten dobry, a wszyscy inni źli, co z definicji jest bardzo mało prawdopodobne, albo... ; )

<i>
~~julia niezalogowany
21 marca 2022r. o 17:39
skorn napisał(a): Ja mam.

Jakimś cudem każda osoba z tego forum, która miała z tobą kontakt osobisty, ma cię dość. Więc albo ty jesteś ten dobry, a wszyscy inni źli, co z definicji jest bardzo mało prawdopodobne, albo... ; )

Proszę nie być złośliwym i prowokować .
~~Horus niezalogowany
21 marca 2022r. o 17:43
to ty w cuda wierzysz?...no,no...
jesteś pewien że każda?
;D
byłbyś korniszonie niemile zaskoczony...
fantazjuj dalej ...;D

o ciebie też mnie pytano...
no i popatrz...''cudem'' przemilczałem ...;D
~~Garsyja niezalogowany
21 marca 2022r. o 18:27
~~Horus napisał(a): to ty w cuda wierzysz?...no,no...
jesteś pewien że każda?
;D
byłbyś korniszonie niemile zaskoczony...
fantazjuj dalej ...;D

o ciebie też mnie pytano...
no i popatrz...''cudem'' przemilczałem ...;D

Strach ci w oczy zajrzał i kozaczysz że przemilczałeś……………D
~~Horus niezalogowany
21 marca 2022r. o 18:34
strach?
przed czym ? ;D
nie ma we mnie ani odrobiny ''kozaczenia'' ...piszę co myślę i piszę o faktach...
faktach jak widzę teraz bardzo niewygodnych dla tego który właśnie za strachu przed tym że wychodzą jego kłamstwa nagle zamilkł ...

a taki ''kozak'' był ...nawet prosił o dowody...;D
nie cierpię obłudy i fałszu...
11445
PanM
21 marca 2022r. o 18:53
Sprawa dotyczyła wieloletniego sporu o majątek pomiędzy moim znajomym księdzem a jego rodziną w tym byłą żoną przed kilkunastu lat.
W jedynym komentarzu jaki wykonałem użyłem niefortunnie słowa niewierna żona zamiast nielojalna.
W tym czasie toczył się już proces jaki rodzina wytoczyła kilku osobom /sąsiadom/ uwikłanym przypadkowo w konflikt. Po tym wpisie dołączono mnie. Pierwszy raz w życiu spotkałem się z taką determinacją i zawziętością oskarżycieli.
W konsekwencji przeprosiłem i to wszystko.
Nie znam dalszych losów konfliktu i nie zdziwił bym się aby nadal trwał.
Oto link do strony -- nie będzie mnie jakiś " Janusz " wyręczał. https://www.bolec.info/boleslawiec/informacje/kategoria/13830/przeprosiny

Dopisane 21.03.2022r. o godz. 18:53:

Gdyby tu każdy był tak zjadły jak oskarżyciele i tak dociekliwy jak Horus większość z internautów nie wychodziła by z sądu. Czemu dał dowód oskarżając nieżyjącego Piotra ./Pannazdzieckiem/

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Horus niezalogowany
21 marca 2022r. o 20:02
PanM napisał(a):
W jedynym komentarzu jaki wykonałem użyłem niefortunnie słowa niewierna żona zamiast nielojalna.
Oto link do strony -- nie będzie mnie jakiś " Janusz " wyręczał. https://www.bolec.info/boleslawiec/informacje/kategoria/13830/przeprosiny

Dopisane 21.03.2022r. o godz. 18:53:Gdyby tu każdy był tak zjadły jak oskarżyciele i tak dociekliwy jak Horus większość z internautów nie wychodziła by z sądu. Czemu dał dowód oskarżając nieżyjącego Piotra ./Pannazdzieckiem/

aha...to było ''tylko niefortunne słowo''?
więc na przyszłość powinno to być nauczką że trzeba myśleć co się pisze ...

co do reszty ...
ty zajadłość mylisz z czymś innym ,z czymś co ci przez gardło nigdy tu nie przeszło...nawet teraz piszesz że oskarżałem tego chama...
zaprzeczysz może że tu na forum ostrzegałem go wielokrotnie jak się nie powstrzyma od takich słow?
znajdziesz odrobinę odwagi na to by je przytoczyć?
pamiętasz PanieM jak powiedziałem ci że jesteś zwykłym oportunistą? pamiętasz jak tylko w bezpośredniej rozmowie powiedziałeś że nie chcesz go do siebie zrażać?
dlatego uważam i nadal uważam że bije z ciebie prymitywny koniunkturalizm i wiem że to ci się nie spodobało ale taki już jestem ...bezpośredni...

ja się nie chowam i nie umawiam ''na telefon'' jak ty to robisz ze swoim ''przyjacielem'' który już następnego dnia wbija ci przysłowiowy ''nóż w plecy''

tak więc PanieM ...pan nie potrzebuje przyjaciół ,pan potrzebuje ''wazeliniarzy'' bo każdy kto powie prawdę prosto w oczy z automatu jest wrogiem...

pamięć zawodzi?
a kto jak nie ten ''śp'' pisał że robisz świetne serki?
a kto jak nie on nawet w ''przypływie szczerości'' nie tylko pisał imię pańskiej żony ale nawet to jak się pan do niej odnosi?

tak panie...zanieś mu nawet kwiaty na grób ...dopełnisz tylko tym obraz swojej obłudy ...

ja nie jestem zajadliwy ale pamiętliwy owszem...dlatego w kontekście tematu masz to ...
może zakumasz...

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Zapraszamy