PanM napisał(a): Teraz wiesz dlaczego zablokowałem ci dostęp do moich stron Facebook.
Napisane tu jest kajtek68 -- i to powinno cię interesować . Bo to twój ulubiony ........ .
Teraz cytat z wpisu powyżej Horusa vel Janusza wielbiciel Prawa i Sprawiedliwościa " tak Panie M... nawet jeśli coś wiem to wiem dla siebie ... nie po to żeby rzucać nazwiskami na prawo i lewo , nie po to by ktokolwiek mógł to wykorzystywać w swoich brudnych gierkach."
Lubisz grzebać w cudzych sprawach grzeb dalej. Mnie w to nie wciągaj. Nie wiadomo do czego jesteś w stanie się posunąć.
Po raz wtóry żegnam cię z niesmakiem.
Zastosowana autokorekta
skorn napisał(a): Ja mam.
Jakimś cudem każda osoba z tego forum, która miała z tobą kontakt osobisty, ma cię dość. Więc albo ty jesteś ten dobry, a wszyscy inni źli, co z definicji jest bardzo mało prawdopodobne, albo... ; )
~~Horus napisał(a): to ty w cuda wierzysz?...no,no...
jesteś pewien że każda?
;D
byłbyś korniszonie niemile zaskoczony...
fantazjuj dalej ...;D
o ciebie też mnie pytano...
no i popatrz...''cudem'' przemilczałem ...;D
PanM napisał(a):
W jedynym komentarzu jaki wykonałem użyłem niefortunnie słowa niewierna żona zamiast nielojalna.
Oto link do strony -- nie będzie mnie jakiś " Janusz " wyręczał. https://www.bolec.info/boleslawiec/informacje/kategoria/13830/przeprosiny
Dopisane 21.03.2022r. o godz. 18:53:Gdyby tu każdy był tak zjadły jak oskarżyciele i tak dociekliwy jak Horus większość z internautów nie wychodziła by z sądu. Czemu dał dowód oskarżając nieżyjącego Piotra ./Pannazdzieckiem/