Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Bajraktar

~~Horus niezalogowany
20 marca 2022r. o 22:03
~~Horus napisał(a): Po ile bimber .

Nie podszywaj się i nie wcinaj gdy dorośli rozmawiają . Nawiasem mówiąc słyszałem że panM pije jak szewc i handluje bimbrem dorabiając do emerytury.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Stara doradczyni niezalogowany
20 marca 2022r. o 22:25
Wiem że tankuje ......... że ma wtedy moc........ale czy sprzedaje?
~~Horus niezalogowany
20 marca 2022r. o 22:33
~~Stara doradczyni napisał(a): Wiem że tankuje ......... że ma wtedy moc........ale czy sprzedaje?

Pewnie , jeszcze ciepła jest.
~~Spragniony niezalogowany
21 marca 2022r. o 6:31
~~Stara doradczyni napisał(a): Wiem że tankuje ......... że ma wtedy moc........ale czy sprzedaje?

Dzisiaj od rana będzie chyba świeża dostawa . Kozia Górka centralny port alkoholowy.
~~Horus niezalogowany
21 marca 2022r. o 7:21
PanM napisał(a): Horus / Janusz / nie kłam i nie manipuluj. Zerwałeś ze mną kontakt przez swoją sympatię do " Hegemona " . Najpierw zerwałeś a potem poinformowałeś mnie że darzysz go sympatią. Nie chciało ci się wysłuchać co twój protegowany " Heguś " wyprawiał. Oficjalnie jako Hegemon był tu moderatorem a prywatnie pod innym nickiem " Ka .... ... / obrabiał tyłek tym których nie lubił wycinał części tekstów ośmieszając w ten sposób ich autorów. / dwa lata zajeło mi namierzenie tego który pisał o mnie po nazwisku z dopiskiem " Ty gnido ". Prywatnie nigdy nie znałem kolesia bo jest ode mnie sporo młodszy. ". To ostatnie zdanie pozwoliłem sobie powiedzieć tobie na co Ty nazwałeś mnie ubekiem śledzącym jego ulubieńca.Tyle o twoim " Hagusiu " Który bardzo prawdopodobnie do tej pory odszczekuje się tu z pod tyldy.
A teraz dawaj te " kompromitujące mnie przeprosiny ".

kłamiesz?...nie ...
ty po prostu ordynarnie łżesz...
bo co do Hega to tylko stanowczo zareagowałem na twoje kłamstwo że to ja cię o niego wypytywałem czego nie było ...
teraz to potwierdzasz...

''Nie chciało ci się wysłuchać co twój protegowany " Heguś " wyprawiał''

tak ...nie chciałem bo powiedziałem ci wprost że nie interesują mnie wasze prywatne ''wojenki'' a to że usłyszałeś że uważam go za najbardziej obiektywnego ''moda'' od razu ci się nie spodobało...

hegemon to mój ''protegowany''????...ty wiesz co piszesz? ;D

powodem zerwania z tobą kontaktu nie był Heg...
powodem było to że swoich kłamstw nie sprostowałeś równie otwarcie tu na forum jak wcześniej je pisałeś ...
później wyszła sprawa twoich ''układów'' z koleżką który nawiasem mówiąc określił cię jako ''fałszywego kolegę'' a ja zawsze odcinam się od takiego towarzystwa...w tym przypadku postąpiłem identycznie...

dwa lata poświęciłeś na ustalenie kim jest Heg?...dwa lata życia na tak prozaiczny ''cel''? ;D
nazwałem cię ''ubekiem'' ? ;D być może , tego nie pamiętam no ale ...jeśli dwa lata go ''śledziłeś''...hahaha
no i popatrz...twój koleżka z Ocic też przyjechał do ciebie by ''zbierać na mnie haki'' ...czyli macie wspólne cele ...;D wspólne ''idee'' ;D
a pamiętasz jak sam mnie wypytywałeś o dane ''altera''? ;D
i co ?...dowiedziałeś się ? do dzisiaj nie wiesz i przynajmniej ja ci tego nigdy nie powiem...
pamiętasz jak dopytywałeś mnie o skorna? i co?...dowiedziałeś się ?...;D

tak PanieM ...nawet jeśli coś wiem to wiem dla siebie...nie po to by rzucać nazwiskami na prawo i lewo ,nie po to by ktokolwiek mógł to wykorzystywać w swoich brudnych ''gierkach''
Hega sam też nigdy nie poznałem osobiście i co z tego wynika?
mam go nie lubić bo ty go nie lubisz?...daruj sobie...

oczekujesz dowodów twoich oficjalnych przeprosin?
skoro tak ...poczekaj ...muszę je odszukać bo nie wątpię że są w archiwum forum...
~~PanM niezalogowany
21 marca 2022r. o 7:32
Wal sie cieciu malinowy. Jak sie ogarne po niedzieli to odpisze.
~~Horus niezalogowany
21 marca 2022r. o 7:47
Przeprosiny Przemysława Moszczyńskiego
9283
Kazimierz Marczewski 11 lipca 2015r. o 12:46
Pan Moszczyński zgodził się z wyrokiem Sądu i dlatego przeprosił.

kajtek68 10 lipca 2015r. o 10:48
I jak tam ludkowie moi niemili ?
Za mało Wam było UJADANIA na Przemysława w jego "otwartych" przeprosinach, to teraz macie opłacone i "zamknięte" ;)
~ 10 lipca 2015r. o 10:52
i bardzo dobrze, dzioby zamknięte :D masz lajka kajtek :)
~olo 10 lipca 2015r. o 11:03
No i wyszło jakim człowiekiem jest ten pan. Może jakaś złota myśl? Może pan kogoś pouczy teraz? Wstyd! :|

co powiesz na to PanieM?
wyjaśnisz za co i kogo przepraszałeś?

to też jest w sieci...
kilka stron nawet...;D
11445
PanM
21 marca 2022r. o 10:42
Teraz wiesz dlaczego zablokowałem ci dostęp do moich stron Facebook.
Napisane tu jest kajtek68 -- i to powinno cię interesować . Bo to twój ulubiony ........ .
Teraz cytat z wpisu powyżej Horusa vel Janusza wielbiciel Prawa i Sprawiedliwościa " tak Panie M... nawet jeśli coś wiem to wiem dla siebie ... nie po to żeby rzucać nazwiskami na prawo i lewo , nie po to by ktokolwiek mógł to wykorzystywać w swoich brudnych gierkach."

Lubisz grzebać w cudzych sprawach grzeb dalej. Mnie w to nie wciągaj. Nie wiadomo do czego jesteś w stanie się posunąć.

Po raz wtóry żegnam cię z niesmakiem.

Zastosowana autokorekta

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza