Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Bajraktar

~~J23 niezalogowany
21 marca 2022r. o 20:25
Ostatnie dwa tygodnie jestem na urlopie, nieświadomie wskoczyłem na forum którego motorem napędowym jest grupa
( jak się domyślam ) dawnych przyjaciół których drogi się rozeszły. Dziwnym trafem wasze animozje doskonale pasują do obecnej sytuacji geopolitycznej. Gdyby waszą dawną paczkę umieścił w jednej klatce bloku a miasto dawało pieniądze na wspólne inwestycje, imprezy i integrację nic pomiędzy Wami się nie zmieni dopuki sami nie rozliczycie historii, krzywd i zaszłości. Jak będzie świadome rozliczenie przeszłości można wspólnie funkcjonować. Jeżeli nie - obecne relacje Polska- Ukraia. W telewizji pięknie a z pod dywanu smród się unosi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
21 marca 2022r. o 20:30
~~J23 napisał(a): nieświadomie wskoczyłem na forum

to mówisz, że jesteś tu przypadkiem?
no cóż za przypadek, że akurat teraz, przypadkiem tu wskoczyłeś ;)

PIS=PO=PRL
~~Szarawa Truskawka niezalogowany
21 marca 2022r. o 20:51
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): nieświadomie wskoczyłem na forum

to mówisz, że jesteś tu przypadkiem?
no cóż za przypadek, że akurat teraz, przypadkiem tu wskoczyłeś ;)

PRL mam urlop , nie przewalutowałem , kieszeń pusta więc zamiast wczasów adrenalina na forum :-) . Ja zawsze jestem prawy.pl więc tylko i wyłącznie interes Polski mnie interesuje. Fakt, nie znałem waszych " wojenek" , " Lucków" i innych tematów dlatego na zaczepki odpowiadałem zwykle chamsko. Szefo dzwoni, robota jest więc za kilka dni znikam . Całej Waszej paczce życzę, żebyście w końcu znowu razem poszli na piwo.
18442
PIS-PO-PRL
21 marca 2022r. o 20:55
~~Szarawa Truskawka napisał(a): Waszej paczce życzę, żebyście w końcu znowu razem poszli na piwo.

ja ich nie znam
a oni jak razem pójdą na piwo... to kurła byłyby jaja :D
ile osób, tyle relacji byśmy przeczytali... totalnie różnych
i to jest zaje yhyhy isty plan

Hooooooruuuuuuus... ogarniesz temat, lokal,ekipę?
:D

PIS=PO=PRL
~~J23 niezalogowany
21 marca 2022r. o 20:56
Szarawa truskawka to J23
~~Inny znajomy niezalogowany
21 marca 2022r. o 21:00
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarawa Truskawka napisał(a): Waszej paczce życzę, żebyście w końcu znowu razem poszli na piwo.

ja ich nie znam
a oni jak razem pójdą na piwo... to kurła byłyby jaja :D
ile osób, tyle relacji byśmy przeczytali... totalnie różnych
i to jest zaje yhyhy isty plan

Hooooooruuuuuuus... ogarniesz temat, lokal,ekipę?
:D

Znam go od lat. Ekipa , wspólne piwo, lokal z nim nie wchodzi w rachubę. Jeśli już to wywlecze publicznie wszystko co tam usłyszy i zobaczy. Tego drugiego nie znam więc nie mam nic poza komentami tu.
~~Horus niezalogowany
21 marca 2022r. o 21:07
;D

lokal?...piwo?
ze mną? ???
i ty piszesz że mnie znasz?
niezły jajcarz z ciebie...;D
~~Stara doradczyni niezalogowany
21 marca 2022r. o 21:17
To nie on,........no chyba że się mylę.:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!