Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
12 tysięcy na dziecko dla Uchodźców/ Сімейний опікунський капітал на дитину, яка є громадянином України
~~Perłowy Cedr niezalogowany
25 kwietnia 2022r. o 13:09
~~pis to zdrajcy i oszuści napisał(a): Najgorzej w Polsce ma Polak

Taki dureń jak ty ,rzeczywiście
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Horus niezalogowany
25 kwietnia 2022r. o 13:15
~~Liliowa Bakopa napisał(a): No tak rubel 000,58 . Ja Yebie . O co tu chodzi .

Te 2 zera to ze swego pustego łba wyjąłeś ?
~~Starozłota Gazania niezalogowany
25 kwietnia 2022r. o 13:26
A najlepsze jest to że jak rubel był po 0,030 to byłem w kantorach i chciałem kupić , nigdzie nie było .
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
25 kwietnia 2022r. o 13:28
~~Poziomkowa Perowskia napisał(a): My tacy szlachetni możemy żreć gruz, wszystko pod kontrolą.

Dokładnie
~~Szafa06 niezalogowany
25 kwietnia 2022r. o 13:57
~~Koko napisał(a): Kur....do roboty my pracujemy a oni mieszkanie 500 plus,300 ,teraz kapitał wszystko daj a jak do pracy to nie będzie pracować bo albo za ciężko itd,itd i że ona on,miał ,miała wszystko mieć a nie że ma pracować takie teksty sypią kur ...mi nikt nie dał wszystko co mam trzeba było zapracować do roboty kur....

Zanim poszedłeś do pracy ,trzeba było ukończyć jakąś szkołę , nawet zawodówkę .Znośniej było by czytać twoje pierdy.
~~Grafitowa Werbena niezalogowany
25 kwietnia 2022r. o 13:59
~~Koko napisał(a): Kur....do roboty my pracujemy a oni mieszkanie 500 plus,300 ,teraz kapitał wszystko daj a jak do pracy to nie będzie pracować bo albo za ciężko itd,itd i że ona on,miał ,miała wszystko mieć a nie że ma pracować takie teksty sypią kur ...mi nikt nie dał wszystko co mam trzeba było zapracować do roboty kur....

Powiem tak, idź się rozpłacz gdzie indziej przegrywie. Zarabiaj więcej to nie będziesz żałował że ktoś ma 500 plus
~~pisowskie rozbiory Polski niezalogowany
25 kwietnia 2022r. o 14:54
pisowski pseudo rząd najpierw ograbi pracujących Polaków a potem ich zadłuży i rozda 500+ z kredytu. Pieniędzy nie ma i nigdy nie będzie przy takich złodziejach.
~~Brawo PiS niezalogowany
25 kwietnia 2022r. o 15:01
Wycie słychać znakomicie?:)

Brawo PiS!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.