~~Jasnozielona morwa napisał(a): A ty zamknij swoją oszczerczą mordę. Ciebie już tu wielu poznało w tym jego brat który tu o tobie napisał że jesteś fałszywy .Więc zamknij ryj .
Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Antek Szeląg napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xxx napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~glob-trotter napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ja mam pytanie czy ta polemika pomiędzy Horusem a tymi dwoma czubkami nie powinna zostać zablokowana ,najpierw było wspólne rozumienie się później zaczęło dochodzić do zgrzytów a teraz jeden z tych głupków zaczyna rzucać rękawicami i straszyć mordobiciem ,widzę że przejął schedę po śp Pannie .
A ty co „stringi”???
Ślepy jesteś na zaczepki Janusza ??? jak nie umiesz zrozumieć intencji magistra z Dolnych ,
To się desantuj , prawdziwi honorowi mężczyżni mając coś do siebie od zarań dziejów rzucił jeden z
przeciwnikowi drugiemu rękawice i po kłopocie .
Jak podniósł sprawę załatwiali między sobą bez „stringów”
Jak nie podniósł czyli tchórz z wielką klapą .
Ty buraku z łocic sam go tu nie raz zaczepiałeś i nie myśl że ludzie tego nie widzą . takiego tępaka jak ty łatwo rozpoznać po wpisie . Ty pustaku masz się tu za kogo? Popierdo/lo/ny folksdojczu widać twoją mordę na fejsie a twoja facjata jasno mówi jakim jesteś patolem. Ty miłośniku cweli .
PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnozielona morwa napisał(a): A ty zamknij swoją oszczerczą mordę. Ciebie już tu wielu poznało w tym jego brat który tu o tobie napisał że jesteś fałszywy .Więc zamknij ryj .
Wielu znaczy kto , przykłady .Zaloguj się tchórzu.
[/c
Hegemon .Wystarczy świnio?
~~FB napisał(a):Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Antek Szeląg napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xxx napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~glob-trotter napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ja mam pytanie czy ta polemika pomiędzy Horusem a tymi dwoma czubkami nie powinna zostać zablokowana ,najpierw było wspólne rozumienie się później zaczęło dochodzić do zgrzytów a teraz jeden z tych głupków zaczyna rzucać rękawicami i straszyć mordobiciem ,widzę że przejął schedę po śp Pannie .
A ty co „stringi”???
Ślepy jesteś na zaczepki Janusza ??? jak nie umiesz zrozumieć intencji magistra z Dolnych ,
To się desantuj , prawdziwi honorowi mężczyżni mając coś do siebie od zarań dziejów rzucił jeden z
przeciwnikowi drugiemu rękawice i po kłopocie .
Jak podniósł sprawę załatwiali między sobą bez „stringów”
Jak nie podniósł czyli tchórz z wielką klapą .
Ty buraku z łocic sam go tu nie raz zaczepiałeś i nie myśl że ludzie tego nie widzą . takiego tępaka jak ty łatwo rozpoznać po wpisie . Ty pustaku masz się tu za kogo? Popierdo/lo/ny folksdojczu widać twoją mordę na fejsie a twoja facjata jasno mówi jakim jesteś patolem. Ty miłośniku cweli .
Relanium proponuje przed snem -:)…………D
Jurko61 napisał(a): Januszek to ty takie złośliwe wpisy serwujesz ????