Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Rocznica powstania SW.

14240
M21W2
19 czerwca 2022r. o 13:46
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a) , tak mi powiedział jak dyskutowaliśmy kto ile lat jest po ślubie i ile ma lat .

To ile jest po ślubie?

Mogę się trochę pomylić , ok .37 lat .

Dopisane 19.06.2022r. o godz. 13:46:

Jasiu , Zbyszek jak się przeprowadzaliśmy miał 3 lata , nie znam takiego zdjęcia , widocznie ty wiesz więcej .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 14:32
To jak to jest ? Jesteś jego starszym bratem a nie pamiętasz?
~~xxx niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 14:33
~~Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~glob-trotter napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Tylko zdjęć z Norwegii nadal nie ma więc Jurek tak widział Norwegię jak ja Malediwy.

Prostak!!!

Dawaj te fotki a nie palisz głupa.
~~Antek Szeląg niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 14:45
~~xxx napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~glob-trotter napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Tylko zdjęć z Norwegii nadal nie ma więc Jurek tak widział Norwegię jak ja Malediwy.

Prostak!!!

Ja mam pytanie czy ta polemika pomiędzy Horusem a tymi dwoma czubkami nie powinna zostać zablokowana ,najpierw było wspólne rozumienie się później zaczęło dochodzić do zgrzytów a teraz jeden z tych głupków zaczyna rzucać rękawicami i straszyć mordobiciem ,widzę że przejął schedę po śp Pannie .
~~Wesoły Romek niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 14:56
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Jasiu , my do Bolesławca przeprowadziliśmy się w tym roku w którym Ty się urodziłeś , mieszkaliśmy przy ul .Wybickiego , w którym roku ty zamieszkałeś przy Fabrycznej .
Co do Chrobrego niewielka pomyłka - rok 1963 .

Na FB jest wpis Zbyszka pod fotką stacji Bolesławiec wschodni :) napisał w którym roku ciuchcią na tą stację wylądowaliście pierwszy raz do Bolesławca z Olszanicy, i to nie był mój rok urodzenia tylko rok oddania bloku przy Chrobrego :) jak ja już mieszkałem na Fabrycznej to ten blok jeszcze był w budowie :) tak samo jak wykańczali jeszcze blok Fabryczna 1.

Jasiek ja napisałem kiedy po raz pierwszy zamieszkaliśmy w Bolesławcu , był to rok 1957 , pisałeś że z Horusem
chodziłeś do szkoły a on jest urodzony w 1957 , tak mi powiedział jak dyskutowaliśmy kto ile lat jest po ślubie i ile ma lat .
W roku 1958 przeprowadziliśmy się do Grodźca , do pałacu , nasz ojciec został przeniesiony z Iwin do
kopalni w Grodźcu .
Po zamknięciu tej kopali powrót do pracy w Iwinach , dostaliśmy mieszkanie na Chrobrego w 1963 .
Teraz zrozumiesz , czy nadal nic .

Nie rozumiem jednego "Szczepan", mając mieszkanie w Bolesławcu, przeprowadziliście się do Grodźca do hotelu robotniczego który był w tym pałacu dla pracowników ZG Grodziec
:) gdzie sens gdzie logika?.
20886
#Jurko61 nieaktywny
19 czerwca 2022r. o 15:09
~~Antek Szeląg napisał(a):
Ktoś napisał: ~~xxx napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~glob-trotter napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Tylko zdjęć z Norwegii nadal nie ma więc Jurek tak widział Norwegię jak ja Malediwy.

Prostak!!!

Ja mam pytanie czy ta polemika pomiędzy Horusem a tymi dwoma czubkami nie powinna zostać zablokowana ,najpierw było wspólne rozumienie się później zaczęło dochodzić do zgrzytów a teraz jeden z tych głupków zaczyna rzucać rękawicami i straszyć mordobiciem ,widzę że przejął schedę po śp Pannie .

A ty co „stringi”???
Ślepy jesteś na zaczepki Janusza ??? jak nie umiesz zrozumieć intencji magistra z Dolnych ,
To się desantuj , prawdziwi honorowi mężczyżni mając coś do siebie od zarań dziejów rzucił jeden z
przeciwnikowi drugiemu rękawice i po kłopocie .
Jak podniósł sprawę załatwiali między sobą bez „stringów”
Jak nie podniósł czyli tchórz z wielką klapą .

11445
PanM
19 czerwca 2022r. o 15:48
Jurko61 -- jaki on honorowy i jaki przeciwnik . ?

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Jasnozielona morwa niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 15:54
A ty zamknij swoją oszczerczą mordę. Ciebie już tu wielu poznało w tym jego brat który tu o tobie napisał że jesteś fałszywy .Więc zamknij ryj .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza