~~ napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a) , tak mi powiedział jak dyskutowaliśmy kto ile lat jest po ślubie i ile ma lat .
To ile jest po ślubie?
Mogę się trochę pomylić , ok .37 lat .
Dopisane 19.06.2022r. o godz. 13:46:
Jasiu , Zbyszek jak się przeprowadzaliśmy miał 3 lata , nie znam takiego zdjęcia , widocznie ty wiesz więcej .
~~Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: ~~glob-trotter napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Tylko zdjęć z Norwegii nadal nie ma więc Jurek tak widział Norwegię jak ja Malediwy.
Prostak!!!
Dawaj te fotki a nie palisz głupa.
~~xxx napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~glob-trotter napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Tylko zdjęć z Norwegii nadal nie ma więc Jurek tak widział Norwegię jak ja Malediwy.
Prostak!!!
Ja mam pytanie czy ta polemika pomiędzy Horusem a tymi dwoma czubkami nie powinna zostać zablokowana ,najpierw było wspólne rozumienie się później zaczęło dochodzić do zgrzytów a teraz jeden z tych głupków zaczyna rzucać rękawicami i straszyć mordobiciem ,widzę że przejął schedę po śp Pannie .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Jasiu , my do Bolesławca przeprowadziliśmy się w tym roku w którym Ty się urodziłeś , mieszkaliśmy przy ul .Wybickiego , w którym roku ty zamieszkałeś przy Fabrycznej .
Co do Chrobrego niewielka pomyłka - rok 1963 .
Na FB jest wpis Zbyszka pod fotką stacji Bolesławiec wschodni :) napisał w którym roku ciuchcią na tą stację wylądowaliście pierwszy raz do Bolesławca z Olszanicy, i to nie był mój rok urodzenia tylko rok oddania bloku przy Chrobrego :) jak ja już mieszkałem na Fabrycznej to ten blok jeszcze był w budowie :) tak samo jak wykańczali jeszcze blok Fabryczna 1.
Jasiek ja napisałem kiedy po raz pierwszy zamieszkaliśmy w Bolesławcu , był to rok 1957 , pisałeś że z Horusem
chodziłeś do szkoły a on jest urodzony w 1957 , tak mi powiedział jak dyskutowaliśmy kto ile lat jest po ślubie i ile ma lat .
W roku 1958 przeprowadziliśmy się do Grodźca , do pałacu , nasz ojciec został przeniesiony z Iwin do
kopalni w Grodźcu .
Po zamknięciu tej kopali powrót do pracy w Iwinach , dostaliśmy mieszkanie na Chrobrego w 1963 .
Teraz zrozumiesz , czy nadal nic .
Nie rozumiem jednego "Szczepan", mając mieszkanie w Bolesławcu, przeprowadziliście się do Grodźca do hotelu robotniczego który był w tym pałacu dla pracowników ZG Grodziec
:) gdzie sens gdzie logika?.
~~Antek Szeląg napisał(a):Ktoś napisał: ~~xxx napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~glob-trotter napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Tylko zdjęć z Norwegii nadal nie ma więc Jurek tak widział Norwegię jak ja Malediwy.
Prostak!!!
Ja mam pytanie czy ta polemika pomiędzy Horusem a tymi dwoma czubkami nie powinna zostać zablokowana ,najpierw było wspólne rozumienie się później zaczęło dochodzić do zgrzytów a teraz jeden z tych głupków zaczyna rzucać rękawicami i straszyć mordobiciem ,widzę że przejął schedę po śp Pannie .
A ty co „stringi”???
Ślepy jesteś na zaczepki Janusza ??? jak nie umiesz zrozumieć intencji magistra z Dolnych ,
To się desantuj , prawdziwi honorowi mężczyżni mając coś do siebie od zarań dziejów rzucił jeden z
przeciwnikowi drugiemu rękawice i po kłopocie .
Jak podniósł sprawę załatwiali między sobą bez „stringów”
Jak nie podniósł czyli tchórz z wielką klapą .