~~Jasnozielona morwa napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnozielona morwa napisał(a): A ty zamknij swoją oszczerczą mordę. Ciebie już tu wielu poznało w tym jego brat który tu o tobie napisał że jesteś fałszywy .Więc zamknij ryj .
Wielu znaczy kto , przykłady .Zaloguj się tchórzu.
[/c
Hegemon .Wystarczy świnio?
Nie pisze się hegemon vel kajtek68 pisze się Hagel.
Zaloguj się tchórzu.
~~falko napisał(a):Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Januszek to ty takie złośliwe wpisy serwujesz ????
To ty nie wiesz że tak ? To jak będzie z tymi zdjęciami z połowów w Norwegii?
~~Jasnozielona morwa napisał(a): Ty łajzo jeszcze tu jesteś? Ty oszczerco paskudny. A jak miała nazwisko ta którą tu przepraszałeś? Przypomnij .
Jurko61 napisał(a): Kuźwa Januszek przestań świrować z pod Tyldy ,
zaloguj się ?????-:)
Dopisane 19.06.2022r. o godz. 16:37:Ktoś napisał: ~~falko napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Januszek to ty takie złośliwe wpisy serwujesz ????
Sorry nie byłem w żadnej Norwegi , tak tylko pisałem he he he ……………D
Więc jesteś łgarzem . I po co było kłamać? Tylko się ośmieszyłeś.
~~Koralowy Rojnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnozielona morwa napisał(a): Ty łajzo jeszcze tu jesteś? Ty oszczerco paskudny. A jak miała nazwisko ta którą tu przepraszałeś? Przypomnij .
A jak miała na imię ta z którą żonę zdradziłeś ………?
Zastosowana autokorekta
~~falko napisał(a):Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Kuźwa Januszek przestań świrować z pod Tyldy ,
zaloguj się ?????-:)
Dopisane 19.06.2022r. o godz. 16:37:Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~falko napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Januszek to ty takie złośliwe wpisy serwujesz ????
Sorry nie byłem w żadnej Norwegi , tak tylko pisałem he he he ……………D
Więc jesteś łgarzem . I po co było kłamać? Tylko się ośmieszyłeś.
Możliwe że nie do końca łgarzem , bo chęci miałem być w Norwegi ,
podczas rozprawy uznane zostanie jako środek łagodzący ,
„Buratino”