Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fenomen Solidarności ...ile prawdy ile mitu...

22258
#Horus nieaktywny
13 sierpnia 2022r. o 9:24
PIS-PO-PRL napisał(a): Oj marian… tobie coś napisać

Wczoraj o twojej fantazji wspomnialem, to teraz przez tydzień o „fantazjach” pisał… moich.

:D
A niby taki kreatywny… a jednak tylko „kopiuj wklej”

;)

a o jakie fantazje chodzi ?...bo fantazje maj a różne podłoże a ja tu chyba żadnej konkretnie nie wymieniłem? ;D
więc o jakie fantazje ci chodzi ? ;D

Dopisane 13.08.2022r. o godz. 09:24:

masz ...jeśli nie całość to zwróć uwagę na 3.54

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
13 sierpnia 2022r. o 9:27
To twoje fantazje… wystarczył ksiadz i dziecko.
Co się w twoim chorym umyśle urodziło to ja nie wiem… ale coś się urodziło, boś się ożywił.
A znają ciebie i twoje „zainteresowania” mogę tylko się domyślać…

I ty wiesz, że dobrze się domyślam erosomanie jeden ;)

Dopisane 13.08.2022r. o godz. 09:26:

Ide
Z erosomanami nie gadam

:D

Dopisane 13.08.2022r. o godz. 09:27:

Aaa
I nie mocz nóg nad bobrem
Drugiej odry nam nie trzeba ;))

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
13 sierpnia 2022r. o 9:29
słusznie...''ić'' ...;D
przestało siąpić więc i ja pospaceruję ...mam pewne obowiązki ...
może pospaceruję nad Bobrem? ;D
14240
M21W2
13 sierpnia 2022r. o 10:27
Horusie , po co te insynuacje , nigdy nie podałbyś mnie do sądu , przegrałbyś , mam cięty język jak wszyscy ludzie
opozycji antykomunistycznej , były czasy że i ty miałeś cięty język , ktoś ci go stępił .
Gdzie piszę że chcę usunięcia jakiegoś posta , ciebie też ostrzegałem że pisanie o nieuczestniczącym niepełnosprawnym bracie może się źle dla ciebie skończyć , zamilkłeś głupio się tłumacząc , to nie ja to oni .
Daruj sobie przysłowiowy " Marcinie " pouczanie , poznaj bliżej siebie główny siewco mowy nienawiści , nie rozumiesz
prostej rzeczy , ja nie obszczekuję i nie piszę anonimowo , skrytykowałem jak jakiś anonim pisał o twojej córce biorąc
przykład z ciebie piszącego o dzieciach Śp.Piotra i moim wnuku .
Naucz się mierzyć wszystkich jedną miarą , wcinasz się ze swoimi " mądrościami zawsze kiedy jestem bezczelnie
atakowany .
Co do Pana M , nie zmieniłem opinii o nim , wyraziłem za to szacunek za pokazanie prawdy o tobie .
O RODO nawet nie wspominaj , napisałeś mój cały " życiorys " powstały w twojej głowie , nawet mnie tym bawiłeś , naucz się jednego , nie wtrącania do dyskusji nieobecnych na forum i to poleć innym , o mnie niech piszą co chcą , od niepełnosprawnego brata wara .

Dopisane 13.08.2022r. o godz. 10:27:

P.S .Nie wspomniałem o kłamstwach i oszczerstwach dotyczących brata Jurka , ty Januszku w tum grałeś pierwsze skrzypce powtarzając każdą przeczytaną lub usłyszaną od kogoś plotkę .
On jest obecny na forum , sam sobie powinien poradzić z obszczekiwaczami .
~~cnota niewieścia niezalogowany
13 sierpnia 2022r. o 10:31
Lucjanie , Ty i twój cały PIS jesteście niewinni . Wina Putina , inflacji i oczywiście Tuska ,wy ani Ty nic a nic .Ani jednego błędu , ani jednej zajumanej złotówki , święci qrna.
A kto w to nie wierzy ,to niech codziennie poogląda wiadomości TVP o 19.30 .
22258
#Horus nieaktywny
13 sierpnia 2022r. o 10:49
nadal brniesz w swoje brednie...
ale skoro tak ci wygodnie by ubierać się w szaty błazna ?...nie moja sprawa...;D

powtarzam że guzik mnie obchodzą twoi bracia a zwłaszcza jeden ...
bo to widzisz akurat jednego znam osobiście i jakoś ta znajomość jest jasna i przejrzysta...bez złości i zawiści ...
więc skup się raczej na poprawie stosunków rodzinnych a nie mnie chcesz coś tu przypisać...

hipokryto znowu wracasz do tej łajzy?...on sam tu pisał o swoich nie tylko dzieciach ale i wnukach ...;D
ty z przypomnieniem pewnych spraw masz poważny problem a ja w każdej chwili mogę to i owo przypomnieć ...po to by takim jak ty uświadamiać że prawda potrafi być brutalna tym bardziej że nie można jej zaprzeczyć...;D ...wiesz coś o tym...

teraz brednie że ktoś mi ''stępił język'' ....kto i gdzie? ;D
''' ja nie obszczekuję i nie piszę anonimowo ''...naiwniaku ...kto ci w to uwierzy ?
fakt ...bardzo często ''obszczekujesz ''otwarcie więc pamiętaj o tym i bądź ostrożny w straszeniu tym czy owym bo robisz się po raz kolejny śmieszny...

''P.S .Nie wspomniałem o kłamstwach i oszczerstwach dotyczących brata Jurka , ty Januszku w tum grałeś pierwsze skrzypce powtarzając każdą przeczytaną lub usłyszaną od kogoś plotkę .
On jest obecny na forum , sam sobie powinien poradzić z obszczekiwaczami .''

jest obecny?...naprawdę????? ;D ;D :D

Dopisane 13.08.2022r. o godz. 10:49:

no to popisz sobie z nim bo my pojedziemy zebrać jeżynki...

masz czas więc spokojnie ...bez emocji bo znowu zabrniesz za daleko lub się zagubisz w tym co piszesz ...;D
14240
M21W2
13 sierpnia 2022r. o 10:52
~~cnota niewieścia napisał(a): Lucjanie , Ty i twój cały PIS jesteście niewinni . Wina Putina , inflacji i oczywiście Tuska ,wy ani Ty nic a nic .Ani jednego błędu , ani jednej zajumanej złotówki , święci qrna.
A kto w to nie wierzy ,to niech codziennie poogląda wiadomości TVP o 19.30 .

Człowieku , ogarnij się , co ja mam wspólnego z PiS -em , jest tyle negatywnych poczynań PiS że dnie by nie starczyło abym je wymieniał i opisał , jest też druga strona , opozycja totalna , tu i tydzień by nie wystarczył aby ocenić ich rządy .
Ty zapewne nie wiesz lub nie chcesz wiedzieć że PO to przede wszystkim " solidaruchy " którzy odeszli z Solidarności ,
utworzyli setki przeróżnych partii i do dziś pod różnymi szyldami zatruwają umysły takich jak Ty .

Co ciekawe , ja mogę i tysiąc razy pisać prawdziwa Solidarność skończyła się w Magdalence , mogę podawać setki
nazwisk tych którzy sprzeniewierzyli się ideałom Solidarności przez prostaków typu Horusi jemu podobnych będę obwiniany
za całe zło spowodowane przez przywódców z Bolkiem na czele .
~~Balzac niezalogowany
13 sierpnia 2022r. o 11:00
A tutaj Lucjan bojówki Tuska z logiem solidarności na koszulkach ( tych tez nie znasz),kulturalnie dyskutują trąbkami i gwizdkami z posłami . Aha oczywiście żadnej awarii w elektrowni nie ma i nie będzie,uszkodzony blok ruszy jak dobrze pójdzie w listopadzie . Tusk w nagrodę zwolnił prezesa i 2 jego zastępców .Brawo antykomunistyczni opozycjoniści , dzięki wam i PIS Polska wstała z kolan
Teraz Tusk zostawił uszkodzoną elektrownię i zatruł Odrę . Nie wiadomo co będzie dalej psuł ,musimy bacznie śledzić wiadomości w TVP Info.

Jak brakuje argumentów wysyłacie konnicę ,czas na transportery i czołgi .Pamiętasz ; władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza