M21W2 napisał(a): Ciocie , co z wami , plotki to wasz tlen ? , bez tego nie możecie żyć ? , niech tak zostanie , kolejne mądre przysłowie - psy szczekają karawana idzie dalej , tyle do szczekaczek .
Teraz do Januszka ,- nic nie wyguglowałeś , nie masz nic do powiedzenia , nie uważasz że to straszne prostactwo pisanie o łgarstwie , to mają być twoje argumenty .
Nie Kornel nie brał udziału w tym złodziejskim procesie , wygugluj jego życiorys , poznasz na kogo wylewasz swój jad .
Obrał swoją drogę walki z przestępcami w mundurach i ich podwładnymi , którzy zaciekle jego ścigali wydając list gończy .
W odpowiedzi na list gończy Kornel Morawiecki zakpił z siepaczy Jaruzelskiego i Kiszczaka .
OSTSZEŻENIE :
Uwaga ! To jest człowiek niebezpieczny ,
Ulotka tej treści doprowadzała komunistów do furii , wylewali jad tak jak ty obecnie .
Takich ludzi niestety nie popierało społeczeństwo , społeczeństwo skłócone i podzielone , trwa to po dzień dzisiejszy a ty JANUSZU masz w tym " SWOJE WIELKIE ZASŁUGI " .
ach ty ''ujku'' ;D...wszędzie widzisz ''ciocie'' ...to kolejna z twoich obsesji...;D
i wychodzi twoje ubogie słownictwo bo nawet cytujesz jedno z moich ostatnich określeń że dla takich jak ty jestem tlenem...;D
no ale ucz się ..nie bronię ci tego a nawet zalecam...;D
co do mnie ...
już ci pisałem że szukając źródeł informacji o Kornelku muszę ''guglować''
ty od razu wpisujesz morawiecki i wiesz ...wiesz to co chcesz wiedzieć i to co ci poda propaganda...
dlatego uważam cię za nieuka bo bronisz się przed prawdziwą wiedzą która jest dla ciebie na tyle bolesna że boisz się szukać źródeł mówiących o jego ciemnych kartach życiorysu ...
wyjaśnie ci chwilowo jedno bo mam ochotę jeszcze trochę się tobą pobawić ...tobą a raczej twoim i brakiem wiedzy i tym jakim jesteś zmanipulowanym oszołomem...
a więc... tak jak Wałęsa tak i twój Kornel uprawiał kolesiostwo pomagając w ''karierach '' swoim ...często łamiąc prawo...
tym samym okradał to państwo dojąc je jak pijawka...
i o tym nie przeczytasz w jego życiorysie...
''Obrał swoją drogę walki z przestępcami w mundurach i ich podwładnymi ...''
niby z kimś tam walczył a jednocześnie tworzył swoją towarzysko-kolesiowską złodziejską klikę więc właśnie tym (to jest ta płaszczyzna o której ku twojej nieświadomości wspomniałem ) nie różnił się od Wałęsy...
ta niby ulotka mogła innych doprowadzać do furii bo walić takie ortografy???? ;D
uważam że po tym jakie sam robisz błędy sam ją sobie tu napisałeś a jak uważasz że się mylę podaj link do niej ...;D
czym dzielę ludzi ''kombatancie''?...tym że piszę i ujawniam chociaż częściową prawdę którą ty w pocie czoła usiłujesz zakłamywać?
lawirujesz jak możesz manipulancie...;D
dlaczego nie odpowiadasz i mnie na zadane pytanie?
powtarzam więc - czym to synalek Kornelka tak się zasłużył by dostać odznaczenie jakimś krzyżem orła?
jest takim samym a nawet większym kłamcą i oszustem niż jego ojciec...