M21W2 napisał(a):
Klakierze Wesoły Romku , przypomnij nam co wiesz o " Bolęsie " , tak nazwałeś Wałęsę , podyskutujemy .
Horus napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Co ty nie powiesz nie płaci ? .
Ty jak będziesz na jego miejscu też nie będziesz płacił . D ;
czyli pasuje ci to że twój Kornel to oszust...
a tak tu swego czasu jęczałeś o jakiejś mojej fakturze...;D
a tu okazuje się że kiedy to twoi to banda przekrętów i oszustów ty to popierasz...
typowy Kali z ciebie ...
M21W2 napisał(a): 16-11-2022 co najmniej dwóch będzie w Bolesławcu , wręczą kolejne odznaczenia działaczom opozycji antykomunistycznej z naszego regionu .
Uroczystość odbędzie się w Teatrze , przysłać zaproszenie ? , poznasz ich osobiście , stać cię na to , będzie okazja abyś podyskutował , zadał pytania , nie czuję się upoważniony do podawania ich nazwisk , jeden z nich jest wice prezesem IPN , drugi dyrektorem Archiwum Akt Nowych , wygugluj , jesteś w tym dobry .
Żart bohater od klawiatury nigdy się nie odważy na dyskusję publiczną , otwartą .Dopisane 21.10.2022r. o godz. 13:50:Januszku , zapomniałeś , w stanie wojennym siedziałem z tobą na twoim strychu , potem wyjechałem do Niemiec zarabiać na rodzinę .
M21W2 napisał(a): .Dopisane 21.10.2022r. o godz. 13:56:O Kornelu Morawieckim mogę dyskutować z każdym poważnym człowiekiem , opluwaczy nie toleruję , tylko nędznicy pomijają zasługi , wyszukują haków , bez znaczenia prawda czy kłamstwo .
Horus napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): .Dopisane 21.10.2022r. o godz. 13:56:O Kornelu Morawieckim mogę dyskutować z każdym poważnym człowiekiem , opluwaczy nie toleruję , tylko nędznicy pomijają zasługi , wyszukują haków , bez znaczenia prawda czy kłamstwo .
przestań tu pierdzielić bo jeśli ktoś tu jest niepoważny to ty...
ty uważasz że ja ''opluwam'' Kornela a ja tylko pisze o nim prawdę ...prawdę której ty się boisz ...
ty wymieniasz zasługi o oszustwach ''zapominając'' bo wtedy te zasługi bledną i nie jest już takim ''kryształem'' za jakiego chcesz tu go przedstawiać...
zarzuć mi otwartym tekstem że w tym co piszę jest kłamstwo...
tylko konkretnie...
''...tylko nędznicy pomijają zasługi , wyszukują haków , bez znaczenia prawda czy kłamstwo . ''
więc jesteś Lucuś nędznikiem ...;D