Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fenomen Solidarności ...ile prawdy ile mitu...

~~Grigori Sakaszwili niezalogowany
21 października 2022r. o 18:04
Starcze , a idi ty na xuj.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
21 października 2022r. o 18:19
Lucuś ...ty potrafisz pisać jak człowiek normalny?
przecież ty jesteś jakimś socjopatą ...;D ...ty wszędzie u stojących do ciebie w kontrze widzisz jak nie ''gnidy '' to ''kundle'' ...ty musiałeś mieć poważne problemy w dzieciństwie i twoją osobistą tragedia jest to że nie miałeś znikąd pomocy...
jak to sam pisałeś było was sporo w domu i podejrzewam że dla ciebie mieli najmniej czasu ...stąd twoje patologiczne wręcz zachowanie na forum...
wyzywanie kogoś od ''szmat'' to u was było czymś normalnym? ...po kim to przejąłeś?
czy to dostałeś w genach? ;D

Dopisane 21.10.2022r. o godz. 18:19:

M21W2 napisał(a): .Dopisane 21.10.2022r. o godz. 18:03:Janusz nie przeczytałem i nie mam zamiaru czytać twoich wypocin , powtarzasz się od lat , nic nowego tylko jęki , i manipulacja .
Udało nam się ustalić że moim idolem nie był ale z biegiem lat i wydarzeń został Śp. Kornel Morawiecki , twoim był i jest siewca nienawiści , pośredni zabójca Księdza Jerzego Popiełuszki ,- jerzy urban .

Bez odbioru .

Lucuś ...ty się boisz prawdy...
a strach przed prawdą to tylko część bo jesteś bezradny w obliczu prawdy o oszuście Kornelu ...
ty drżysz ze strachu przed odpowiedzią na najprostsze nawet pytanie bo już tyle razy sobie z ciebie zakpiłem że teraz każde moje pytanie budzi w tobie przerażenie ...;D

nawet tak proste pytanie czy uważasz Kornela za prawdziwego ,etycznego katolika całkowicie cię sparaliżowało...;D
ps. to kiedy wyślesz mi to zaproszenie?...;D

14240
M21W2
21 października 2022r. o 18:27
Jednak odebrałem , jesteś Januszku nudny jak flaki w oleju , Lucuś to , Lucuś tamto , Lucuś ty to , Lucuś ty tamto .
Trzeszczysz jak zgrana płyta .

Wezmę przykład z PRL-a wie jak z tobą postępować , zero odpowiedzi bo i tak odpowiesz : - Lucuś to , Lucuś tamto , Lucuś ty to , Lucuś ty tamto .
22258
#Horus nieaktywny
21 października 2022r. o 18:46
przecież ty na nic nie odpowiadasz niedouku...
gdzie jakakolwiek odpowiedź?

a wiesz że twój Kornelek to poligamista?...a swoją drogą wiesz co to znaczy?
aha..też nic o tym nie wiesz...HAHAHAHA
~~Wesoły Romek niezalogowany
21 października 2022r. o 18:51
M21W2 napisał(a): Wesoły klakierze , pierwszy wpis , szacunek , pisząc drugi pokazałeś jaką jesteś szmatą , byłeś mężczyzną jak sam o sobie piszesz , zaczepiony waliłeś w ryja dziś śmieciu stajesz w obronie tego co mnie zaczepił , ja nie nadstawiałem i nie nadstawiam drugiego policzka , a ty .
Odpisałem ci ze względu sensowny i zgodny z prawdą pierwszy wpis , z jednym wyjątkiem , tylko część sprzedawczyków z Magdalenki wymieniłem , przede wszystkim tych co odegrali największą rolę w dzikiej " prywatyzacji " .
W magdalence mało znaczącymi osobami byli między innymi , Frasyniuk , Bujak , Lech Kaczyński , Jarosław w tym zdradzieckim spisku nie uczestniczył .

Jak był byś choć trochę bystrzejszy zauważyłbyś że wymieniłem tych z PO lub wspierających PO , czysta prowokacja , byłem pewien że Janusz nie podejmie tematu odpowiedzialnych za nędzę w okresie tzw transformacji ustrojowej szczególnie ucierpieli pracownicy byłych PGR , z dnia na dzień wywalonych na bruk .

Wbij sobie do głowy że Solidarność to ludzie , jej dzieje to trzy rozdziału , pierwszy , powstanie , drugi , stan wojenny , trzeci , okres transformacji , okres kiedy przewodniczącym był Wałęsa karierowicz i drugim Krzaklewski nic nie lepszy od Wałęsy , dla własnych karier postawili autorytet Solidarności który w tamtym czasie legł w gruzach .

Skończysz wycieczki osobiste , zaczniesz być człowiekiem , wszystko zależy od ciebie , swoją nienawiść wylewaj na tych co ciebie skrzywdzili , co skrzywdzili twoich kolegów górników , rób to podając ich nazwiska , nie ma nic gorszego jak wrzucanie wszystkich do jednego wora , jest to zwykła prostacka podłość .Dopisane 21.10.2022r. o godz. 18:03:Janusz nie przeczytałem i nie mam zamiaru czytać twoich wypocin , powtarzasz się od lat , nic nowego tylko jęki , i manipulacja .
Udało nam się ustalić że moim idolem nie był ale z biegiem lat i wydarzeń został Śp. Kornel Morawiecki , twoim był i jest siewca nienawiści , pośredni zabójca Księdza Jerzego Popiełuszki ,- jerzy urban .

Bez odbioru .

Śmieciem byłeś i jesteś Ty "Szczepan", podawałem Ci nazwiska sqrwieli co sprzedali ideę Solidarności za stołek, sprawdź Andrzeja Lipko, byłego szefa górniczej Solidarności początkiem lat 90 -tych, do Zbycha Razika też masz pretensję, że siedzi od 89 lat razem ze sprzedawczykami idei solidarnościowej? piszesz , że inni się uwłaszczyli a czemu nie piszesz o bliźniakach? o budynku Nowogrodzkiej i o Srebrnej słyszałeś? .
22258
#Horus nieaktywny
21 października 2022r. o 18:58
poczekaj Jasiek...
Lucuś musi zmienić pampersa...;D
~~Wesoły Romek niezalogowany
21 października 2022r. o 19:02
Horus napisał(a): poczekaj Jasiek...
Lucuś musi zmienić pampersa...;D

Zaraz Sołtys z Ocic napisze, ze teraz we wsi smród jak cholera :) z oszczędności tego pampersa do pieca CO wrzucił :)
22258
#Horus nieaktywny
21 października 2022r. o 19:02
''Zaległości ugrupowania Kornela Morawieckiego wobec warszawskiego przedsiębiorcy ujawnili w kwietniu dziennikarze Onetu. Firma Kuleszy wykonała zleconą pracę, ale nie dostała za to nawet części kwoty zapisanej w umowie.

Pod dokumentem widnieje podpis Morawieckiego, który od miesięcy zapewnia Kuleszę, że ureguluje zależności. Przedsiębiorca poszedł ze sprawą do sądu, który nakazał spłatę całości kwoty - 140 tys. zł. Gdy konto Wolnych i Solidarnych zajął komornik, okazało się, że jest na nim... 57 złotych.

Proces Morawieckiego
W październiku 2018 roku Kornel Morawiecki sprzeciwił się decyzji sądu. Stwierdził, że protokół odbioru prac remontowych, który odbierał osobiście, podpisał "wskutek błędu".

cdn. ;D
przygotuj sobie lucuś zapas pieluch...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Zapraszamy