Lucuś ...ty potrafisz pisać jak człowiek normalny?
przecież ty jesteś jakimś socjopatą ...;D ...ty wszędzie u stojących do ciebie w kontrze widzisz jak nie ''gnidy '' to ''kundle'' ...ty musiałeś mieć poważne problemy w dzieciństwie i twoją osobistą tragedia jest to że nie miałeś znikąd pomocy...
jak to sam pisałeś było was sporo w domu i podejrzewam że dla ciebie mieli najmniej czasu ...stąd twoje patologiczne wręcz zachowanie na forum...
wyzywanie kogoś od ''szmat'' to u was było czymś normalnym? ...po kim to przejąłeś?
czy to dostałeś w genach? ;D
Dopisane 21.10.2022r. o godz. 18:19:
M21W2 napisał(a): .Dopisane 21.10.2022r. o godz. 18:03:Janusz nie przeczytałem i nie mam zamiaru czytać twoich wypocin , powtarzasz się od lat , nic nowego tylko jęki , i manipulacja .
Udało nam się ustalić że moim idolem nie był ale z biegiem lat i wydarzeń został Śp. Kornel Morawiecki , twoim był i jest siewca nienawiści , pośredni zabójca Księdza Jerzego Popiełuszki ,- jerzy urban .
Bez odbioru .
Lucuś ...ty się boisz prawdy...
a strach przed prawdą to tylko część bo jesteś bezradny w obliczu prawdy o oszuście Kornelu ...
ty drżysz ze strachu przed odpowiedzią na najprostsze nawet pytanie bo już tyle razy sobie z ciebie zakpiłem że teraz każde moje pytanie budzi w tobie przerażenie ...;D
nawet tak proste pytanie czy uważasz Kornela za prawdziwego ,etycznego katolika całkowicie cię sparaliżowało...;D
ps. to kiedy wyślesz mi to zaproszenie?...;D