M21W2 napisał(a): Januszku tu masz kolejny portal , jest tam zdjęcie historyka pochodzącego z Bolesławca , obecnie dyrektor Archiwum Akt Nowych .
https://dzieje.pl/dziedzictwo-kulturowe/mariusz-olczak-pracownicy-archiwum-akt-nowych-dokumentuja-pomoc-udzielana
~~balzac napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Januszku tu masz kolejny portal , jest tam zdjęcie historyka pochodzącego z Bolesławca , obecnie dyrektor Archiwum Akt Nowych .
https://dzieje.pl/dziedzictwo-kulturowe/mariusz-olczak-pracownicy-archiwum-akt-nowych-dokumentuja-pomoc-udzielana
Stary ,czy ty przy piątku nie masz w obejściu niczego do roboty .? Udzielasz się tu od rana.
M21W2 napisał(a): Januszku tu masz kolejny portal , jest tam zdjęcie historyka pochodzącego z Bolesławca , obecnie dyrektor Archiwum Akt Nowych .
https://dzieje.pl/dziedzictwo-kulturowe/mariusz-olczak-pracownicy-archiwum-akt-nowych-dokumentuja-pomoc-udzielanaDopisane 21.10.2022r. o godz. 14:29:Ktoś napisał: Horus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): .Dopisane 21.10.2022r. o godz. 13:56:O Kornelu Morawieckim mogę dyskutować z każdym poważnym człowiekiem , opluwaczy nie toleruję , tylko nędznicy pomijają zasługi , wyszukują haków , bez znaczenia prawda czy kłamstwo .
przestań tu pierdzielić bo jeśli ktoś tu jest niepoważny to ty...
ty uważasz że ja ''opluwam'' Kornela a ja tylko pisze o nim prawdę ...prawdę której ty się boisz ...
ty wymieniasz zasługi o oszustwach ''zapominając'' bo wtedy te zasługi bledną i nie jest już takim ''kryształem'' za jakiego chcesz tu go przedstawiać...
zarzuć mi otwartym tekstem że w tym co piszę jest kłamstwo...
tylko konkretnie...
''...tylko nędznicy pomijają zasługi , wyszukują haków , bez znaczenia prawda czy kłamstwo . ''
więc jesteś Lucuś nędznikiem ...;D
Zakończenie w twoim stylu , słowotok . i dziecinada , odszczekiwanie , to nie ja to ty , wymyśl coś nowego , co ja piszę , nie stać ciebie na nic więcej tylko haki , haki , haki , skąd ja to znam , oczernić poniżyć .
Zero wiedzy , artykuły prasowe nic po za tym , acha zapomniałem , jeszcze TVN .
nie miałem czasu by popatrzeć co tym razem odpiszesz ale nic to nie zmienia Lucusiu...
popierdujesz bez sensu jak zwykle...
''...tylko nędznicy pomijają zasługi , wyszukują haków , bez znaczenia prawda czy kłamstwo . ''
więc jesteś Lucuś nędznikiem ...;D
no i to śmieszny gościu co piszesz a nie zdajesz sobie sprawy jak przeciw tobie twoje własne słowa mogą się obrócić...;D
''Zakończenie w twoim stylu , słowotok . i dziecinada , odszczekiwanie , to nie ja to ty , wymyśl coś nowego , co ja piszę , nie stać ciebie na nic więcej tylko haki , haki , haki , skąd ja to znam , oczernić poniżyć .''
nie wiem ...może wielką literą ci podać własne słowa by dotarło i to jak i tu się ośmieszasz?
a co ty robisz z pamięcią o Wałęsie? ...wyszukujesz ''haki'' i nie ma dla ciebie znaczenia czy ma zasługi czy są to kłamstwa...
dlatego tak ci odpisałem ...
''więc jesteś Lucuś nędznikiem ...;D ''
Lucuś musisz myśleć co piszesz bo sam za sobą ''nie zdanżasz'' i jeszcze na dodatek przywołujesz te swoje ''niezależne źródła'' wiedzy...
to już jest kompletny kolejny idio.tyzm z twojej strony...;D
wysil się chłopino bardziej ...później poczytam...
M21W2 napisał(a): Zakpiłem z ciebie Januszku a ty się jarasz , jak byś napisał nie zapłacił , nie byłoby ironii .
Kradli miliony , ty" a w Ameryce biją kolorowych " .
Ciężko ci podjąć dyskusję o przedstawicielach władz po 1989 , milionerów nie ruszasz .
Klakierze Wesoły Romku , przypomnij nam co wiesz o " Bolęsie " , tak nazwałeś Wałęsę , podyskutujemy .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~balzac napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Januszku tu masz kolejny portal , jest tam zdjęcie historyka pochodzącego z Bolesławca , obecnie dyrektor Archiwum Akt Nowych .
Stary ,czy ty przy piątku nie masz w obejściu niczego do roboty .? Udzielasz się tu od rana.
Czekałem od rana aż się jakiś kundel pojawi i zaszczeka , i się doczekałem .
Na dzień dzisiejszy to Ty tutaj jesteś za psa ale bez zębów jesteś:), tyle twoje , że se poszczekasz, i jedynie nogawkę obślinisz :)