~~Czerwonawy Kasztanowiec napisał(a): lucek ,z solidarnością dałem sobie spokój
jak wyprowadzili z Banku pieniądze do gulbinowicza
i tak mam do dzisiaj
nie chciałbyś posłuchać moich kolegów co działali w
zakładowej s ,uszy by nie wytrzymały
na temat s
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonawy Kasztanowiec napisał(a): lucek ,z solidarnością dałem sobie spokój
jak wyprowadzili z Banku pieniądze do gulbinowicza
i tak mam do dzisiaj
nie chciałbyś posłuchać moich kolegów co działali w
zakładowej s ,uszy by nie wytrzymały
na temat s
Takich jak ty były miliony , nikogo za to nie skrytykuję , wiem co kosztowało moją rodzinę i rodziny kolegów nasze zaangażowanie w działalność podziemną i kolportaż ulotek i prasy drugiego obiegu .
Horus napisał(a): ja od początku nie traktuję ciebie poważnie ...;D
nie bawię się wszystkimi...bawię się tobą oszołomie i krętaczu...;D
no to teraz poważnie...;D
''Gdzie fakty , z jakich źródeł korzystasz krętaczu .''...odpowiesz?
ulotka przepisana nie jest prawdziwa...tym bardziej z tym twoim ''babolem''
a co do przepraszania to gdybyś za każde swoje kłamstwa tutaj miał przepraszać to musiał byś to robić od rana do nocy...;D
no dobra...przepraszam cię za tego głomba...''ujku'' ;D
Horus napisał(a): ja od początku nie traktuję ciebie poważnie ...;D
a co do przepraszania to gdybyś za każde swoje kłamstwa tutaj miał przepraszać to musiał byś to robić od rana do nocy...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): ja od początku nie traktuję ciebie poważnie ...;D
Ja nie muszę przepraszać za ciocie , plotkujące ciocie na to nie zasługują , za głomba nie musisz przepraszać , nawet jak byś napisał - głąb , też nie oczekuję przeprosin , nie jesteś w stanie mnie obrazić .
Urban pozostał do końca Urbanem , ty jego uczeń też do końca zostaniesz jego uczniem .
Ktoś napisał: Horus napisał(a): ja od początku nie traktuję ciebie poważnie ...;D
Z braku argumentów wróciłeś do ulubionych pyskówek , w tym momencie poddaje się , jesteś w tym mistrzem .
Przepraszasz za głomba , ja w podobnym stylu przepraszam za głąba ... ciociu : D
Dobranoc
Dopisane 20.10.2022r. o godz. 19:08:P.S . " ''Gdzie fakty , z jakich źródeł korzystasz krętaczu .''...odpowiesz? "
Nie jestem " Januszem " - odpowiem , korzystam z opracowań młodych nie związanych z Solidarnością ani PZPR historyków badających i gromadzących dokumenty o działaczach opozycji antykomunistycznej , znajdziesz je na stronach IPN i nowo powstałego Instytutu Akt Nowych .
Porównuje to z tym co pamiętam z lat osiemdziesiątych .
Nie odniosę się do twojego tłumaczenia z tego co robiłeś w latach osiemdziesiątych , nie raz udowodniłeś że zamordyzm tobie odpowiadał i odpowiada nadal .
piszesz tu wymagając konkretów a sam co robisz?...uciekasz...
więc dawaj ...
'' korzystam z opracowań młodych nie związanych z Solidarnością ani PZPR historyków badających i gromadzących dokumenty ''
kim konkretnie są ci ludzie...
ja czytałem opracowania min. Medekszy i Lazarowicza...
Horus napisał(a): moją działalnością było pracować i zarabiać na rodzinę
~~Morus napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): moją działalnością było pracować i zarabiać na rodzinę
No widzisz , a inni pracowali, zarabiali na rodziny i robili jeszcze coś dla Polski . Wtedy siedziałeś z podwinietym ogonem , a dzisiaj bohatersko ujadasz bo niczym nie ryzykujesz .