Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Prośba do zwolenników obecnej opozycji.

~~Też mieszkaniec niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 21:30
Na twój byt masz wpływ tylko ty sam. Ludzie bez żadnych umiejętności, słabo wykształceni, mało inteligentni, niedopasowani życiowo do rynku pracy, będą zawsze na końcu łańcucha pokarmowego. Nie zmieni tego żaden rząd, ale rząd może tym ludziom pomagać. Target tych słabszych ludzi to lepsze świadczenia socjalne, pomoc państwa, wyższe wynagrodzenie minimalne itp. A to, że są słabsi nie jest ich winą, takie życie dał im los. Rzecz w tym, że tych słabych ludzi jest więcej. I dlatego organizacje takie jak opozycja nie mają szans na większe poparcie, one jawnie chcą tylko władzy, wpływów, zemsty i pieniędzy. Nigdzie nie ma mowy o ludziach a już tych słabych, mniej sprawnych życiowo, traktują jak karaluchy do wytępienia, wszystkich równo uznają za nierobów i patologię. Więcej zrobią dla zwierząt niż dla zwykłych ludzi. To jest różnica pomiędzy polityka PiS i PO. Opozycja gardzi Polakami, gardzi własnym narodem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 21:38
~~Mieszkaniec Bolesławca napisał(a): Grab, rozumiem Twój wpis, ale trochę się z nim nie zgadzam. Pieniądze płynące do Polski - skądkolwiek - mało mnie interesują. Jeśli już, to kto (konkretnie) te pieniądze "przytuli". Jako tzw. zwykłym zjadaczom chleba, ani nam tej kasy nie dadzą, ani jej nie zabiorą. Wiem, o ile więcej mam w portfelu teraz i ile miałem za poprzednich rządów oraz na co mnie stać obecnie i na co mnie było stać w czasach, gdy władzę dzierżyły persony z obecnej opozycji. Uczciwie to jest mi lepiej niż kiedyś i jeśli miałbym ryzykować zmianę władzy, to tylko wówczas, gdy ta inna, polepszy mój los, a jakoś nikt mi konkretnie tego nawet nie obiecuje, a tylko krytykuje to, co jest teraz.

Jeśli jeszcze pracujesz to mogę Ci obiecać, podwyższenie...
wieku emerytalnego. Praca na pewno daje Ci satysfakcję, więc dłużej
będziesz się cieszył... pracą ;)
12 stycznia 2023r. o 21:40
A tu masz jeszcze więcej korzyści jakie przyniesie zmiana władzy
https://next.gazeta.pl/next/7,151003,29345065,ograniczyc-500-plus-przyjac-euro-boguslaw-grabowski-wywolal.html
~~Ceglastoczerwona Diaskia niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 22:08
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): A tu masz jeszcze więcej korzyści jakie przyniesie zmiana władzy
https://next.gazeta.pl/next/7,151003,29345065,ograniczyc-500-plus-przyjac-euro-boguslaw-grabowski-wywolal.html

Ja często jadąc po towar zmuszony jestem kupować euro wolał bym ,żeby w Polsce było euro a nie złotówki .
~~Ceglastoczerwona Diaskia niezalogowany
13 stycznia 2023r. o 10:37
~~Ceglastoczerwona Diaskia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): A tu masz jeszcze więcej korzyści jakie przyniesie zmiana władzy

Ja często jadąc po towar zmuszony jestem kupować euro wolał bym ,żeby w Polsce było euro a nie złotówki .

Szczególnie jak mówi Kulawy maratończyk po 3 zł .

~~sponsor bogaczy niezalogowany
13 stycznia 2023r. o 10:53
~~Ceglastoczerwona Diaskia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): A tu masz jeszcze więcej korzyści jakie przyniesie zmiana władzy

Ileż można czekać ? czekam na ten chleb PO trzydzieści zyla i doczekać się nie mogę
~~xyz niezalogowany
13 stycznia 2023r. o 11:27
~~sponsor bogaczy napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ceglastoczerwona Diaskia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): A tu masz jeszcze więcej korzyści jakie przyniesie zmiana władzy

Ileż można czekać ? czekam na ten chleb PO trzydzieści zyla i doczekać się nie mogę

To pojedź cwelu na giełdę do Lubina ,zobaczysz ile tam kosztuje kilowy wiejski chlebek 24 zł na dzisiaj a to jeszcze nie konie podwyżek .Albo wejdź do sklepu typu ABC ub Lewiatan 10 bułek zwykłych to 16 zł .
13 stycznia 2023r. o 12:47
Noo, chleba po 30 zł może i nie ma, ale...
śniegu też nie ma ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy