~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~sponsor bogaczy napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ceglastoczerwona Diaskia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): A tu masz jeszcze więcej korzyści jakie przyniesie zmiana władzy
https://next.gazeta.pl/next/7,151003,29345065,ograniczyc-500-plus-przyjac-euro-boguslaw-grabowski-wywolal.html
Ja często jadąc po towar zmuszony jestem kupować euro wolał bym ,żeby w Polsce było euro a nie złotówki .
Ileż można czekać ? czekam na ten chleb PO trzydzieści zyla i doczekać się nie mogę
To pojedź cwelu na giełdę do Lubina ,zobaczysz ile tam kosztuje kilowy wiejski chlebek 24 zł na dzisiaj a to jeszcze nie konie podwyżek .Albo wejdź do sklepu typu ABC ub Lewiatan 10 bułek zwykłych to 16 zł .
To na biednego nie trafiło - "chlebek 24 zł" w Lubinie.
W Bolcu chleb z górnej półki w dobrej prywatnej piekarni po 5 zł.
~~Ciemnożółta Kolkwicja napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~sponsor bogaczy napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ceglastoczerwona Diaskia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): A tu masz jeszcze więcej korzyści jakie przyniesie zmiana władzy
https://next.gazeta.pl/next/7,151003,29345065,ograniczyc-500-plus-przyjac-euro-boguslaw-grabowski-wywolal.html
Ja często jadąc po towar zmuszony jestem kupować euro wolał bym ,żeby w Polsce było euro a nie złotówki .
Ileż można czekać ? czekam na ten chleb PO trzydzieści zyla i doczekać się nie mogę
To pojedź cwelu na giełdę do Lubina ,zobaczysz ile tam kosztuje kilowy wiejski chlebek 24 zł na dzisiaj a to jeszcze nie konie podwyżek .Albo wejdź do sklepu typu ABC ub Lewiatan 10 bułek zwykłych to 16 zł .
To na biednego nie trafiło - "chlebek 24 zł" w Lubinie.
W Bolcu chleb z górnej półki w dobrej prywatnej piekarni po 5 zł.
A ile ten półkilowy chlebek waży ? pier-dolić to ty możesz ,wczoraj w DINO chlebek z dolnej półki kosztował 6,9 zł półkilowy ..
~~Ciemnożółta Kolkwicja napisał(a): Baju baju - dokładnie 450 g, ale to chlebek z "górnej półki" z mąki pełnoziarnistej, z błonnikiem. A zwykły baltonowski chyba koło 4 zł, sprawdzę jeszcze.
Ale oczywiście można tropić wynalazki po 24 zł na giełdzie w Lubinie :D