Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Prośba do zwolenników obecnej opozycji.

~~Antypisior niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 19:23
~~Mieszkaniec Bolesławca napisał(a): Może i naiwny jestem, ale ciągle czekam na kogoś, kto odpowie na moją prośbę o konkretny powód by oddać głos na opozycję a nie na bzdety przekonujące, że rząd i koalicja sejmowa są źli. I tak ad personam do Wesołego Romka - to ile ty masz tej emerytury, że zabierają ci z niej bezpowrotnie 1700 zł miesięcznie? Może mylisz "zabieranie" np. z zaliczkami na podatek? A jesli chodzi o pracę, to spoko Romuś - napracowałem się i to bardzo ciężko. Nigdy też nie wyciągałem rąk po coś, co mi się nie należało.

Nie chodzi o to, żeby pracować ciężko. Trzeba pracować mądrze. Patrząc na poglądy "Mieszkańca Bolesławca" to jednak chyba tylko ciężko pracował - na podatki i inne opłaty, które są marnowane przez socjalistyczne rządy i durną unijna biurokrację.
Głos trzeba oddać na tych, którzy nie są bezmyślnymi socjalistami unijnymi (czyli nie PiS, nie PO), komunistami i postkomunistami (Razem, LSD) , znanymi koryciarzy bezideowymi (PSL) czy wynalazkami typu Hołownia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wesoły Romek niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 19:23
~~Mieszkaniec Bolesławca napisał(a): Może i naiwny jestem, ale ciągle czekam na kogoś, kto odpowie na moją prośbę o konkretny powód by oddać głos na opozycję a nie na bzdety przekonujące, że rząd i koalicja sejmowa są źli. I tak ad personam do Wesołego Romka - to ile ty masz tej emerytury, że zabierają ci z niej bezpowrotnie 1700 zł miesięcznie? Może mylisz "zabieranie" np. z zaliczkami na podatek? A jesli chodzi o pracę, to spoko Romuś - napracowałem się i to bardzo ciężko. Nigdy też nie wyciągałem rąk po coś, co mi się nie należało.

Już raz mi podatek od zarobku potrącali by znowu od tego zabierać , skłaska zdrowotna jeszcze OK, gdyby ojro było po tyle co mały szczerbaty dziad mówił czyli po 3 zeta to brutto bym miał 3 tys. ojro :) a za resztę mógł bym "prezesom" z pod Biedronki piwo kupować :) Sam pisałeś, że za PO ujowo Ci się żyło :) a za PISdy stać Cię nawet na pizzę :) bo dajom Ci 500+ raz uj wi, :)
~~xyz niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 19:37

Przecież wam pisowcom się wszystko należy ,pamiętasz słowa Szydło ,?Podaj pisowcu jeden przykład dla którego miał bym zagłosować na PIS .Oczywiście nigdy na nich nie zagłosuję .
22745
oprych
12 stycznia 2023r. o 19:45
A może by tak zagłosować na całkiem nową partię.
Nie wiem czemu wszyscy uważają że wybór jest tylko jeden. PiS albo PO.

Ja tam będę głosował na DiP.
~~Donek niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 20:00
PROŚBA DO WYZNAWCÓW PIS ,WYJEDŹCIE WSZYSCY NA BIAŁORUŚ I DO KOREI PN ,WTEDY BĘDZIE NORMALNIE W POLSCE .
~~Jaskrawozielony Sundaville niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 20:42
oj naiwny naiwny ,jest taka piosenka
~~Turkusowa Borówka niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 21:18
Prośba do wyznawców (tak wyznawców nie zwolenników) pisu.
Podajcie mi, prowadzącemu działalność gospodarczą, choć jeden powód dla którego miałbym głosować na pis.
18442
PIS-PO-PRL
12 stycznia 2023r. o 21:23
oprych napisał(a): A może by tak zagłosować na całkiem nową partię.
Nie wiem czemu wszyscy uważają że wybór jest tylko jeden. PiS albo PO.

Ja tam będę głosował na DiP.

Co to jest dip?
Wpisuje w gogle i wyskakuje dip… ale taki dip dip. Kuchenny ;)

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.