Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Prośba do zwolenników obecnej opozycji.

~~Antypisior niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 17:21
~~8 gwiazdek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec Bolesławca napisał(a): Grab, ja rozumiem i w pełni popieram Twoje rozumowanie. Odniosłem się tylko do części zadośćuczynienia, bo to ta część dla konkretnych ludzi. Spójrz natomiast na inne wpisy. Te (zamierzone) wyznawcy opozycji nie rozumieją nawet prostej prośby o napisaniu czegoś na "tak", a nie obelg i wpisów na "nie". I ciągle twierdzą, że na prawicę głosują ci mniej inteligentni :) Najlepszy jest gościu, którego stać na branie "z kupki" po 20 tysięcy na każdy koniec roku (przez 7 lat to "tylko" 140 tys.). Rzeczywiście biedaczek :) Ciekawe co za "mały rodzinny" biznes prowadzi, że za czasów PO-PSL zdążył odłożyć aż tyle kasy.

Inteligentny pisowski zaczynasz grać mi na nerwach jesteś chamem i prostakiem udającym mądralę ,wsadź sobie w dope te swoje pytania i zapierdala.. głosować na Kaczora i Morawieckiego może jeszcze dostaniesz 15 emeryturę z moich podatków .Faktycznie 140 tys to niewyobrażalna kwota ,chyba dla ciebie nierobie .Zastosowana autokorekta

20 tys. na rok jako zysk z działalności gospodarczej to wielkie g...o. I tylko pisowski, socjalistyczny utrzymanek za 500+ myśli, że to dużo kasy.
Pisi-ory to nierozgarnięci socjaliści, a efekty ich głupiej polityki gospodarczej będą nas prześladowały przez całe lata.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Do mieszkańca Bolesławca niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 17:21
A gdzie jest węgiel obiecany przez PiS ?
Taki po dwa tysiące miał być i nawet poseł Pogoda nic nie zdziałał.
Inne miasta dostają drugą turę a Bolesławiec został zapomniany.
~~pisowskie rozbiory Polski niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 17:23
Debata w Sejmie, dzialania i wypowiedzi posłów będą bardziej przemyslane, kulturalniejsze i merytoryczne. Świat nie będzie się z nas śmiał a kulson główny zomo nie będzie strzelał bezkarnie w komendzie a jego podopieczni nie będą gwałcić małolatów ani jeździć w koszu. Kaczynski, ziobro, morawiecki i macierewicz dostaną dożywocie pozostali zawiasy i konfiskata majątków na rzecz pokrycia dziury budżetowej. Media zaczną podawać rzetelne informacje a inwigilacja obywateli sięskończy.... itd itp
~~Mieszkaniec Bolesławca niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 18:05
Wiem, inteligencja i merytoryka nie zawsze idą w parze z emocjami. Prosiłem o argumenty "za" opozycją, a tu jak zwykle hasełka i fejki "przeciw" rządowi. To wy - wyznawcy opozycji - zachowujecie się jak komuniści. Albo znacie, albo poproście kogoś ze znajomych, by wam przypomniał całość i puentę dawnego dowcipu: "A w Ameryce biją Murzynów". I Anty..., czytaj ze zrozumieniem. Twój koleś napisał, że 20 tys. to on rocznie dokłada do danin publicznych. Od 7 lat. Mały, prywatny biznes z takimi stratami podatkowymi rocznie może prowadzić tylko osobnik z dyskusyjnym rozumem.

Zastosowana autokorekta

~~Wesoły Romek niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 18:16
~~Mieszkaniec Bolesławca napisał(a): Nie zawiodłeś mnie Jurko. Na 100% wiedziałem, że z braku argumentów, zaczną się inwektywy i wyzwiska. I nie narzekaj, skoro możesz zaoszczędzić aż 20 tys. rocznie. Aha, jeszcze tak na koniec inteligencie. Skrót od tysiąca to "tys.". "Tyś", to określenie osoby - z języka chłopsko-robotniczego :)

Tak to jest jak się żyje bo PIS dajom 500+, to Cię dziwi, że ludzie mogą zaoszczędzić 20tys rocznie, też bym zaoszczędził tyle gdyby mi z emerytury nie zabierali 1700 zeta miesięcznie, próbowałeś może gdzieś pracować a nie łapy tylko wyciągać?.
~~Ceglastoróżowy Powojnik niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 18:23
Braun to jedyna osoba mówiąca z sensem w tym zafajdanym sejmie.
Pełowcy to złodzieje ale pisowszczyki to łgarze złodzieje i przestępcy.
Dla utrzymania władzy pogrążają Polskę.
Ich miejsce jest w więzieniach i na szubienicy.
~~Centralny kryminał dla pisowców niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 18:32
Braun to ruski troll.

https://tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/policjanci-masowo-odchodza-na-emerytury-najwiecej-ma-ich-zniknac-z-ulic-stolicy-6626262

Do zomo przyjmują teraz gwałcicieli pod nadzorem szymczaka który zasłynął z wysadzenia komendy i wysłania podopiecznych w koszu :)
~~Mieszkaniec Bolesławca niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 18:59
Może i naiwny jestem, ale ciągle czekam na kogoś, kto odpowie na moją prośbę o konkretny powód by oddać głos na opozycję a nie na bzdety przekonujące, że rząd i koalicja sejmowa są źli. I tak ad personam do Wesołego Romka - to ile ty masz tej emerytury, że zabierają ci z niej bezpowrotnie 1700 zł miesięcznie? Może mylisz "zabieranie" np. z zaliczkami na podatek? A jesli chodzi o pracę, to spoko Romuś - napracowałem się i to bardzo ciężko. Nigdy też nie wyciągałem rąk po coś, co mi się nie należało.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.