Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zimna wojna....historia...

~~Trudno nadążyć niezalogowany
21 lutego 2023r. o 19:09
Po spotkaniu z Bidenem Trzaskowski przekazał w mediach społecznościowych, że "Warszawa jest solidarna”
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22744
Falco111 nieaktywny
21 lutego 2023r. o 19:20
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): dlaczego dzisiaj milczy się kiedy odradza się tam skrajny nacjonalizm ?

Ja czytałem orędzie Putina , to co napisałeś o odradzającym się nacjonaliźmie to jego kłamstwa .
Nie łapiesz się na tym że powtarzasz propagandę zbrodniarzy kacapskich .
Kim jest ten Austin , nie znam .

ciekawe ...ty czytałeś a ja nie ...;D ...ale skoro czułes taką potrzebę twoja sprawa...
ja w tym czasie czytałem wypowiedź Austina...a ty nie wiesz kim on jest ...
a on jest szefem Departamentu Obrony ''yankee''

nie wiem Lucjan nic o tym ale może i on kiedyś umawiał się na ichnich ''fejsbukach'' z jakimiś małolatkami ...;D

Dopisane 21.02.2023r. o godz. 19:20:

~~Trudno nadążyć napisał(a): Okazuje się jednak, że "spotkanie" prezydenta USA z politykami opozycji było niezwykle krótkie. O sprawi pisze Michał Wróblewski z Wirtualne Polski.

"Rozmowa, a właściwie wymiana zdań Bidena z Trzaskowskim, nie trwała nawet minuty"

https://dorzeczy.pl/kraj/407902/joe-biden-spotkal-sie-z-donaldem-tuskiem-i-rafalem-trzaskowskim.html

wymiana zdań była a z mkkwaczem nawet słowa...;D
i że tak zapytam...
wczoraj czytałem że piSSdzielce chcą wystawić na szefa NATO antona macjarewicza....dlaczego go nie było na spotkniu by chociaż słowo zamienił z ''wielkim Joe''?
...czyżby obawiał się gniewu swojego pryncypała z Kremla? ;D
~~Yogi niezalogowany
21 lutego 2023r. o 19:22
Twojego z kremla?:))
14240
M21W2
21 lutego 2023r. o 19:24
Falco111 napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): dlaczego dzisiaj milczy się kiedy odradza się tam skrajny nacjonalizm ?

Ja czytałem orędzie Putina , to co napisałeś o odradzającym się nacjonaliźmie to jego kłamstwa .
Nie łapiesz się na tym że powtarzasz propagandę zbrodniarzy kacapskich .
Kim jest ten Austin , nie znam .

ciekawe ...ty czytałeś a ja nie ...;D ...ale skoro czułes taką potrzebę twoja sprawa...
ja w tym czasie czytałem wypowiedź Austina...a ty nie wiesz kim on jest ...
a on jest szefem Departamentu Obrony ''yankee''

nie wiem Lucjan nic o tym ale może i on kiedyś umawiał się na ichnich ''fejsbukach'' z jakimiś małolatkami ...;D

Miałem nadzieję że jak napiszę że nie znam Austina , podasz kim jest / to zrobiłeś / i co ważniejsze dla mnie zacytujesz
jego wypowiedź , płonne nadzieje .
Uustin jest zdecydowanym zwolennikiem dozbrajania i wszelkiej pomocy Ukrainie .
22744
Falco111 nieaktywny
21 lutego 2023r. o 19:28
racja ...jest zwolennikiem dozbrajania a jednocześnie nazywa ich ''tanim mięsem armatnim'' ;D
Lucjan ...poszukaj na stronach ''wolne media''

wiele ciekawych rzeczy się dowiesz a nie słuchasz popierdywania ''bidona'' który mówi tylko to co musi mówić ...;D
14240
M21W2
21 lutego 2023r. o 19:28
trzaskowski_
·
Follow
Spotkanie z prezydentem @JoeBiden po jego przemówieniu w @warszawa. To ważne, że raz jeszcze potwierdził siłę naszych sojuszy i jedność wolnego świata. Jesteśmy razem po stronie wartości, wolności, demokracji.

profGrodzki
·
Follow
Jesteśmy niezwykle dumni, że prezydent Stanów Zjednoczonych jako przywódca wolnego świata, zjednoczonego we wsparciu Ukrainy, drugi raz w ciagu roku odwiedził Polskę. Rozmowa z Joe Bidenem była dla mnie honorem i zaszczytem

Janusz ocenisz te wypowiedzi ?
~~JJJ61 niezalogowany
21 lutego 2023r. o 19:30
Joe Biden - lider całego Zachodu na kilka miesięcy przed wyborami w Polsce spotyka się, w towarzystwie prezydenta Warszawy, z liderem największej partii opozycyjnej - Donaldem Tuskiem. I jednocześnie nie spotyka się z liderem rządzącej partii , mokrym karłem .Jaśniejszego sygnału dać nie mógł.
14240
M21W2
21 lutego 2023r. o 19:30
Falco111 napisał(a): racja ...jest zwolennikiem dozbrajania a jednocześnie nazywa ich ''tanim mięsem armatnim'' ;D
Lucjan ...poszukaj na stronach ''wolne media''

wiele ciekawych rzeczy się dowiesz a nie słuchasz popierdywania ''bidona'' który mówi tylko to co musi mówić ...;D

Udowodnij że piszesz prawdę , tanie mięso armatnie to wojska Putina , o nich Austin mógł tak powiedzieć .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Zapraszamy