Falco111 napisał(a): Lucjan ...dlaczego mam ci coś udowadniać?....nie wierzysz mi ? ;D
ja często stosuję prosty wybieg by trochę się tu zabawić ...zmieniam odrobinę tekst ale nigdy nie zmieniam jego sensu
~~Maniek napisał(a):Ktoś napisał: Falco111 napisał(a):
Czytaj uważnie . Pytanie brzmiało " Czy ktoś orientuje się czy Biden podczas wizyty odwiedzi grób i złoży kwiaty na grobie, Ryszarda Kuklińskiego!? ".
Moja odpowiedź . " A po miałby to robić. To już historia ( było, minęło)!!!
To było związane z pytaniem o Kuklińskiego. A nie o ofiary Zbrodni Katyńskiej i Wołyńskiej.
po co składać kwiaty na grobie zdrajcy państwa który za zdradę brał ''zielone'' ?
odpowiedz...dlaczego CIA i FBI tropi i zamyka więzieniach szpiegów rosyjskich a polskiego szpiega opłacało i chroniło?
Dopisane 21.02.2023r. o godz. 19:55:M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): Lucjan ...dlaczego mam ci coś udowadniać?....nie wierzysz mi ? ;D
ja często stosuję prosty wybieg by trochę się tu zabawić ...zmieniam odrobinę tekst ale nigdy nie zmieniam jego sensu
Rozumiem , prawdę przerabiasz na fejkniusy .
Eskalujesz
a więc nie rozumiesz...;D
prawda nie może być fejkiem...
Falco111 napisał(a): powiedz mi Lucjan czy ty słyszałeś lub czytałeś o takich ludziach jak Załużny , Deszczyca czy Podolak ?
powiedz mi Lucjan czy kiedykolwiek czytałeś by Rosjanie marzyli o tym by Polacy wiązali im buty?
a pewien pół Ukrainiec pół Polak o tym otwarcie mówił...
to też uznasz za fejk? ;D
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a): Spotkanie nie trwało nawet minuty?
Okazuje się jednak, że "spotkanie" prezydenta USA z politykami opozycji było niezwykle krótkie. O sprawie pisze Michał Wróblewski z Wirtualne Polski.