Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zimna wojna....historia...

14240
M21W2
21 lutego 2023r. o 19:50
Falco111 napisał(a): Lucjan ...dlaczego mam ci coś udowadniać?....nie wierzysz mi ? ;D
ja często stosuję prosty wybieg by trochę się tu zabawić ...zmieniam odrobinę tekst ale nigdy nie zmieniam jego sensu

Rozumiem , prawdę przerabiasz na fejkniusy .
Eskalujesz
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22744
Falco111 nieaktywny
21 lutego 2023r. o 19:55
~~Maniek napisał(a):
Ktoś napisał: Falco111 napisał(a):

Czytaj uważnie . Pytanie brzmiało " Czy ktoś orientuje się czy Biden podczas wizyty odwiedzi grób i złoży kwiaty na grobie, Ryszarda Kuklińskiego!? ".
Moja odpowiedź . " A po miałby to robić. To już historia ( było, minęło)!!!
To było związane z pytaniem o Kuklińskiego. A nie o ofiary Zbrodni Katyńskiej i Wołyńskiej.

po co składać kwiaty na grobie zdrajcy państwa który za zdradę brał ''zielone'' ?
odpowiedz...dlaczego CIA i FBI tropi i zamyka więzieniach szpiegów rosyjskich a polskiego szpiega opłacało i chroniło?

Dopisane 21.02.2023r. o godz. 19:55:

M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): Lucjan ...dlaczego mam ci coś udowadniać?....nie wierzysz mi ? ;D
ja często stosuję prosty wybieg by trochę się tu zabawić ...zmieniam odrobinę tekst ale nigdy nie zmieniam jego sensu

Rozumiem , prawdę przerabiasz na fejkniusy .
Eskalujesz

a więc nie rozumiesz...;D
prawda nie może być fejkiem...
14240
M21W2
21 lutego 2023r. o 19:59
Spotkanie nie trwało nawet minuty?
Okazuje się jednak, że "spotkanie" prezydenta USA z politykami opozycji było niezwykle krótkie. O sprawie pisze Michał Wróblewski z Wirtualne Polski.
~~Yogi niezalogowany
21 lutego 2023r. o 20:00
Wolne media zaszkodziły Janowi:))
22744
Falco111 nieaktywny
21 lutego 2023r. o 20:02
powiedz mi Lucjan czy ty słyszałeś lub czytałeś o takich ludziach jak Załużny , Deszczyca czy Podolak ?

powiedz mi Lucjan czy kiedykolwiek czytałeś by Rosjanie marzyli o tym by Polacy wiązali im buty?
a pewien pół Ukrainiec pół Polak o tym otwarcie mówił...
to też uznasz za fejk? ;D

Dopisane 21.02.2023r. o godz. 20:02:

Falco111 napisał(a): powiedz mi Lucjan czy ty słyszałeś lub czytałeś o takich ludziach jak Załużny , Deszczyca czy Podolak ?

powiedz mi Lucjan czy kiedykolwiek czytałeś by Rosjanie marzyli o tym by Polacy wiązali im buty?
a pewien pół Ukrainiec pół Polak o tym otwarcie mówił...
to też uznasz za fejk? ;D

*Rosjaninie
~~Trochę prawdy niezalogowany
21 lutego 2023r. o 20:04
Są ludzie których umysłowość zatrzymała się 40 lat temu
Ciągle widzą komunizm i bolszewików i ciągle z nim chcą walczyć , a tymczasem komunizmu i bolszewików już dawno nie ma
Myślą że żyją w kapitalizmie a tymczasem kapitalizmu też już nie ma ,zamienił się w korporacjonizm
Myślą że żyją w wolnym świecie i w demokracji .
Tymczasem ten ich wolny świat polega na tym że mają tyle wolności ile im korporacje pozwolą , a pozwalają im na coraz mniej ,moderacja , inwigilacja i zamordyzm , państwo staje się coraz bardziej opresyjne .Myślą że żyją w demokracji tymczasem mogą wybierać tylko te ugrupowania które są namaszczone przez korporacje.
Korporacyjne media piorą im mózgi , mówią kogo masz kochać a kogo nienawidzieć .Niestety większość ludzi nie potrafi odróżnić kłamstw i propagandy mediów korporacyjnych od prawdy ,żyją w fikcyjnym stworzonym przez media świecie nie mającym nic wspólnego z rzeczywistością , jednych kochają choćby to byli ich wrogowie bo taki mają przekaz a innych bez wyraźnej przyczyny nienawidzą .I będą atakować każdego kto będzie próbował wykazać im w jakiej zakłamanej i nieprawdziwej rzeczywistości żyją

Zastosowana autokorekta

~~Yogi niezalogowany
21 lutego 2023r. o 20:05
A ty Janie czytałeś takiego Bubu co na przekopie był:))
~~ruSSki mir niezalogowany
21 lutego 2023r. o 20:06
M21W2 napisał(a): Spotkanie nie trwało nawet minuty?
Okazuje się jednak, że "spotkanie" prezydenta USA z politykami opozycji było niezwykle krótkie. O sprawie pisze Michał Wróblewski z Wirtualne Polski.

No ale rozmawiali. jak pewien Rosjanin, który po 20 latach słuzby w carskim wojsku powraca do swojej wioski i chwali się, że z carem rozmawiał.
- No i co ci Car powiedział?
- "Paszoł won"
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza