Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zimna wojna....historia...

22744
Falco111 nieaktywny
21 lutego 2023r. o 19:32
M21W2 napisał(a): trzaskowski_
·
Follow
Spotkanie z prezydentem @JoeBiden po jego przemówieniu w @warszawa. To ważne, że raz jeszcze potwierdził siłę naszych sojuszy i jedność wolnego świata. Jesteśmy razem po stronie wartości, wolności, demokracji.

profGrodzki
·
Follow
Jesteśmy niezwykle dumni, że prezydent Stanów Zjednoczonych jako przywódca wolnego świata, zjednoczonego we wsparciu Ukrainy, drugi raz w ciagu roku odwiedził Polskę. Rozmowa z Joe Bidenem była dla mnie honorem i zaszczytem

Janusz ocenisz te wypowiedzi ?

mogę ...jednym słowem Lucjan...
kurtuazja...

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnoszara Pęcherznica niezalogowany
21 lutego 2023r. o 19:33
~~JJJ61 napisał(a): Joe Biden - lider całego Zachodu na kilka miesięcy przed wyborami w Polsce spotyka się, w towarzystwie prezydenta Warszawy, z liderem największej partii opozycyjnej - Donaldem Tuskiem. I jednocześnie nie spotyka się z liderem rządzącej partii , mokrym karłem .Jaśniejszego sygnału dać nie mógł.

"z liderem największej partii opozycyjnej - Donaldem Tuskiem - rozmawia na schodach niecałe 30 sekund ;)
~~M21W3 niezalogowany
21 lutego 2023r. o 19:34
No nie mogę co za upokorzenie , Prezydent wszystkich prezydentów Jobiden nie zaprosił na spotkanie prezesa wszystkich prezesów JarosławaKa tylko wybrał tffutuska .Nie mogę ,idę skoczyć z mostu
~~Trudno nadążyć niezalogowany
21 lutego 2023r. o 19:41
Epigoni bolszewii mącą, przeczuwali że Solidarność dziś mocno wybrzmi.
Też próbowali zmącić ;)
~~Maniek niezalogowany
21 lutego 2023r. o 19:43
Falco111 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Maniek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): a wiesz co?...możesz w tym mieć rację ...;D

to do ciebie było Lucjan...

''Czy ktoś się orientuje czy Baiden podczas wizyty odwiedzi grób i złoży kwiaty na grobie Ryszarda Kuklińskiego ?''

szybciej pod pomnikiem Stefka Bandery ...
przecież chronili ich po drugiej światowej ...;D

A po co miałby to robić . To juz historia
( było , minęło ) !!!

jak to po co?...było ale nie minęło w pamięci rodzin pomordowanych ....

tak często tu się wspomina Katyń i o nim należy pamiętać i przypominać a o Wołyniu milczeć i najlepiej zapomnieć?
po to by ''nie eskalować''? ;D

pytanie do zwolenników Ukrainy...
co miały na uwadze tzw. zachodnie demokracje i sam Watykan by ukrywać i zacierać ślady po kolaborantach z oddziałow
Nachtigall, Roland, SS Galizien, OUN czy UPA

dlaczego dzisiaj milczy się kiedy odradza się tam skrajny nacjonalizm ?

Czytaj uważnie . Pytanie brzmiało " Czy ktoś orientuje się czy Biden podczas wizyty odwiedzi grób i złoży kwiaty na grobie, Ryszarda Kuklińskiego!? ".
Moja odpowiedź . " A po miałby to robić. To już historia ( było, minęło)!!!
To było związane z pytaniem o Kuklińskiego. A nie o ofiary Zbrodni Katyńskiej i Wołyńskiej.
22744
Falco111 nieaktywny
21 lutego 2023r. o 19:45
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): racja ...jest zwolennikiem dozbrajania a jednocześnie nazywa ich ''tanim mięsem armatnim'' ;D
Lucjan ...poszukaj na stronach ''wolne media''

wiele ciekawych rzeczy się dowiesz a nie słuchasz popierdywania ''bidona'' który mówi tylko to co musi mówić ...;D

Udowodnij że piszesz prawdę , tanie mięso armatnie to wojska Putina , o nich Austin mógł tak powiedzieć .

Lucjan ...dlaczego mam ci coś udowadniać?....nie wierzysz mi ? ;D
ja często stosuję prosty wybieg by trochę się tu zabawić ...zmieniam odrobinę tekst ale nigdy nie zmieniam jego sensu ...
to utrudnia szukanie źródła i lubię obserwować jak sypią się tu wyzwiska na piszącego a przecież są to słowa np. prezydenta Francji ....ostatnio Macrona ktoś tu wyzwał od kłamców i głupców...;D

ja już ci podpowiedziałem ...''wolne media'' - tam szukaj...
~~Willa plus niezalogowany
21 lutego 2023r. o 19:45
Pisowski Kacyk Przydacz z kancelari Dudy na pytanie w Polsacie Rymanowskiego co sądzi o spotkaniu BIDENA z TRZASKOWSKIM iTUSKIEM nie mógł wyksztusić słowa ale jak mu się udało to powiedział ,że Biden wielu osobom uścisnął dłoń przechodząc , Himalaje hipokryzji .
22744
Falco111 nieaktywny
21 lutego 2023r. o 19:47
~~Trudno nadążyć napisał(a): Epigoni bolszewii mącą, przeczuwali że Solidarność dziś mocno wybrzmi.
Też próbowali zmącić ;)

nadal ''nie zdanżasz'' ;D
poczytaj o ''doktrynie Reagana'' i może w końcu ''znadążysz'' ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza