~~Oświata napisał(a):Plujesz, bo tylko tyle możesz.Jad aż ocieka z waszych wpisów. My tylko się modliliśmy. Ja od dziś za Ciebie ,oswiato. Co do maja ,nasza rodzina świętuje Trzeciego od 1919r.Ktoś napisał: ~~Uczestniczka napisał(a): Pato-elita oświeconych, pluje jadem i rzuca wyzwiska. To znaczy że marsz nam się udał.
Jesteś ciemniakiem i to fakt. Sam plujesz jadem. Marsz pierwszomajowy udawał sie rodzicom ?
~~Ciemnobłękitny Milin napisał(a): 325 tyś obywateli Polski wróciło
z Anglii do Polski , po brexicie .
Wróciło do tego ciemnogrodu religijnego i zacofania gospodarczego .
Prawo i Sprawiedlowość tak trzymać
~~PL napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnobłękitny Milin napisał(a): 325 tyś obywateli Polski wróciło
z Anglii do Polski , po brexicie .
Wróciło do tego ciemnogrodu religijnego i zacofania gospodarczego .
Prawo i Sprawiedlowość tak trzymać
To po co wracali? Federacja Rosyjska czeka. Też się spakuj. Tam za takie wpisy medal dostaniesz, tu tylko wstyd przynosisz.
~~Niebieskoszara Piwonia napisał(a): Ale komuchy boją się kościoła,gorzej niż diabeł święconej wody!
~~Kasia napisał(a): Ja Was ludziska nie rozumiem. Po co te emocje? Sprawę po prostu trzeba zbadać i tyle. Szanuje JPII ale osobiście uważam że wiedział co się działo, jak każdy zresztą. Nie mogę tylko zrozumieć dlaczego zamiatali się wszystko pod dywan, zwyrodnialców od razu powinno wydawać się w ręce policji.Nie zmienia to jednak mojego zdania że był dobrym człowiekiem. Takie marsze nic nie pomogą. Trzeba wyciągnąć wnioski i nie dopuścić aby dzieciom działa się krzywda. Był już taki jeden dyrygent co wszyscy za nim murem stali a jak było naprawdę... To co prawda całkiem inna bajka ale nie o to mi chodzi.... Za nikogo bym nie dała ręki sobie uciąć. Jeśli ktoś zawinił to trzeba to przyznać, po prostu... I jestem przeciwna robienia ze zwykłych ludzi świętych... Docenić owszem ale wyswiecac, bez przesady....