~~Ciemnopopielata Jasnota napisał(a): To chyba lepsze niż zarabiane na handelku serem bez wymaganych atestów.
~~koza meeeee napisał(a): A gdzie te płytki położono? Bo serowar chwalił się tym nawet na swoim fejsie.
~~Znam cie Jasiek napisał(a):Ktoś napisał: ~~koza meeeee napisał(a): A gdzie te płytki położono? Bo serowar chwalił się tym nawet na swoim fejsie.
Kogo obchodzi gdzie kładziesz płytki. To ty się chwaliłeś że kładłeś i brałeś po 80 zeta za metr. Wspominałeś o panuM bo chciałeś się dowartościować . Spadasz na dno jak cegła . Raz z tyldy raz zza płota meeeczy żałosna bezradna istota.
~~Rzerzucha ogrodowa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Znam cie Jasiek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~koza meeeee napisał(a): A gdzie te płytki położono? Bo serowar chwalił się tym nawet na swoim fejsie.
Kogo obchodzi gdzie kładziesz płytki. To ty się chwaliłeś że kładłeś i brałeś po 80 zeta za metr. Wspominałeś o panuM bo chciałeś się dowartościować . Spadasz na dno jak cegła . Raz z tyldy raz zza płota meeeczy żałosna bezradna istota.
Nigdy nie czytałem by się tu tym chwalił . Dawaj więc dowody . Stawiając się obok tego oszczercy dupka całkiem łatwo jest się dowartościować. Przecież to zero.
Jasiek nawet tu robisz z siebie Janusza. Wszyscy wiedzą że to ty tyldujesz. Czytaj ze zrozumieniem . To nie on pisał a Ty. Nawet też mówiłeś przy kawie na tarasie . Oni nie piją parząchy i pani Iza specjalnie ci robiła po Grecku do papieroska.Słyszałem na swoje uszy.
~~Znam cie Jasiek napisał(a):Ktoś napisał:
Nigdy nie czytałem by się tu tym chwalił . Dawaj więc dowody . Stawiając się obok tego oszczercy dupka całkiem łatwo jest się dowartościować. Przecież to zero.
Jasiek nawet tu robisz z siebie Janusza. Wszyscy wiedzą że to ty tyldujesz. Czytaj ze zrozumieniem . To nie on pisał a Ty. Nawet też mówiłeś przy kawie na tarasie . Oni nie piją parząchy i pani Iza specjalnie ci robiła po Grecku do papieroska.Słyszałem na swoje uszy.
Wszyscy wiedzą ....;D
tyldujących ''horusów'' jest tu więcej niż ty masz włosów na głowie...;D
co ty nie powiesz?...ona mi robiła kawę ''po grecku'' ?...może w tym słynnym czajniku co oglądałem na zdjęciu a które przesłał mi -bo zdążył - jeden z moich znajomych?
chyba najgorszy menel ,w najpodlejszej melinie nie ma czajnika w takim stanie ...;D
ty ze mną piłeś jakąś kawę na jakimś tarasie? ;D
nie przypominam sobie...;D
PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielata Jasnota napisał(a)
Od picia w samotności gorsze jest tylko sr a nie w towarzystwie.
No to ty masz dosłownie przechlapane a właściwie ten który zmienia ci pampersa bo widząc cię jak wyglądasz to wygląda na to że możesz nie wyrabiać na zakrętach.