PanM napisał(a): Panie Bernardzie , najwyraźniej jest w tym sens.
Pan i redakcja macie ruch. Publika ma zabawę .Jasiu " Janusz " ZABLOKOWANY skomle w rękaw Kazimierzowi o wybaczenie.
Jest to swego rodzaju lekcja poglądowa o eskalowaniu nienawiści do ludzi wynikającej z niczego.
Iluż tu zaprzysięgłych wrogów zwalczał rzeczony portalowy " Janusz" vel horus vel falco Wy jako redakcja też figurujecie na tej liście w czołówce.
Nie mogę wkleić dosłownego cytatu bo z automatu jest wyrzucany. Ale w skrócie pusze że" panowie M to du r nie bo tylko blokowac potrafią a ja i tak im przetrzepie rajty a oni mnie odblokują bo liczą się kliki."
Panie Bernardzie jak ja swoje bolączki z typem załatwię po swojemu. Nie przeszkadzają mi te prostackie prymitywne obelgi. A Pan zrobi jak uważa . Nie wszyscy wiedzą że ja panM nie figuruje na liście pańskich sympatii ale nigdy nikt nie musiał mnie tu blokować.
Pozdrawiam.
Niech pan sobie założy jeden temat ze swoimi fizjolo(g/f)icznymi dumaniami i wkleja co tam panu ślina na język przyniesie zamiast ciągle robić nowe. Tam sobie z kolegami poobrzucacie się błotem, na koniec Chorus napisze że Putin jest bogiem i będziecie szczęśliwi całą paczką.