Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Januszowisko

~~Generał Jaruzelski niezalogowany
24 kwietnia 2023r. o 21:12
Janusz ,cały Bolec się śmieje . Ogarnij się synu bolszewika .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ktoś niezalogowany
24 kwietnia 2023r. o 21:16
~~neokrs napisał(a): (fot. Bolec.Info)
wyrażam ubolewanie i przepraszam Panią Annę .............. za komentarz zamieszczony przeze mnie na portalu internetowym Bolec.Info w dniu 23 lutego 2013r.,

Widzę że ktoś mieli temat tyle lat a ja byłem uczestnikiem tej sprawy . Pan Przemysław poprosił o wyłączenie go z tej rodzinnej walki o spadek zaraz na początku. Popełnił błąd bo na końcu sprawa została umorzona a on za wyłączenie dobrowolnie przepraszał. Aby było sprawiedliwe nie miał za co.
A ty internetowa mondralo zorientowałeś się że piszesz nazwisko zainteresowanej Kobiety. Jak ktoś prześle jej kopie do Augsburga marny twój los.
~~Jasnożółty Mieczyk niezalogowany
24 kwietnia 2023r. o 21:20
no ,to serialu dalszy ciąg nastąpi
~~Horus niezalogowany
24 kwietnia 2023r. o 21:27
~~Drobna uwaga napisał(a):
Ktoś napisał: ~~neokrs napisał(a): (fot. Bolec.Info)
Ja Przemuś mosz/czy/ń wyrażam ubolewanie i przepraszam Panią Annę .............. za komentarz zamieszczony przeze mnie na portalu internetowym Bolec.Info w dniu 23 lutego 2013r.,stwierdzający jej niewierność małżeńską oraz sugerujący nieuczciwość jej roszczeń majątkowych w postępowaniu o podział majątku z byłym mężem.
To nie był jednostkowy przypadek.

Wynika z tego że panem opisał żonę która się sprzeniewierzyła mężowi. I to jest większe zło niż zdrada swojej żony i chwalenie się tym publicznie Jasiu ?
Wiele razy wspominasz o innym przypadku . Po co kryjesz panaem ? Dawaj kawa na ławe.
Rzeczona " nieskazitelna "dama przegrała proces z mężem więc jak to jest Jasiu ?
Wiedziałeś o tym ?

a więc dla wyjaśnienia...
w ramach przepisów nikt nie ma pisać w mediach społecznościowych czegokolwiek mogących naruszyć tzw. dane wrażliwe lub publikować info mogące nawet ukierunkować innych na jakąś konkretną osobę ...
nawet jeśli pewne sytuacje czy zdarzenia miały miejsce prawo jasno tego zakazuje...
przerabiałem ten temat w sprawie tego zdechlaka i wiem co piszę a jak masz jakieś wątpliwości zajrzyj do KK ...
grubas poszedł w stronę swojego padłego koleżki którego przetarzałem przed sądem bo jeden drugiego warty...
a ten obleśny ,kłamliwy grubas w niejednym swoim podpisanym nickiem poście dawał mi jak na tacy powody do tego by i z nim zatańczyć ...
tylko teraz po co? ...facet jest dla mnie zerem ...a kopać chorego człowieka to niehumanitarne ...;D
nawet jeśli jest chory z nienawiści...

a tak na marginesie...a skąd ty wiesz że ta ''dama'' jak ją określasz przegrała jakiś proces? ....a jeśli przegrała to chyba chodzi o podział majątku...
ale tutaj to chyba coś jednak innego

''przepraszam Panią Annę .............. za komentarz zamieszczony przeze mnie na portalu internetowym Bolec.Info w dniu 23 lutego 2013r.,stwierdzający jej niewierność małżeńską ...''

bo jest tu jasno napisane -komentarz stwierdzający...
co do majątku to było coś tylko sugerującego...

to ze później pokazały się tutaj przeprosiny oszczerczego grubasa pokazuje jednak że to on tu przegrał ...;D
i przegrywa nadal bo nadal tchórzliwie milczy kogo jeszcze oczerniał...

a ja wiem....;D
może jutro o tym napiszę ...może za tydzień ...;D
także kłamliwy grubasie pamiętaj o tym bo twoja ''kryształowość'' i prawdomówność jest tu gów.no warta ...;D
29
Bernard
24 kwietnia 2023r. o 21:28
PanM napisał(a): Januszowisko
Wszędzie jak okiem sięgnąć mamy do czynienia niezliczoną ilością niezrozumiałych nieracjonalnych zachowań . Przychodzi wtedy refleksja kto czyni wokoło nas ten wszechobecny chlew. Czas pokazał ze inicjatorami i wodzirejami śmieciowiska są nasi rodzimi "Janusze".
"Janusze" palą papierosy i wyrzucają kiepy gdzie popadnie.
"Janusz" wyprowadzają pieski i nigdy po nich nie sprzątają.
"Janusze" chcą korzystać z dorobku wspólnego ale nigdy nie pomagają w jego budowie.
"Janusze" nie potrafią się zachować w gościnie wstyd ich zapraszać.
"Janusze" lubią obgadywać innych.
"Janusze" lubują się w roznoszeniu plotek i konfabulacjach.
"Janusze" są szczytowymi egocentrykami i introwertykami.
"Janusze" to najczęściej chodzące szuje.
"Janusze" lubują się w donosicielstwie .
"Janusze" zawsze są upierdliwymi sąsiadami.
"Janusze" zdradzają swoje zony i publicznie się tym chwalą.
"Janusze" nie mają prawdziwych przyjaciół .
"Janusze" w miejscu publicznym to pewna katastrofa.W toaletach, na wczasach, na plaży, w stołówce, na pikniku i wszędzie gdzie zbierają się normalni ludzie.
"Janusze" czują potrzebę tam gdzie się da pozostawić po sobie smród , niesmak i bałagan.
Stworzyli oni rozpoznawalny wizerunkowo nieprzychylny dla środowiska habitat nazywany Januszowiskiem.*
* /Januszowisko --- śmietnik po "Januszach"

Naprawdę płodzenie 15 tematu w którym we czterech będziecie pisać tylko to co sami z trudem rozumiecie ma sens?

bobrzanie.pl
~~Horus niezalogowany
24 kwietnia 2023r. o 21:34
jak widzę nie masz problemu z odrzucanie takich tematów które mają tylko jeden cel ...nawet kiedy się dublują ...
przypomnę ci redaktorze że dwa lub trzy tematy które tu zakładałem szybko zamknąłeś ...;D
jeden nawet przez chwilę się nie pokazał...

a może zabrali ci ''uprawnienia''?
29
Bernard
24 kwietnia 2023r. o 21:39
~~Horus napisał(a): jak widzę nie masz problemu z odrzucanie takich tematów które mają tylko jeden cel ...nawet kiedy się dublują ...
przypomnę ci redaktorze że dwa lub trzy tematy które tu zakładałem szybko zamknąłeś ...;D
jeden nawet przez chwilę się nie pokazał...

a może zabrali ci ''uprawnienia''?

Po prostu jesteś ruską onucą zajmującą się szerzeniem putinowskiej propagandy. Każdy twój wątek prowadzi w końcu do złej Ukrainy i dobrego batiuszki Władymira. Masz mózg w dupie Rosji i rozumiem, że ci z tym dobrze. Ale stąd z takimi rzeczami możesz spadać.

bobrzanie.pl
18442
PIS-PO-PRL
24 kwietnia 2023r. o 21:46
Bernard napisał(a): Po prostu jesteś ruską onucą

A nie mówiłem?

A mówiłem

:D

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza