Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Cedr wysmukły niezalogowany
16 listopada 2023r. o 17:41
No wiemy. Dzięki podstawówce umiesz pisać i czytać i tak ''wyedukowany'' jesteś w tych przegranych sześciu milionach .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niebieskofioletowy Goździk niezalogowany
16 listopada 2023r. o 17:47
95 % tyle PEŁO ma zawsze w ZAKŁADACH KARNYCH POparcia .
~~Milioner Donald Tusk niezalogowany
16 listopada 2023r. o 17:48
Władziu, koledzy z pod celi czekają na kartkę z Brukseli .
~~TOTALNA BEKA Z POmytlonych niezalogowany
16 listopada 2023r. o 17:53
NO i teraz mamy Praworządność WSZYSCY kryminaliści z PEŁO wychodzą na wolność .
~~Słomkowa Petunia niezalogowany
16 listopada 2023r. o 17:55
~~Niebieskofioletowy Goździk napisał(a): Ja PIERD..E ,a co ze SŁAWECZKIEM , TUSKU ja NIEWINNY .

Ale ty masz geny , matka alkoholiczka, ojciec alkoholik , oboje na zasiłku . Z tego nie mogło urodzić się nic mądrego .
~~ niezalogowany
16 listopada 2023r. o 17:57
~~Cedr wysmukły napisał(a): No wiemy. Dzięki podstawówce umiesz pisać i czytać i tak ''wyedukowany'' jesteś w tych przegranych sześciu milionach .

Do budy Burku,PO was widać coście za elektorat,kryminalistów będą gloryfikować, trzeba zaakcentować że wraca kartonowe państwo ,to sygnał dla wszelkiej maści kanciarzy, że znowu można
~~Sławeczek niezalogowany
16 listopada 2023r. o 18:00
Niech żyje wolność i swoboda .
~~Szarawozielony Sit niezalogowany
16 listopada 2023r. o 18:05
~~Niebieskofioletowy Goździk napisał(a): Włodzimierz Karpiński POzdrawia wszystkich kryminalistów . Ja PIerdo....e gdzie ja żyje . Kto go wybrał . Janusze ?

Ciągle w tym samym bantustanie.

https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/905888,prezydent-duda-ulaskawil-kaminskiego.html
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza