Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Żółtoruda Rzeżucha niezalogowany
17 listopada 2023r. o 22:06
~~Ciemnobursztynowy Perukowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Nauczyciel napisał(a): Czy Tusk już jest premierem ??
czekam na 30% podwyżki i 60000 wolne
od podatku , bo nie wiem jak się rozliczyć ….D

taki z Ciebie nauczyciel jak ja pisowiec
nie ośmieszaj się
rozliczamy się do 31 kwietnia NAUCZYCIELU

60 000 ulgi na drugi dzień jak mnie wybiorą przejrzyjcie nagrania co mówił podczas kampanii.Nigdy takiej ulgi nie wprowadzi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtoruda Rzeżucha niezalogowany
17 listopada 2023r. o 22:07

nie ośmieszaj się

nie ośmieszaj się

Kwiecień ma 30 dni.
~~ZERO tolerancji niezalogowany
17 listopada 2023r. o 22:21
https://wiadomosci.wp.pl/rozlicza-pis-chcialbym-zobaczyc-ziobre-przed-komisja-6963713399715457v

Odsiadka nieunikniona
~~Bakłażanowa Sałata niezalogowany
17 listopada 2023r. o 22:45
~~ZERO tolerancji napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/rozlicza-pis-chcialbym-zobaczyc-ziobre-przed-komisja-6963713399715457v

Odsiadka nieunikniona

Nie doczekanie,bolszewiku
~~Aarondoopy niezalogowany
17 listopada 2023r. o 22:47
Another essential reason to modify to solar technology could be the cost benefits it provides. Solar energy panels are designed for generating electricity for businesses, reducing or eliminating the necessity for traditional resources of energy. This might end up in significant savings on energy bills, particularly in areas with high energy costs. Furthermore, there are numerous government incentives and tax credits offered to companies that adopt solar technology, rendering it even more cost-effective and affordable.

The technology behind solar power is simple and easy, yet highly effective. Solar panel systems are made up of photovoltaic (PV) cells, which convert sunlight into electricity. This electricity are able to be stored in batteries or fed straight into the electrical grid, depending on the specific system design. So that you can maximize the many benefits of solar technology, it is critical to design a custom system this is certainly tailored to your particular energy needs and requirements. This may make certain you have the best components in position, such as the appropriate amount of solar power panels and also the right variety of batteries, to increase your time efficiency and value savings.

Enjoy Charming Milano restaurant favorites suggested from Matt dagati.
~~Gestapo piSS niezalogowany
17 listopada 2023r. o 22:50
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Premie-za-realizacje-KPO-Sasin-rozdal-je-w-swoim-resorcie-8648163.html

Gestapo pis
~~Polak niezalogowany
17 listopada 2023r. o 22:56
~~Bakłażanowa Sałata napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ZERO tolerancji napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/rozlicza-pis-chcialbym-zobaczyc-ziobre-przed-komisja-6963713399715457v

Odsiadka nieunikniona

Nie doczekanie,bolszewiku

Nieunikniona to ten ''bolszewik'' napisał poprawnie ale ty folksdojczu ''niedoczekanie '' napisałeś jak zwykle z babolem .
~~ Łososiowy Żagwin niezalogowany
18 listopada 2023r. o 9:33
a to że piSSdzielcy teraz lamentują?...zbierają to co sami zasiali ...;D
trochę wyolbrzymiam specjalnie dla jaj…D
młodzi chętnie to czytają , potęgując nienawiść do każdego piSSdzielca ..D
a mi o to chodzi …..D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza