Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Topazowy Moszenki niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 10:44
~~darmowy transport napisał(a): a czy Niem. koncerny samochodowe produkują taczki budowlane ?? bo potrzebne będą ryżemu , w podróż do Berlina

A tak po naszemu ? dajesz !!!!!!!!~!~!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~xcv niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 10:46
~~Marzena napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pytanie napisał(a): Inflacja wynosi 6,1% tak jak prognozował prezes Glapiński i za co był wyśmiewany przez tzw. "ekspertów". Pytanie jest takie czy to za te trafione w punkt prognozy chce go Tusk postawić przed Trybunałem Stanu?

PISi tłuku , PISzę pppooooooooowooooolllllliiiiiiiiiiiiiii, abyś zrozumiał .

W 2021 ważyłeś 100 kilogramów , a 2022 przytyłeś i warzyłeś 108 , w 2023 przytyłeś 14 % ,
To deb* ilu ile schudłeś ?

Bo ten przygłup zapomniał że od 2021 do końca 2023 roku łączna inflacja to 14%plus 8 % plus 6.1 % to daje 28,1% łącznie .
6 stycznia 2024r. o 10:49
~~xcv napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Marzena napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pytanie napisał(a): Inflacja wynosi 6,1% tak jak prognozował prezes Glapiński i za co był wyśmiewany przez tzw. "ekspertów". Pytanie jest takie czy to za te trafione w punkt prognozy chce go Tusk postawić przed Trybunałem Stanu?

W 2021 ważyłeś 100 kilogramów , a 2022 przytyłeś i warzyłeś 108 , w 2023 przytyłeś 14 % ,
Bo ten przygłup zapomniał że od 2021 do końca 2023 roku łączna inflacja to 14%plus 8 % plus 6.1 % to daje 28,1% łącznie .

Wiem , ale się łudziłem . PIS mnie znowu oszukał .

6 stycznia 2024r. o 10:54
~~Topazowy Moszenki napisał(a):
Ktoś napisał: ~~xcv napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marzena napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pytanie napisał(a): Inflacja wynosi 6,1% tak jak prognozował prezes Glapiński i za co był wyśmiewany przez tzw. "ekspertów". Pytanie jest takie czy to za te trafione w punkt prognozy chce go Tusk postawić przed Trybunałem Stanu?

Schudłem na plus prawie 7 procent.
To nie moja wina żem głupi . TV mówi że chudnę a ja już 150 kg. ważę .
~~Marchewkowa Szarotka niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 10:55
~~darmowy transport napisał(a): a czy Niem. koncerny samochodowe produkują taczki budowlane ?? bo potrzebne będą ryżemu , w podróż do Berlina

Ryżemu to ty możesz obciągnąć tylko wcześniej wymyj zęby .
~~Don-Bum niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 11:00
~~Topazowy Moszenki napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Topazowy Moszenki napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xcv napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marzena napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pytanie napisał(a): Inflacja wynosi 6,1% tak jak prognozował prezes Glapiński i za co był wyśmiewany przez tzw. "ekspertów". Pytanie jest takie czy to za te trafione w punkt prognozy chce go Tusk postawić przed Trybunałem Stanu?

Schudłem na plus prawie 7 procent.
To nie moja wina żem głupi . TV mówi że chudnę a ja już 150 kg. ważę .

Czytaj komunikaty i chudnij razem z nimi .{ nie, nie, nie }
~~Ryży niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 11:00
~~Marchewkowa Szarotka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~darmowy transport napisał(a): a czy Niem. koncerny samochodowe produkują taczki budowlane ?? bo potrzebne będą ryżemu , w podróż do Berlina

Ryżemu to ty możesz obciągnąć tylko wcześniej wymyj zęby .

Po tobie się brzydzę ..;)
~~Wyborca z górki niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 12:29
Mi osiem gwiazdek nie POzwala schudnąć, nawet 8 mi trudno.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza