Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Esesmani z piSSu niezalogowany
5 stycznia 2024r. o 17:40
Sasin Morawiecki Obajtek.
Przecież te Saudi Aramco nie przyjechało do Gdańska i nie wzięło sobie tej rafinerii. Ktoś przecież z ramienia państwa na tej umowie się podpisał. A art. 296 KK dość jasno to określa. Będzie konfiskata rozszerzona??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wiosenna Sasanka niezalogowany
5 stycznia 2024r. o 17:52
~~Pąsowy Ziarnopłon napisał(a): Od stycznia obiecana ulga 60 000 zniżka podatku gdzie jest.

Pracujesz czy na + ? .Wiesz kto złożył budżet na ten rok ? Taaaaaaak , Krzywomordy
A wiesz jakie tam Michałki , poczytaj z internetu.
~~Król Europy Donald Tusk niezalogowany
5 stycznia 2024r. o 21:11
Naprawdę ktoś myślał, że czeka nas robota lekka, łatwa i przyjemna? Nie, ona przez jakiś czas będzie ciężka, trudna i nieprzyjemna. Do takiej mnie wynajęliście. Nie narzekam. Łamię pisowcom karki aż miło chrupie.
~~8 niezalogowany
5 stycznia 2024r. o 21:49
~~Król Europy Donald Tusk napisał(a): Naprawdę ktoś myślał, że czeka nas robota lekka, łatwa i przyjemna? Nie, ona przez jakiś czas będzie ciężka, trudna i nieprzyjemna. Do takiej mnie wynajęliście. Nie narzekam. Łamię pisowcom karki aż miło chrupie.

I to mi się podoba ,Donek tak trzymaj ,tą zarazę trzeba wytępić niczym wszawicę azotoksem .
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 8:07
~~8 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Król Europy Donald Tusk napisał(a): Naprawdę ktoś myślał, że czeka nas robota lekka, łatwa i przyjemna? Nie, ona przez jakiś czas będzie ciężka, trudna i nieprzyjemna. Do takiej mnie wynajęliście. Nie narzekam. Łamię pisowcom karki aż miło chrupie.

I to mi się podoba ,Donek tak trzymaj ,tą zarazę trzeba wytępić niczym wszawicę azotoksem .

Ale PISie gnidy tak łatwo zdechnąć nie chcą. Kiedyś było DDT,po posypaniu żaden PISior by nie fiknął ,ale Unia zabroniła .
Tak PIS-dy plujecie na Unię , ale dzięki niej jeszcze żyjecie .
~~bazyliszek niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 9:27
https://www.youtube.com/post/UgkxQMFoAfN0-wjZvANYKNUhknmOePQSUkZo
~~Pytanie niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 9:28
Inflacja wynosi 6,1% tak jak prognozował prezes Glapiński i za co był wyśmiewany przez tzw. "ekspertów". Pytanie jest takie czy to za te trafione w punkt prognozy chce go Tusk postawić przed Trybunałem Stanu?
~~Marzena niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 9:37
~~Pytanie napisał(a): Inflacja wynosi 6,1% tak jak prognozował prezes Glapiński i za co był wyśmiewany przez tzw. "ekspertów". Pytanie jest takie czy to za te trafione w punkt prognozy chce go Tusk postawić przed Trybunałem Stanu?

PISi tłuku , PISzę pppooooooooowooooolllllliiiiiiiiiiiiiii, abyś zrozumiał .

W 2021 ważyłeś 100 kilogramów , a 2022 przytyłeś i warzyłeś 108 , w 2023 przytyłeś 14 % ,
To deb* ilu ile schudłeś ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Media Expert zaprasza