Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Rudobrązowa Mina niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 9:44
~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~8 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Król Europy Donald Tusk napisał(a): Naprawdę ktoś myślał, że czeka nas robota lekka, łatwa i przyjemna? Nie, ona przez jakiś czas będzie ciężka, trudna i nieprzyjemna. Do takiej mnie wynajęliście. Nie narzekam. Łamię pisowcom karki aż miło chrupie.

I to mi się podoba ,Donek tak trzymaj ,tą zarazę trzeba wytępić niczym wszawicę azotoksem .

Ale PISie gnidy tak łatwo zdechnąć nie chcą. Kiedyś było DDT,po posypaniu żaden PISior by nie fiknął ,ale Unia zabroniła .
Tak PIS-dy plujecie na Unię , ale dzięki niej jeszcze żyjecie .

Na ciebie wystarczy Qutafonie POwski
bezmózgowcu azotoks
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pytanie 2 niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 9:45
W 2021 miałeś osiem gwiazdek w 2022 też to w 2023 ile masz?
~~Pytanie 2 niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 9:46
A w 2024?
~~pytanie 1 niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 9:52
~~Pytanie 2 napisał(a): W 2021 miałeś osiem gwiazdek w 2022 też to w 2023 ile masz?

Mam tyle samo , ale wqrwia mnie ze jeszcze nie siedzicie . Certolenie z Wąsikiem i Kamińskim to błąd. I oszczanego dziada przed komisje , natychmiast , od jutra .
Wawrzyn z niego spadnie , zacznie sypać.
~~Wyborca PO niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 9:59
~~pytanie 1 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pytanie 2 napisał(a): W 2021 miałeś osiem gwiazdek w 2022 też to w 2023 ile masz?

Mam tyle samo , ale wqrwia mnie ze jeszcze nie siedzicie . Certolenie z Wąsikiem i Kamińskim to błąd. I oszczanego dziada przed komisje , natychmiast , od jutra .

Weź stoperan to może ci POmoże:)
~~taka prawda niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 10:03
~~Wyborca PO napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pytanie 1 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pytanie 2 napisał(a): W 2021 miałeś osiem gwiazdek w 2022 też to w 2023 ile masz?

Weź stoperan to może ci POmoże:)

Jak to mówią , co się odwlecze ......dziadu się obudzi ok. południa czy już wreszcie nie ?
Ileż można się modlić , Buk jest głuchy ?
~~Brzoskwiniowa Pietruszka niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 10:05
https://youtu.be/9y-IJYqKGP0?si=EKEt-tMDN-2K9W7B
~~darmowy transport niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 10:42
a czy Niem. koncerny samochodowe produkują taczki budowlane ?? bo potrzebne będą ryżemu , w podróż do Berlina
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza