Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tour de Konstytucja w bolesławieckim Rynku
~~Myślący niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 19:08
Niestety sądy i Trybunał obecnie nie są NIEZALEŻNE i nad tym ubolewam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Myślący niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 19:11
Ale w końcu zaczęła się dyskusja na TEMAT a nie ubliżanie sobie
14240
M21W2
27 czerwca 2023r. o 19:21
~~Myślący napisał(a): Niestety sądy i Trybunał obecnie nie są NIEZALEŻNE i nad tym ubolewam

Za czasów PO-PSL -były niezależne co widać na filmiku .

W parapaństwie Donalda Tuska na hasło: dzwonię z kancelarii premiera Tuska otwierają się wszystkie drzwi, na baczność stają nawet „niezawiśli sędziowie”.
~~Myślący niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 19:29
Jakie inwestycje? Czy jeździsz po kraju. Kto wybudował autostrady trasy szybkiego ruchu? Wszelkie inwestycje są oznakowane i opisane Z FUNDUSZY UE. w całej Polsce jest niezliczona ilość tych inwestycji. A to co niby zbudowali obecnie rządzący to jest po prostu DOKOŃCZENIE zaczętych inwestycji. Gdzie są mieszkania? Gdzie samochody elektryczne? Jaka jest pomoc dla młodych osób małżeństw? A ilu milionerów stworzyła Twoja partia. TO MY ZA TO PŁACIMY. Mógłbym wymieniać dużo. A 500 stworzyła więcej NIEROBÓW. Otwórz oczy...Może to zrozumiesz jaki jesteś niereformowalny.
~~Myślący niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 19:44
Jaka obecnie jest opieka medyczna? Znasz jaki jest czas oczekiwania do specjalistów?
Znasz ceny lekarstw?
Wyjdz na targ i PPATRZ NA EMERYTÓW jakie robią zakupy? I Ty mi mówisz o polityce prospołecznej. Jesteś tak zakłamany jak propaganda którą uprawia obecny rząd. Ja żyje wśród naszego społeczeństwa bo też się do niego zaliczam i widzę co się dzieje. Ty niestety Jesteś zaślepiony...
~~Lilioworóżowy Pomidor niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 19:54
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lilioworóżowy Pomidor napisał(a): nic nie ukradli?....czyli skąd nabrali kasiory chociażby na wille+ ? ;D suski dał z oszczędności?...a może ten ''ziemianin'' zwany ''pinokiem''?

Powtarzasz za totalną opozycją która idąc twoim tokiem myślenia też kradła będąc przy władzy , teraz "złodzieje "docierają do takich jak Ty i krzyczą łapać złodziei .
Powierzając tej czy innej opcji władzę ( tym co wygrają wybory ) powierzamy nasze pieniądze ( budżet ) i to między innymi z budżetu są dofinansowania do działalności fundacji , fundacje też dofinansowują samorządy , np. Trzaskowski wspiera finansowo fundacje LGBT na do tego prawo .
Lewica wspierała fundacje bliskie im , PiS te które są im bliskie , PO- PSL bardzo hojnie wspierali fundacje które uznali że trzeba dofinansować , nikt nie robił z tego " sensacji " na wzór obecnej totalnej opozycji .
Jedna z fundacji za ich rządów zakupiła pałacyk pod Wrocławiem .

" Za darmo i bez konkursu. Jak politycy PO oddali zamek w Wojnowicach , Miał zarobić powiat, ale politycy zdecydowali inaczej. Niejasne okoliczności przejęcia Zamku na Wodzie przez fundację, która nieźle na tym zarabia."

"Chodzi o Kolegium Europy Wschodniej im. Jana Nowaka-Jeziorańskiego, które wojnowicki Zamek na Wodzie otrzymało za darmo, chociaż w momencie przekazywania go fundacji, wart był 10 mln zł."

ale ż ty Lucjan potrafisz pieprzyć ...;D
ale jednak piszesz że te wszystkie ''fundacyjki'' to z budżetu państwa...a skąd to ten budżet ma kasę?
i nie pieprz że samorządy tak hojnie dofinansowują teraz fundacje bo to twoje piSSiory właśnie okroili fundusze samorządowe...;D
tak cię podnieca ''jedna fundacja '' od jakiegoś pałacyku pod Wrocławiem?
a co powiesz na zakup hotelu w Szwajcarii?...nie pamiętam gdzie dokładnie ale kupił ją Gliński...;D
nie słyszałeś o tym?????? ;D

no i na koniec ...gdzie ty w ''pacyfce'' widzisz podobieństwo do symbolu satanizmu?
tak tylko pytam bo wychodzi mi wg. tego co tu wypisujesz że niejaki Bono to satanista...
i Joan Baez i Joplin i Hendrix i wielu ,wielu innych ...;D

nawet ''yankee'' w wojnie w Wietnamie ...;D
poważnie mogę sobie kupić i chodzić w koszulce z Kremlem? ...przecież twój zbynio''zero'' zaraz mnie zamknie...;D
wiesz co Lucjan?...zostanę przy swoich chociażby z Nightwish czy ''purplami'' czy ''zepelinami''
jak się domyślam ty masz te z ''S'' lub piSS tylko się wstydzisz w nich chodzić...i słusznie....;D

wracam do książki...
~~Myślący niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 19:57
A mógłbyś mi i społeczeństwu wyjaśnić w jaki sposób wójt Pcimia stał się prezesem największego polskiego koncertu i oczywiście doszedł do takiego MAJĄTKU?
BO ja pracowałem 40 lat na dwa etaty i muszę się liczyć z wydatkami jak setki tysięcy ludzi w Polsce. I nie stety nie mam szansy na taki AWANS.
~~Złotorudy Mamutowiec niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 20:05
~~Myślący napisał(a): A mógłbyś mi i społeczeństwu wyjaśnić w jaki sposób wójt Pcimia stał się prezesem największego polskiego koncertu i oczywiście doszedł do takiego MAJĄTKU?
BO ja pracowałem 40 lat na dwa etaty i muszę się liczyć z wydatkami jak setki tysięcy ludzi w Polsce. I nie stety nie mam szansy na taki AWANS.

Bo ta władza i pieniądze oparte są na hakach. Każdy ma haka na każdego.
A ty gościu nie miałeś na nich haka.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza