~~Myślący napisał(a): Jakie inwestycje? Czy jeździsz po kraju. Kto wybudował autostrady trasy szybkiego ruchu? Wszelkie inwestycje są oznakowane i opisane Z FUNDUSZY UE. w całej Polsce jest niezliczona ilość tych inwestycji. A to co niby zbudowali obecnie rządzący to jest po prostu DOKOŃCZENIE zaczętych inwestycji. Gdzie są mieszkania? Gdzie samochody elektryczne? Jaka jest pomoc dla młodych osób małżeństw? A ilu milionerów stworzyła Twoja partia. TO MY ZA TO PŁACIMY. Mógłbym wymieniać dużo. A 500 stworzyła więcej NIEROBÓW. Otwórz oczy...Może to zrozumiesz jaki jesteś niereformowalny.
Obrażanie ludzi weszło do twojego zwyczaju , atakujesz obrażasz , już nawet najzagorzalsi krytycy zrozumieli że 500 + jest inwestycją w dzieci które są naszą przyszłością .
Jeżeli piszesz o stworzeniu NIEROBÓW wystawiasz sobie bardzo negatywne świadectwo a polskich ojców i matki bezczelnie obrażasz .
Fundusze UE to nic innego jak nasz budżet , na jedno i drugie składają się podatnicy , obecnie więcej dostajemy niż wpłacamy , nasze dzieci i wnuki już nie będą mieli tak dobrze , spłacać będą to co teraz dostajemy w postaci znacznie wyższej składki .
Masz na myśli dokończenie przekopu mierzei , prawda , za Rządów Tuska postawiono pomnik przekopowi z kamieni z wbitą łopatą .
https://odtur.pl/atrakcje/katy-rybackie-pomnik-koniecznosci-przekopu-mierzei-w-katach-rybackich-54512.html
Masz na myśli tunel pod Świną , " też prawda " , planowany przez rząd Tuska tylko zapomnieli złożyć wniosek na sfinansowanie z UE i rozpoczęcie inwestycji .
Gazociąg Baltic uznali za niepotrzebny choć Norwegowie mieli sfinansować całą inwestycję , według Tuska niepotrzebny bo mamy gaz z Rosji .
Dokończenie inwestycji to też zasługa Tuska .
Co do mieszkań , żaden rząd po 1989 r . nie wywiązał się z obietnicy zaspokojenia potrzeb mieszkaniowych i długo nie zapewni , Ty z klapami na oczach widzisz tylko to czego nie w pełni dokonał rząd PiS , osobiście uważam że była to obietnica niewykonalna tak jak z tymi samochodami elektrycznymi , tu przesadzili i Twoja krytyka jest uzasadniona .
Pomoc skierowana dla dzieci Tobie przeszkadza , pytasz o pomoc dla młodych małżeństw , jak by była jestem pewien że też byś skrytykował i napisał że tworzą więcej NIEROBÓW i że to ty na to płacisz .
Jesteś bezczelny zadając mi pytanie ilu milionerów stworzyła moja partia , nigdy nie byłem i nie jestem w żadnej partii , wystarczy że wyżej oceniam PiS od totalnej opozycji Ty "zreformowany " z otwartymi oczami zadajesz idiotyczne pytanie .
Jesteś w stanie napisać jak nie PiS to kto i dlaczego , nie odpowiedział mi na to żaden krytykant po za tymi co popierają Konfederację która dla mnie jest drugą na którą zagłosowałbym , jeden warunek , z kim by chcieli utworzyć rząd , nie ma w obecnej sytuacji duopolu możliwości aby mogli rządzić samodzielnie .