Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tour de Konstytucja w bolesławieckim Rynku
~~Myślący niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 20:13
Niestety chciałem tylko być dobrym OJCEM MĘŻEM i pracować UCZCIWIE.
Jednak teraz dochodzę do wniosku że...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Hiacynt pstry niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 20:25
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Myślący napisał(a): Niestety sądy i Trybunał obecnie nie są NIEZALEŻNE i nad tym ubolewam

W parapaństwie Donalda Tuska na hasło: dzwonię z kancelarii premiera Tuska otwierają się wszystkie drzwi, na baczność stają nawet „niezawiśli sędziowie”.

A w twoim państwie ,twój prezydent odbiera telefony od ruskich hejterów a nawet od króla Jordanii a później cały świat drze z niego łacha i z Polski. Nie jest ci głupio?
14240
M21W2
27 czerwca 2023r. o 20:29
~~Myślący napisał(a): Jakie inwestycje? Czy jeździsz po kraju. Kto wybudował autostrady trasy szybkiego ruchu? Wszelkie inwestycje są oznakowane i opisane Z FUNDUSZY UE. w całej Polsce jest niezliczona ilość tych inwestycji. A to co niby zbudowali obecnie rządzący to jest po prostu DOKOŃCZENIE zaczętych inwestycji. Gdzie są mieszkania? Gdzie samochody elektryczne? Jaka jest pomoc dla młodych osób małżeństw? A ilu milionerów stworzyła Twoja partia. TO MY ZA TO PŁACIMY. Mógłbym wymieniać dużo. A 500 stworzyła więcej NIEROBÓW. Otwórz oczy...Może to zrozumiesz jaki jesteś niereformowalny.

Obrażanie ludzi weszło do twojego zwyczaju , atakujesz obrażasz , już nawet najzagorzalsi krytycy zrozumieli że 500 + jest inwestycją w dzieci które są naszą przyszłością .
Jeżeli piszesz o stworzeniu NIEROBÓW wystawiasz sobie bardzo negatywne świadectwo a polskich ojców i matki bezczelnie obrażasz .
Fundusze UE to nic innego jak nasz budżet , na jedno i drugie składają się podatnicy , obecnie więcej dostajemy niż wpłacamy , nasze dzieci i wnuki już nie będą mieli tak dobrze , spłacać będą to co teraz dostajemy w postaci znacznie wyższej składki .
Masz na myśli dokończenie przekopu mierzei , prawda , za Rządów Tuska postawiono pomnik przekopowi z kamieni z wbitą łopatą .
https://odtur.pl/atrakcje/katy-rybackie-pomnik-koniecznosci-przekopu-mierzei-w-katach-rybackich-54512.html

Masz na myśli tunel pod Świną , " też prawda " , planowany przez rząd Tuska tylko zapomnieli złożyć wniosek na sfinansowanie z UE i rozpoczęcie inwestycji .

Gazociąg Baltic uznali za niepotrzebny choć Norwegowie mieli sfinansować całą inwestycję , według Tuska niepotrzebny bo mamy gaz z Rosji .

Dokończenie inwestycji to też zasługa Tuska .
Co do mieszkań , żaden rząd po 1989 r . nie wywiązał się z obietnicy zaspokojenia potrzeb mieszkaniowych i długo nie zapewni , Ty z klapami na oczach widzisz tylko to czego nie w pełni dokonał rząd PiS , osobiście uważam że była to obietnica niewykonalna tak jak z tymi samochodami elektrycznymi , tu przesadzili i Twoja krytyka jest uzasadniona .

Pomoc skierowana dla dzieci Tobie przeszkadza , pytasz o pomoc dla młodych małżeństw , jak by była jestem pewien że też byś skrytykował i napisał że tworzą więcej NIEROBÓW i że to ty na to płacisz .

Jesteś bezczelny zadając mi pytanie ilu milionerów stworzyła moja partia , nigdy nie byłem i nie jestem w żadnej partii , wystarczy że wyżej oceniam PiS od totalnej opozycji Ty "zreformowany " z otwartymi oczami zadajesz idiotyczne pytanie .

Jesteś w stanie napisać jak nie PiS to kto i dlaczego , nie odpowiedział mi na to żaden krytykant po za tymi co popierają Konfederację która dla mnie jest drugą na którą zagłosowałbym , jeden warunek , z kim by chcieli utworzyć rząd , nie ma w obecnej sytuacji duopolu możliwości aby mogli rządzić samodzielnie .
~~Złotorudy Mamutowiec niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 20:32
Ciekawe czy jak rząd ogłosi najazd kosmitów to ten MW też będzie latał z foliowymi czapeczkami za tymi którzy nie uwierzą w inwazję?
Tak jak robił to za s r o w i d a.
14240
M21W2
27 czerwca 2023r. o 20:35
~~Lilioworóżowy Pomidor napisał(a): ale ż ty Lucjan potrafisz pieprzyć .

Ale Ty JANUSZ potrafisz pieprzyć , tylko na taką odpowiedź zasługujesz za swoje pustosłowie .

~~Karmazynowy Wrotycz niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 20:35
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lilioworóżowy Pomidor napisał(a): szukasz w głupi wręcz sposób symboliki więc dlaczego takim symbolem nie jest dzisiaj dla ciebie ''garbus''?

POWTARZAM PO RAZ ENTY , SPRAWDAAŁEM TEM SYMBOL O KTÓRYM KTOŚ NAPISAŁ ŻE JEST SATANISTÓW , DOPATRZYŁEM SIĘ PODOBIEŃSTWA . PANIAŁ - czy nadal będziesz bredził , kolejnej odpowiedzi na Twoje brednie w tym temacie nie będzie .

Głupiemu nie warto tłumaczyć , a mądremu nie musisz hahahahhahahaha

Szkoda z takim się spierać, kilka razy ktoś zapytał jaki to znak, bo nawet tego nie potrafi dostrzec. Wyjaśniłam że to tzw PACYFKA a młotek dalej pyta co to za znak i co to za znak jaa piedziu hahaha . Wyśmiewa symbolikę która przecież cywilizacji towarzyszy od zawsze. Tu akurat mają pacyfkę w korowe kwiatki co nie zmienia faktu że jest to symbol którego sataniści używają i nie tylko. Jak mniemam użyli tego symbolu aby podkreśliś tzw wolność i prawa Konstytucyjne tylko co toa wspólnego z Konstytucją? Symbol którym posługuja się sataniści podczas inicjacji, symbol który mówi o zerwaniu więzi z chrześcijaństwem? Pomalowali kolorowe kwiatki, no i tak odrazu milej hahahahha
~~Nasturcja pnąca niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 20:44
Ależ ty pierdo///lisz gościu. Inwestycja w dzieci? Młodzi spieprzają z tego chorego kraju a jeśli chodzi o dzieci to dlaczego nie finansują in vitro? Pamiętasz plantatorze zapewnienia Gowina że z programu dla młodych na mieszkania każdy dostanie na nie sto tysięcy ? Tunel pod Swiną chyba w 90% sfinansowała Unia więc tu nie pier-ol
Pytają cię o miliony elektryków no to gdzie one? Ile kasy już wydano na ten program a on nawet nie powstał za to poszła kasa na zarządy. Wymieniać dalej? Twoja Solidarność rozkradła i zrujnowała połowę Polski a teraz kolejni złodzieje dokańczają dzieła.
14240
M21W2
27 czerwca 2023r. o 20:54
~~Myślący napisał(a): A mógłbyś mi i społeczeństwu wyjaśnić w jaki sposób wójt Pcimia stał się prezesem największego polskiego koncertu i oczywiście doszedł do takiego MAJĄTKU?
BO ja pracowałem 40 lat na dwa etaty i muszę się liczyć z wydatkami jak setki tysięcy ludzi w Polsce. I nie stety nie mam szansy na taki AWANS.

Ja też przepracowałem 40 lat od ponad dwunastu jestem emerytem , mam to co wypracowałem i nie zaglądam jak TY innym do portfela .

Dopisane 27.06.2023r. o godz. 20:54:

~~Hiacynt pstry napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Myślący napisał(a): Niestety sądy i Trybunał obecnie nie są NIEZALEŻNE i nad tym ubolewam

W parapaństwie Donalda Tuska na hasło: dzwonię z kancelarii premiera Tuska otwierają się wszystkie drzwi, na baczność stają nawet „niezawiśli sędziowie”.

A w twoim państwie ,twój prezydent odbiera telefony od ruskich hejterów a nawet od króla Jordanii a później cały świat drze z niego łacha i z Polski. Nie jest ci głupio?

Jak zasłużył to niech świat drze łacha mnie nic do tego , głupio to było mi tylko raz , jak nie moim prezydentem został Jaruzelski narzuconym nam przez posłów wybranych w niedemokratycznych wyborach w 1989 roku . pozostali moi prezydenci mieli mniejsze lub większe wady i potknięcia , byli moimi prezydentami bo jestem Polakiem i wybrali ich Polacy w demokratycznych wyborach .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.