~~Karmazynowy Wrotycz napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lilioworóżowy Pomidor napisał(a): szukasz w głupi wręcz sposób symboliki więc dlaczego takim symbolem nie jest dzisiaj dla ciebie ''garbus''?
POWTARZAM PO RAZ ENTY , SPRAWDAAŁEM TEM SYMBOL O KTÓRYM KTOŚ NAPISAŁ ŻE JEST SATANISTÓW , DOPATRZYŁEM SIĘ PODOBIEŃSTWA . PANIAŁ - czy nadal będziesz bredził , kolejnej odpowiedzi na Twoje brednie w tym temacie nie będzie .
Głupiemu nie warto tłumaczyć , a mądremu nie musisz hahahahhahahaha
Szkoda z takim się spierać, kilka razy ktoś zapytał jaki to znak, bo nawet tego nie potrafi dostrzec. Wyjaśniłam że to tzw PACYFKA a młotek dalej pyta co to za znak i co to za znak jaa piedziu hahaha . Wyśmiewa symbolikę która przecież cywilizacji towarzyszy od zawsze. Tu akurat mają pacyfkę w korowe kwiatki co nie zmienia faktu że jest to symbol którego sataniści używają i nie tylko. Jak mniemam użyli tego symbolu aby podkreśliś tzw wolność i prawa Konstytucyjne tylko co toa wspólnego z Konstytucją? Symbol którym posługuja się sataniści podczas inicjacji, symbol który mówi o zerwaniu więzi z chrześcijaństwem? Pomalowali kolorowe kwiatki, no i tak odrazu milej hahahahha
jakiej cywilizacji?...potrafisz to określić? ...''młotku''....;D
tak trudno ci zrozumieć z czym jest tak naprawdę kojarzona ''pacyfka''...poczytaj może o tym ...''młotku'' ;D
a co ma wspólnego z Konstytucją?
otóż chociażby to że szanowanie Konstytucji i stosowanie jej zasad to zachowany spokój społeczny a idąc dalej pokój...
''Symbol którym posługuja się sataniści podczas inicjacji, symbol który mówi o zerwaniu więzi z chrześcijaństwem?''
co za ''młotek '' może takie pierdy płodzić...;D
ale pisz bo zrobiło się wesoło...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Myślący napisał(a)
Jak zasłużył to niech świat drze łacha mnie nic do tego , głupio to było mi tylko raz , jak nie moim prezydentem został Jaruzelski narzuconym nam przez posłów wybranych w niedemokratycznych wyborach w 1989 roku . pozostali moi prezydenci mieli mniejsze lub większe wady i potknięcia , byli moimi prezydentami bo jestem Polakiem i wybrali ich Polacy w demokratycznych wyborach .
A Wałęsa? Był wybrany demokratycznie czy nie? Wybierałeś go czy nie?
~~Nasturcja pnąca napisał(a): Ależ ty pierdo///lisz gościu. Inwestycja w dzieci? Młodzi spieprzają z tego chorego kraju a jeśli chodzi o dzieci to dlaczego nie finansują in vitro? Pamiętasz plantatorze zapewnienia Gowina że z programu dla młodych na mieszkania każdy dostanie na nie sto tysięcy ? Tunel pod Swiną chyba w 90% sfinansowała Unia więc tu nie pier-ol
Pytają cię o miliony elektryków no to gdzie one? Ile kasy już wydano na ten program a on nawet nie powstał za to poszła kasa na zarządy. Wymieniać dalej? Twoja Solidarność rozkradła i zrujnowała połowę Polski a teraz kolejni złodzieje dokańczają dzieła.
~~Modra Wiekuistka napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Myślący napisał(a)
Jak zasłużył to niech świat drze łacha mnie nic do tego , głupio to było mi tylko raz , jak nie moim prezydentem został Jaruzelski narzuconym nam przez posłów wybranych w niedemokratycznych wyborach w 1989 roku . pozostali moi prezydenci mieli mniejsze lub większe wady i potknięcia , byli moimi prezydentami bo jestem Polakiem i wybrali ich Polacy w demokratycznych wyborach .
A Wałęsa? Był wybrany demokratycznie czy nie? Wybierałeś go czy nie?
Wałęsa był wybrany w demokratycznych wyborach , nie tylko głosowałem na niego ale byłem też członkiem jego komitetu wyborczego .
W drugich wyborach przegrał z kretesem z Kwaśniewskim , nie poszedłem na wybory , pokazał co potrafi w 1992 roku , pokazał że jest dyktatorem , Kwaśniewski postkomunista też nie z mojej bajki , Polacy jego wybrali , chcąc nie chcąc został prezydentem Polski a więc i moim .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Nasturcja pnąca napisał(a): Ależ ty pierdo///lisz gościu. Inwestycja w dzieci? Młodzi spieprzają z tego chorego kraju a jeśli chodzi o dzieci to dlaczego nie finansują in vitro? Pamiętasz plantatorze zapewnienia Gowina że z programu dla młodych na mieszkania każdy dostanie na nie sto tysięcy ? Tunel pod Swiną chyba w 90% sfinansowała Unia więc tu nie pier-ol
Pytają cię o miliony elektryków no to gdzie one? Ile kasy już wydano na ten program a on nawet nie powstał za to poszła kasa na zarządy. Wymieniać dalej? Twoja Solidarność rozkradła i zrujnowała połowę Polski a teraz kolejni złodzieje dokańczają dzieła.
Dzięki mojej Solidarności możesz pisać swoje dyrdymały , żyjesz w wolnym demokratycznym kraju .
Z jednym się zgadzam , in vitro powinno być finansowane , nie wiem nic o obietnicy 100 tyś obiecanych przez Gowina .
Przeczytaj dokładnie co napisałem o sfinansowaniu tunelu , jak nie zrozumiesz to poproś dziecko to Ci wytłumaczy .
Dopisane 27.06.2023r. o godz. 21:09:Janusz odezwał się w Tobie prawdziwy Janusz - zarozumiały dupek lub " młotek " jak wolisz .