Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tour de Konstytucja w bolesławieckim Rynku
~~Lilioworóżowy Pomidor niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 20:57
~~Karmazynowy Wrotycz napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lilioworóżowy Pomidor napisał(a): szukasz w głupi wręcz sposób symboliki więc dlaczego takim symbolem nie jest dzisiaj dla ciebie ''garbus''?

POWTARZAM PO RAZ ENTY , SPRAWDAAŁEM TEM SYMBOL O KTÓRYM KTOŚ NAPISAŁ ŻE JEST SATANISTÓW , DOPATRZYŁEM SIĘ PODOBIEŃSTWA . PANIAŁ - czy nadal będziesz bredził , kolejnej odpowiedzi na Twoje brednie w tym temacie nie będzie .

Głupiemu nie warto tłumaczyć , a mądremu nie musisz hahahahhahahaha

Szkoda z takim się spierać, kilka razy ktoś zapytał jaki to znak, bo nawet tego nie potrafi dostrzec. Wyjaśniłam że to tzw PACYFKA a młotek dalej pyta co to za znak i co to za znak jaa piedziu hahaha . Wyśmiewa symbolikę która przecież cywilizacji towarzyszy od zawsze. Tu akurat mają pacyfkę w korowe kwiatki co nie zmienia faktu że jest to symbol którego sataniści używają i nie tylko. Jak mniemam użyli tego symbolu aby podkreśliś tzw wolność i prawa Konstytucyjne tylko co toa wspólnego z Konstytucją? Symbol którym posługuja się sataniści podczas inicjacji, symbol który mówi o zerwaniu więzi z chrześcijaństwem? Pomalowali kolorowe kwiatki, no i tak odrazu milej hahahahha

jakiej cywilizacji?...potrafisz to określić? ...''młotku''....;D
tak trudno ci zrozumieć z czym jest tak naprawdę kojarzona ''pacyfka''...poczytaj może o tym ...''młotku'' ;D
a co ma wspólnego z Konstytucją?
otóż chociażby to że szanowanie Konstytucji i stosowanie jej zasad to zachowany spokój społeczny a idąc dalej pokój...

''Symbol którym posługuja się sataniści podczas inicjacji, symbol który mówi o zerwaniu więzi z chrześcijaństwem?''

co za ''młotek '' może takie pierdy płodzić...;D
ale pisz bo zrobiło się wesoło...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Modra Wiekuistka niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 21:00
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Myślący napisał(a)

Jak zasłużył to niech świat drze łacha mnie nic do tego , głupio to było mi tylko raz , jak nie moim prezydentem został Jaruzelski narzuconym nam przez posłów wybranych w niedemokratycznych wyborach w 1989 roku . pozostali moi prezydenci mieli mniejsze lub większe wady i potknięcia , byli moimi prezydentami bo jestem Polakiem i wybrali ich Polacy w demokratycznych wyborach .

A Wałęsa? Był wybrany demokratycznie czy nie? Wybierałeś go czy nie?
~~Myślący niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 21:01
Jaka pomoc dla dzieci.Czy one same przyszły na świat? Czy nie wiesz na czym polega poczęcie?
Jeżeli nie możesz utrzymać rodziny to nie zakładaj jej.
Każdy rozumny dorosły powinien zdawać sobie z tego sprawę. Dlaczego ja i większość społeczeństwa mamy oddawać swoje ciężko zarobione pieniądze na ludzi bezmyślnie plodzacych nowe życie? A później dalej nic nie robiąc śmieją się z NAS ciężko pracujących. Tych bronisz?
To oddaj swoje dochody na nich.Zobaczysz wtedy kto da Ci chociaż kromkę chleba.
Wówczas będziesz mógł mnie obrażać.
14240
M21W2
27 czerwca 2023r. o 21:09
~~Nasturcja pnąca napisał(a): Ależ ty pierdo///lisz gościu. Inwestycja w dzieci? Młodzi spieprzają z tego chorego kraju a jeśli chodzi o dzieci to dlaczego nie finansują in vitro? Pamiętasz plantatorze zapewnienia Gowina że z programu dla młodych na mieszkania każdy dostanie na nie sto tysięcy ? Tunel pod Swiną chyba w 90% sfinansowała Unia więc tu nie pier-ol
Pytają cię o miliony elektryków no to gdzie one? Ile kasy już wydano na ten program a on nawet nie powstał za to poszła kasa na zarządy. Wymieniać dalej? Twoja Solidarność rozkradła i zrujnowała połowę Polski a teraz kolejni złodzieje dokańczają dzieła.

Dzięki mojej Solidarności możesz pisać swoje dyrdymały , żyjesz w wolnym demokratycznym kraju .
Z jednym się zgadzam , in vitro powinno być finansowane , nie wiem nic o obietnicy 100 tyś obiecanych przez Gowina .
Przeczytaj dokładnie co napisałem o sfinansowaniu tunelu , jak nie zrozumiesz to poproś dziecko to Ci wytłumaczy .

Dopisane 27.06.2023r. o godz. 21:09:

Janusz odezwał się w Tobie prawdziwy Janusz - zarozumiały dupek lub " młotek " jak wolisz .
~~Lazurowy przydacznik niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 21:12
No i po co starasz mu się to wytłumaczyć? Temu który popiera Mejzę? A niech no napisze skąd tyle fundacji zbierających pieniądze na chore dzieciaki bo państwo nawet nie obniża obiecanego niższego vatu na ubranka czy przybory szkolne. Nie mówię tu już o nierefundowanie leków ratujących im życie . Po co mu to tłumaczysz kiedy on broni tych którzy zamiast naprawiać lecznictwo zajmowali się handlem maseczkami i respiratorami? A nich to ci napisze dlaczego zamyka się oddziały dziecięce a nawet szpitale leczące depresji nerwice jak nie tak dawno jedyny szpital w lubuskiem.
To totalny oszołom oderwany od pluga granatem.
~~Myślący niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 21:12
Może Ty nie zaglądasz innym do portfela ale ja nie zgadzam się na okradanie mnie i milionów Polaków. Może to z rozumiesz. Jeżeli nie to nie wypowiadaj się.
14240
M21W2
27 czerwca 2023r. o 21:16
~~Modra Wiekuistka napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Myślący napisał(a)

Jak zasłużył to niech świat drze łacha mnie nic do tego , głupio to było mi tylko raz , jak nie moim prezydentem został Jaruzelski narzuconym nam przez posłów wybranych w niedemokratycznych wyborach w 1989 roku . pozostali moi prezydenci mieli mniejsze lub większe wady i potknięcia , byli moimi prezydentami bo jestem Polakiem i wybrali ich Polacy w demokratycznych wyborach .

A Wałęsa? Był wybrany demokratycznie czy nie? Wybierałeś go czy nie?

Wałęsa był wybrany w demokratycznych wyborach , nie tylko głosowałem na niego ale byłem też członkiem jego komitetu wyborczego .
W drugich wyborach przegrał z kretesem z Kwaśniewskim , nie poszedłem na wybory , pokazał co potrafi w 1992 roku , pokazał że jest dyktatorem , Kwaśniewski postkomunista też nie z mojej bajki , Polacy jego wybrali , chcąc nie chcąc został prezydentem Polski a więc i moim .
~~Lilioworóżowy Pomidor niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 21:18
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Nasturcja pnąca napisał(a): Ależ ty pierdo///lisz gościu. Inwestycja w dzieci? Młodzi spieprzają z tego chorego kraju a jeśli chodzi o dzieci to dlaczego nie finansują in vitro? Pamiętasz plantatorze zapewnienia Gowina że z programu dla młodych na mieszkania każdy dostanie na nie sto tysięcy ? Tunel pod Swiną chyba w 90% sfinansowała Unia więc tu nie pier-ol
Pytają cię o miliony elektryków no to gdzie one? Ile kasy już wydano na ten program a on nawet nie powstał za to poszła kasa na zarządy. Wymieniać dalej? Twoja Solidarność rozkradła i zrujnowała połowę Polski a teraz kolejni złodzieje dokańczają dzieła.

Dzięki mojej Solidarności możesz pisać swoje dyrdymały , żyjesz w wolnym demokratycznym kraju .
Z jednym się zgadzam , in vitro powinno być finansowane , nie wiem nic o obietnicy 100 tyś obiecanych przez Gowina .
Przeczytaj dokładnie co napisałem o sfinansowaniu tunelu , jak nie zrozumiesz to poproś dziecko to Ci wytłumaczy .
Dopisane 27.06.2023r. o godz. 21:09:Janusz odezwał się w Tobie prawdziwy Janusz - zarozumiały dupek lub " młotek " jak wolisz .

Lucjan ...mniej emocji bo jak widzę już cię ''nosi'' ;D
jaki kurna ''wolny i demokratyczny '' kraj? ;D

ale zgoda ...teraz masz i ty szanse pisać te swoje dyrdymały...;D
a gdzie to pisałeś o tym tunelu?

nie Lucjan...to w tobie odezwał się po raz wtóry ignorant...inaczej ''młotek'' ;D
no jak tam Lucjan?...co z tym Wałęsą?
to był twój prezydent ? wybierałeś go czy nie? ...HAHAHAHA
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.