~~Myślący napisał(a): Skoro jesteś gotowy na głosowanie na Konfederację to już nie mam z Tobą przyjemności polemizować.
Zapomniałeś już jak pałowali KOBIETY tylko za to że w demokratycznym państwie gdzie jest prawo do demonstracji chciały się wypowiedzieć. Dla mnie jesteś już bez urazy...
~~Lilioworóżowy Pomidor napisał(a): teraz zobaczyłem odpowiedź...;D
głosowałes na Wałęsę????...byłes w jego komitecie???????????;D
ale dałeś się ogłupić...;
M21W2 napisał(a): Co do tunelu , napisałem - " Masz na myśli tunel pod Świną , " też prawda " , planowany przez rząd Tuska tylko zapomnieli złożyć wniosek na sfinansowanie z UE i rozpoczęcie inwestycji ..
Czego Janusz nie zrozumiałeś , może jak dziecku - TUSK NIE WYBUDOWAŁ TUNELU POD ŚWINĄ A MÓGŁ JAK PIS ZŁOŻYĆ WNIOSEK NA SFINANSOWANIE Z UE .
~~Płomiennorudy Zimowit napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Myślący napisał(a): Może Ty nie zaglądasz innym do portfela ale ja nie zgadzam się na okradanie mnie i milionów Polaków. Może to z rozumiesz. Jeżeli nie to nie wypowiadaj się.
Mnie nikt nie okrada , wiem że płacenie podatków to mój obowiązek a solidaryzm społeczny leże w naturze człowieka myślącego .
A mnie okrada zus. Żeby dać tobie!
Czyli to tak jakbyś to ty mnie okradał.
Ale już niedługo. Zwijam interes tak jak wielu podobnych do mnie. Są jakieś granice. Zobaczymy z czego te darmozjady będą żyć.
Przez 41 lat pracy płaciłem składki na swoją obecną emeryturę w tym przez 11 lat prowadzenia działalności gospodarczej , jesteś bezczelny pisząc że jesteś okradany aby dać mnie .
Są tacy jak Ty , unikali płacenia składek na przyszłą emeryturę teraz osiągnęli wiek emerytalny skomlą że nawet na leki ich nie stać , ja tego problemu nie mam i tobie tego życzę , wystarczy tylko abyś zaczął myśleć .
~~Izabelowa Wierchuszka napisał(a): janusz głosował na kwasniewskiego ,który później zatwierdził konkordat
tez sie dał ogłupic ale sie nie przyzna
~~ napisał(a): Ktoś się wypowie w sprawie zacytowanych art. Konstytucji ?