Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tour de Konstytucja w bolesławieckim Rynku
14240
M21W2
27 czerwca 2023r. o 21:45
~~Myślący napisał(a): Skoro jesteś gotowy na głosowanie na Konfederację to już nie mam z Tobą przyjemności polemizować.
Zapomniałeś już jak pałowali KOBIETY tylko za to że w demokratycznym państwie gdzie jest prawo do demonstracji chciały się wypowiedzieć. Dla mnie jesteś już bez urazy...

Konfederacja pałowała kobiety , pierwsze słyszę , Ty dla mnie nie jesteś ........ Jesteś człowiekiem o innym postrzeganiu rzeczywistości .
Lubię ostre polemiki nikt nie jest w stanie mnie obrazić , do nikogo nie czuję urazy co najwyżej współczucie że są jacy są .

Dopisane 27.06.2023r. o godz. 21:45:

~~Lilioworóżowy Pomidor napisał(a): teraz zobaczyłem odpowiedź...;D
głosowałes na Wałęsę????...byłes w jego komitecie???????????;D
ale dałeś się ogłupić...;

Tu nie zaprzeczę , to co napisałeś niżej nie nadaje się do cytowania , mógł to napisać nie tylko ogłupiony ale i tu nie dokończę .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Myślący niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 21:48
Niestety masz krótką pamięć. Widziałeś te kobiety z białymi różami?
~~Izabelowa Wierchuszka niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 21:50
janusz głosował na kwasniewskiego ,który później zatwierdził konkordat

tez sie dał ogłupic ale sie nie przyzna

~~Lilioworóżowy Pomidor niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 21:55
M21W2 napisał(a): Co do tunelu , napisałem - " Masz na myśli tunel pod Świną , " też prawda " , planowany przez rząd Tuska tylko zapomnieli złożyć wniosek na sfinansowanie z UE i rozpoczęcie inwestycji ..
Czego Janusz nie zrozumiałeś , może jak dziecku - TUSK NIE WYBUDOWAŁ TUNELU POD ŚWINĄ A MÓGŁ JAK PIS ZŁOŻYĆ WNIOSEK NA SFINANSOWANIE Z UE .

nie manipuluj Lucjan...;D
to MIASTO ŚWINOUJŚCIE zleciło wykonanie projektu i było to chyba w 2013 lub 14-ym ...
a uwowę o finansowanie podpisano o ile pamiętam ze trzy lata później...

jedno co tu mogę przyznać -Brudziński ma swój wkład w jego powstanie bo tam akurat popisał się konsekwencją ...
Lucek ...gdyby była możliwość to wkleiłbym ci tu fotkę tablicy budowlanej jaką zrobiłem przed laty przed tą budową ...nic nie ma tam o tym że to dzięki piSS...
a za kilka dni sam pojadę tym tunelem ...;D
~~ niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 22:01
Ktoś się wypowie w sprawie zacytowanych art. Konstytucji ?
14240
M21W2
27 czerwca 2023r. o 22:02
~~Płomiennorudy Zimowit napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Myślący napisał(a): Może Ty nie zaglądasz innym do portfela ale ja nie zgadzam się na okradanie mnie i milionów Polaków. Może to z rozumiesz. Jeżeli nie to nie wypowiadaj się.

Mnie nikt nie okrada , wiem że płacenie podatków to mój obowiązek a solidaryzm społeczny leże w naturze człowieka myślącego .

A mnie okrada zus. Żeby dać tobie!
Czyli to tak jakbyś to ty mnie okradał.
Ale już niedługo. Zwijam interes tak jak wielu podobnych do mnie. Są jakieś granice. Zobaczymy z czego te darmozjady będą żyć.

Przez 41 lat pracy płaciłem składki na swoją obecną emeryturę w tym przez 11 lat prowadzenia działalności gospodarczej , jesteś bezczelny pisząc że jesteś okradany aby dać mnie .

Są tacy jak Ty , unikali płacenia składek na przyszłą emeryturę teraz osiągnęli wiek emerytalny skomlą że nawet na leki ich nie stać , ja tego problemu nie mam i tobie tego życzę , wystarczy tylko abyś zaczął myśleć .
27 czerwca 2023r. o 22:02
~~Izabelowa Wierchuszka napisał(a): janusz głosował na kwasniewskiego ,który później zatwierdził konkordat

tez sie dał ogłupic ale sie nie przyzna

nie łżyj...;D kiedy podpisano konkordat?
kiedy Kwaśniewski został po raz drugi prezydentem?

bo owszem kiedy startował po raz pierwszy głosowałem na niego ...gdy robił to po raz drugi już mnie nie było na wyborach...;D
dlaczego?;D
27 czerwca 2023r. o 22:04
~~ napisał(a): Ktoś się wypowie w sprawie zacytowanych art. Konstytucji ?

a gdzie to jest ? ...pytam bo nie zauważyłem ...nie wszystko czytam bo niekiedy szkoda czasu ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy