Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tour de Konstytucja w bolesławieckim Rynku
~~Lilioworóżowy Pomidor niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 22:09
już wiem ...ale jest tego sporo więc może jutro bo teraz czas na ''szkiełko'' ;D
nara...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
27 czerwca 2023r. o 22:11
~~Lilioworóżowy Pomidor napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Co do tunelu , napisałem - " Masz na myśli tunel pod Świną , " też prawda " , planowany przez rząd Tuska tylko zapomnieli złożyć wniosek na sfinansowanie z UE i rozpoczęcie inwestycji ..
Czego Janusz nie zrozumiałeś , może jak dziecku - TUSK NIE WYBUDOWAŁ TUNELU POD ŚWINĄ A MÓGŁ JAK PIS ZŁOŻYĆ WNIOSEK NA SFINANSOWANIE Z UE .

nie manipuluj Lucjan...;D
to MIASTO ŚWINOUJŚCIE zleciło wykonanie projektu i było to chyba w 2013 lub 14-ym ...
a uwowę o finansowanie podpisano o ile pamiętam ze trzy lata później...

jedno co tu mogę przyznać -Brudziński ma swój wkład w jego powstanie bo tam akurat popisał się konsekwencją ...
Lucek ...gdyby była możliwość to wkleiłbym ci tu fotkę tablicy budowlanej jaką zrobiłem przed laty przed tą budową ...nic nie ma tam o tym że to dzięki piSS...
a za kilka dni sam pojadę tym tunelem ...;D

Oczywiście że miasto zleciło wykonanie projektu , od Tuska otrzymali odpowiedź że Polski na to nieb stać .
Rząd PiS- u złożył wniosek do UE o sfinansowanie inwestycji i spełnili nie spełnioną obietnicę Tuska .
Jest to sukces czy nie , dla Ciebie zapewne nie , dla mnie tak , jakby to się wydarzyło za rządu Tyska też napisałbym że to sukces jego rządu .
Ty nie wiesz co to obiektywna ocena , nie pozwala Ci na to zaślepienie .
Dobranoc do jutra .
27 czerwca 2023r. o 22:13
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Myślący napisał(a)~~Lilioworóżowy Pomidor napisał(a): teraz zobaczyłem odpowiedź...;D
głosowałes na Wałęsę????...byłes w jego komitecie???????????;D
ale dałeś się ogłupić...;

Tu nie zaprzeczę , to co napisałeś niżej nie nadaje się do cytowania , mógł to napisać nie tylko ogłupiony ale i tu nie dokończę .

nie nadaje się do cytowania?...dlaczego?...przecież pisze prawdę ...

to co robi teraz mkkwacz i jego kolesie przypomina do złudzenia poczynania Adolfa...
ale co ty o tym wiesz Lucja...co ty wiesz...;D

śpij spokojni e Lucjan...
27 czerwca 2023r. o 22:17
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lilioworóżowy Pomidor

Oczywiście że miasto zleciło wykonanie projektu , od Tuska otrzymali odpowiedź że Polski na to nieb stać .
Rząd PiS- u złożył wniosek do UE o sfinansowanie inwestycji i spełnili nie spełnioną obietnicę Tuska .
Jest to sukces czy nie , dla Ciebie zapewne nie , dla mnie tak , jakby to się wydarzyło za rządu Tyska też napisałbym że to sukces jego rządu .
Ty nie wiesz co to obiektywna ocena , nie pozwala Ci na to zaślepienie .
Dobranoc do jutra .

no właśnie ...Polski na to nie było stać stąd wniosek poszedł do Unii ...
kilka lat później dostało MIASTO dofinansowanie...
Tusk nic nie obiecywał ...powiedział tak jak napisałeś ...
Polski nie było na to stać...piSSu też ...;D

dobra ..idę bo ''szkiełko'' mi ucieka
~~Mieszkaniec Gromadki niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 22:31
A gdzie wasz pedał Biedroń?
~~Izabelowa Pietruszka niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 22:39
~~Lilioworóżowy Pomidor napisał(a): kiedy startował po raz pierwszy głosowałem na niego

No własnie, raz głosowales na niego , Lucjan tez raz glosował na Wałese.
28 czerwca 2023r. o 7:21
~~Izabelowa Pietruszka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lilioworóżowy Pomidor napisał(a): kiedy startował po raz pierwszy głosowałem na niego

No własnie, raz głosowales na niego , Lucjan tez raz glosował na Wałese.

no właśnie ...i on i ja się wtedy pomyliliśmy...
i do czasu kiedy pojawił się w wyborach Trzaskowski nigdy nie pojawiłem się przy jakiejś urnie..
i od czasów pierwszej kadencji Kwaśniewskiego nigdy nie napisałem że którykolwiek z prezydentów był mój...

obecnego też za takiego nie uważam bo jak takiego który łamie Konstytucję nazwać ''swoim''?
Lucjan może tak robić bo jest do zmian ''frontu'' przyzwyczajony ale ja nie...
~~Grafitowa Hortensja niezalogowany
28 czerwca 2023r. o 7:44
~~Lilioworóżowy Pomidor napisał(a): Lucjan może tak robić bo jest do zmian ''frontu'' przyzwyczajony ale ja nie...

Tylko świnia nie zmienia poglądów:D
Żonę zdradziłeś? Jak to nazwać jak nie nagła zmiana frontu?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy