~~Lilioworóżowy Pomidor napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Co do tunelu , napisałem - " Masz na myśli tunel pod Świną , " też prawda " , planowany przez rząd Tuska tylko zapomnieli złożyć wniosek na sfinansowanie z UE i rozpoczęcie inwestycji ..
Czego Janusz nie zrozumiałeś , może jak dziecku - TUSK NIE WYBUDOWAŁ TUNELU POD ŚWINĄ A MÓGŁ JAK PIS ZŁOŻYĆ WNIOSEK NA SFINANSOWANIE Z UE .
nie manipuluj Lucjan...;D
to MIASTO ŚWINOUJŚCIE zleciło wykonanie projektu i było to chyba w 2013 lub 14-ym ...
a uwowę o finansowanie podpisano o ile pamiętam ze trzy lata później...
jedno co tu mogę przyznać -Brudziński ma swój wkład w jego powstanie bo tam akurat popisał się konsekwencją ...
Lucek ...gdyby była możliwość to wkleiłbym ci tu fotkę tablicy budowlanej jaką zrobiłem przed laty przed tą budową ...nic nie ma tam o tym że to dzięki piSS...
a za kilka dni sam pojadę tym tunelem ...;D
Oczywiście że miasto zleciło wykonanie projektu , od Tuska otrzymali odpowiedź że Polski na to nieb stać .
Rząd PiS- u złożył wniosek do UE o sfinansowanie inwestycji i spełnili nie spełnioną obietnicę Tuska .
Jest to sukces czy nie , dla Ciebie zapewne nie , dla mnie tak , jakby to się wydarzyło za rządu Tyska też napisałbym że to sukces jego rządu .
Ty nie wiesz co to obiektywna ocena , nie pozwala Ci na to zaślepienie .
Dobranoc do jutra .