~~Myślący napisał(a): Może Ty nie zaglądasz innym do portfela ale ja nie zgadzam się na okradanie mnie i milionów Polaków. Może to z rozumiesz. Jeżeli nie to nie wypowiadaj się.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Modra Wiekuistka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a)
Wałęsa był wybrany w demokratycznych wyborach , nie tylko głosowałem na niego ale byłem też członkiem jego komitetu wyborczego .
W drugich wyborach przegrał z kretesem z Kwaśniewskim , nie poszedłem na wybory , pokazał co potrafi w 1992 roku , pokazał że jest dyktatorem , Kwaśniewski postkomunista też nie z mojej bajki , Polacy jego wybrali , chcąc nie chcąc został prezydentem Polski a więc i moim .
teraz zobaczyłem odpowiedź...;D
głosowałes na Wałęsę????...byłes w jego komitecie???????????;D
ale dałeś się ogłupić...;D
ojej ...ktoś był dyktatorem...
a ten szczerbaty dziad od ''gorszego sortu'' to niby kto? zbawca narodu?
toż to prawie Józef i Adolf w jednym...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Myślący napisał(a): Może Ty nie zaglądasz innym do portfela ale ja nie zgadzam się na okradanie mnie i milionów Polaków. Może to z rozumiesz. Jeżeli nie to nie wypowiadaj się.
Mnie nikt nie okrada , wiem że płacenie podatków to mój obowiązek a solidaryzm społeczny leże w naturze człowieka myślącego .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Myślący napisał(a): Może Ty nie zaglądasz innym do portfela ale ja nie zgadzam się na okradanie mnie i milionów Polaków. Może to z rozumiesz. Jeżeli nie to nie wypowiadaj się.
Mnie nikt nie okrada , wiem że płacenie podatków to mój obowiązek a solidaryzm społeczny leże w naturze człowieka myślącego .
M21W2 napisał(a): Janusz jak zwykle swoje przywary przypisujesz innym , tak już masz tylko o tym nie wiesz .