Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tour de Konstytucja w bolesławieckim Rynku
14240
M21W2
27 czerwca 2023r. o 21:21
~~Myślący napisał(a): Może Ty nie zaglądasz innym do portfela ale ja nie zgadzam się na okradanie mnie i milionów Polaków. Może to z rozumiesz. Jeżeli nie to nie wypowiadaj się.

Mnie nikt nie okrada , wiem że płacenie podatków to mój obowiązek a solidaryzm społeczny leże w naturze człowieka myślącego .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lilioworóżowy Pomidor niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 21:24
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Modra Wiekuistka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a)
Wałęsa był wybrany w demokratycznych wyborach , nie tylko głosowałem na niego ale byłem też członkiem jego komitetu wyborczego .
W drugich wyborach przegrał z kretesem z Kwaśniewskim , nie poszedłem na wybory , pokazał co potrafi w 1992 roku , pokazał że jest dyktatorem , Kwaśniewski postkomunista też nie z mojej bajki , Polacy jego wybrali , chcąc nie chcąc został prezydentem Polski a więc i moim .

teraz zobaczyłem odpowiedź...;D
głosowałes na Wałęsę????...byłes w jego komitecie???????????;D
ale dałeś się ogłupić...;D

ojej ...ktoś był dyktatorem...
a ten szczerbaty dziad od ''gorszego sortu'' to niby kto? zbawca narodu?
toż to prawie Józef i Adolf w jednym...;D
14240
M21W2
27 czerwca 2023r. o 21:27
Janusz jak zwykle swoje przywary przypisujesz innym , tak już masz tylko o tym nie wiesz .
~~Myślący niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 21:30
Skoro jesteś gotowy na głosowanie na Konfederację to już nie mam z Tobą przyjemności polemizować.
Zapomniałeś już jak pałowali KOBIETY tylko za to że w demokratycznym państwie gdzie jest prawo do demonstracji chciały się wypowiedzieć. Dla mnie jesteś już bez urazy...

27 czerwca 2023r. o 21:31
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Myślący napisał(a): Może Ty nie zaglądasz innym do portfela ale ja nie zgadzam się na okradanie mnie i milionów Polaków. Może to z rozumiesz. Jeżeli nie to nie wypowiadaj się.

Mnie nikt nie okrada , wiem że płacenie podatków to mój obowiązek a solidaryzm społeczny leże w naturze człowieka myślącego .

przestań Lucjan ...przestań ...;D
uważam że państwo które okrada ludzi nakładając na nich kolejne podatki jest ''wuja '' warte...
zwłaszcza podatki które jednocześnie z innych są zdejmowane...

więc gdzie tu jest solidarność społeczna?
wtedy człowiek myślący robi wszystko by omijać podatki ...dlatego twój ''matołusz'' kłamca przepisał wszystko na żonę ...;D
ot jaki ''solidarny'' ;D
14240
M21W2
27 czerwca 2023r. o 21:33
Co do tunelu , napisałem - " Masz na myśli tunel pod Świną , " też prawda " , planowany przez rząd Tuska tylko zapomnieli złożyć wniosek na sfinansowanie z UE i rozpoczęcie inwestycji ..
Czego Janusz nie zrozumiałeś , może jak dziecku - TUSK NIE WYBUDOWAŁ TUNELU POD ŚWINĄ A MÓGŁ JAK PIS ZŁOŻYĆ WNIOSEK NA SFINANSOWANIE Z UE .
~~Płomiennorudy Zimowit niezalogowany
27 czerwca 2023r. o 21:39
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Myślący napisał(a): Może Ty nie zaglądasz innym do portfela ale ja nie zgadzam się na okradanie mnie i milionów Polaków. Może to z rozumiesz. Jeżeli nie to nie wypowiadaj się.

A mnie okrada zus. Żeby dać tobie!
Czyli to tak jakbyś to ty mnie okradał.
Ale już niedługo. Zwijam interes tak jak wielu podobnych do mnie. Są jakieś granice. Zobaczymy z czego te darmozjady będą żyć.
27 czerwca 2023r. o 21:40
M21W2 napisał(a): Janusz jak zwykle swoje przywary przypisujesz innym , tak już masz tylko o tym nie wiesz .

Lucjan ...niw ysilaj się ...
ja już dobrze znam te woje ''odpowiedzi'' kiedy brakuje ci prawdziwej argumentacji i zżera cię bezsilność...;D

Lucjan ty chcesz głosować na Konfederację??????? ;D na Mentzena?...Niemca? na Brauna?....Niemca? ;D
ja pierdzielę ... upside dawn...;D ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza