Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Koszmarna decyzja! Wycinają drzewa z ptakami pod ochroną! Interweniowała policja.
~~Brunatnofioletowy Orlik niezalogowany
3 lipca 2023r. o 22:23
Czy p. Piotr Roman wywiera
bezprawne naciski
na niezależnych dziennikarzy BolecInfo ,
w wolnym demokratycznym kraju ?
Prosimy redakcję o komentarz .

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnożółty Cedr niezalogowany
3 lipca 2023r. o 23:05
kolejne przekręty, deweloperka idzie to i chodnik musi być .... a drzewa wyrosły na drodze .... prosto pod cięcie Jagielskiego .....złotówki nie wydam w waszej firmie na rośliny .... dla mnie dno dna .... niszczenie przyrody... ktoś do cholery w tym mieście w czykolwiek się orientuje???????????? przepisy, ochrona środowiska ??????
~~WIEMY NA CZYJE ZLECENIE niezalogowany
3 lipca 2023r. o 23:40
To wszystko wina tego z koziej wólki. Dogadał sie wiadomo z kim i wycieli.
~~Siwawy Dziewięćsił niezalogowany
4 lipca 2023r. o 10:46
firma musiala pozyskac drewno bo bez tego terz sie dalo ale po co
~~Złotordzawa Przylaszczka niezalogowany
4 lipca 2023r. o 12:51
~~Jasnożółty Cedr napisał(a): kolejne przekręty, deweloperka idzie to i chodnik musi być .... a drzewa wyrosły na drodze .... prosto pod cięcie Jagielskiego .....złotówki nie wydam w waszej firmie na rośliny .... dla mnie dno dna .... niszczenie przyrody... ktoś do cholery w tym mieście w czykolwiek się orientuje???????????? przepisy, ochrona środowiska ??????

To Jagielski? Ja piernicze nic od nich nie wezmę ani nie kupię…
~~Ba niezalogowany
4 lipca 2023r. o 12:52
Prezydencie idz i sadź teraz te drzewa spowrotem !!!
~~Piotruś Pan niezalogowany
4 lipca 2023r. o 13:11
~~Ba napisał(a): Prezydencie idz i sadź teraz te drzewa spowrotem !!!

Robić ścieżkę rowerową i chodnik a dopiero później sadzić drzewa
~~ja tesz niezalogowany
4 lipca 2023r. o 13:20
~~Złotordzawa Przylaszczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnożółty Cedr napisał(a): kolejne przekręty, deweloperka idzie to i chodnik musi być .... a drzewa wyrosły na drodze .... prosto pod cięcie Jagielskiego .....złotówki nie wydam w waszej firmie na rośliny .... dla mnie dno dna .... niszczenie przyrody... ktoś do cholery w tym mieście w czykolwiek się orientuje???????????? przepisy, ochrona środowiska ??????

To Jagielski? Ja piernicze nic od nich nie wezmę ani nie kupię…

ja tesz nie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza