Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Będzie proces o prawa do Gliniady
~~Ciemnoszara Piwonia niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 9:07
Dlatego władze miasta robią event nie swoimi rękami, żeby nie ponosić ewentualnej odpowiedzialności, po przegranej umyć rączki i powiedzieć, że to nie oni tylko jakiś tam ktoś i oni nic nie wiedzieli. Otóż nie, wiecie o wszystkim dokładnie i wspierając ten proceder jesteście współodpowiedzialni. W sprawie gotowy jest zeznawać nawet b. mąż ówczesnej dyrektorki BOK, a on wie dużo... A nawet więcej niż dużo, nie tylko w tej sprawie (pan wie panie ratuszowy o czym piszę). Czekam na sprawiedliwość, bo po prostu ją cenię, bez względu w jakiej sprawie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ametystowy Milin niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 9:24
Prażona kukurydza póki co w obfitości jest, czekamy z niecierpliwością na riposty, finty w fintach wszystkich zaangażowanych stronnictw, partii.
~~Marian niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 9:24
Dyrektor "nic nie mogę" F. wisi na choince Piotra R. i radośnie dynda udając,że tworzy kulturę. Nie pomoże Nowakowi,nie wstawi sie za nim,palcem nie kiwnie,bo ma oczy pełne strachu,jak wiekszość ratuszowych..
~~Szyk niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 9:25
Mam szczerze dosyć istotne. Panie Bogdanie chylę czoło a ... izdała powinien Panu oddawać poklony jak chłop panszczyzniany a kornes też się doczekał...
~~Żółty Mak niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 9:38
~~Ciemnoszara Piwonia napisał(a): ...
W sprawie gotowy jest zeznawać nawet b. mąż ówczesnej dyrektorki BOK, a on wie dużo... A nawet więcej niż dużo, nie tylko w tej sprawie (pan wie panie ratuszowy o czym piszę)...

No, może być wstyd Panie Prezydencie i to spory...
~~Zielonoszary Kocanki niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 9:54
~~Błękitnawa Pęcherznica napisał(a): No i przespało się czas kiedy można było uporządkować sprawy gliniady a teraz rozpaczliwie próbuje się zrobić z siebie ofiarę spisku.
Od lat łysy groził wszystkim dookoła że „będą konsekwencje” i co? Pożegnał się z prawem do gliniady a na zapowiadanym procesie tylko zostanie to potwierdzone.
Świadkowie przez lata uczestniczący w gliniadach potwierdzą kto to organizował…
Nikt mu nie odbiera tego że był jej twarzą i ją wspierał. Ale ORGANIZOWALI Gliniadę inni - ci ktorzy mieli pojęcie o tym.
A Gliniada jest boleslawian - zwykłych mieszkancow, tych którzy ją organizowali i poświęcali prywatny czas i pieniądze a także boleslawieckich ceramików wspierających ją latami.

Serio?
~~RYS niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 9:58
Próbowałem dwukrotnie u konkurencji napisać opinię. Wycięli.
Moim zdaniem sprawa rozpoczęła się faktycznie od zakończenia miłości romuś - nowak. I to jest prawdziwa przyczyna. Pisanina na portalu obrazajacym czytelnikĂłw swoich i Bolec.Info przypomina tworzenie nowej historii, czyli pisanie kolejnego tomu pseudo podręcznika HIT.
Nie jestem zwolennika Nowaka, ale zakłamywanie prawdy, niszczenie przez romusiów człowieka i jego oryginalnej gliniady wzbudza we mnie sprzeciw. Działaniom romusia i jego bandy (a w dzisiejszej nowomowie można powiedzieć "grupie romusia") nie dziwię się bo zawsze był krętaczem.
Co do adresata listu zgadzam się, że nic nie zrobi ale pewnie autor nie chce już mieć nic wspólnego z romusiem. Lepiej późno niż wcale.

Zastosowana autokorekta

~~bazyliszek niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 10:03
nie wiem o co hodzi a jak nie wiadomo o co hodzi to hodzi o kawałek gliny
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza