Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Będzie proces o prawa do Gliniady
~~czyli niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 11:07
"Wspieranie projektu, który opiera się na plagiacie, jest udziałem w kradzieży praw autorskich. W takim przypadku rozważę skierowanie sprawy do sądu także wobec tych podmiotów, które świadomie wspierały oszustwo i będę bronił swoich praw."

Czyli przeciwko bolec.info też? Przecież promowali umieszczając program BŚC wraz z Glina Show i Gliniadom?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Granatowoczarny Pustynnik niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 11:34
~~Ola napisał(a): Ciekawe na co w tym roku bedzie sie rzucac redaktorka istotnych,prosze potrenowac jeszcze,to bylo tak zalosne,ze wstyd bylo na to patrzec

Ona powinna tegoroczne Święto ceramiki za krat oglądać za kradzież zuchwałą przy świadkach i pod okiem kamery :) 6,20 minuta, widać dokładnie tą kradzież :)

~~MatL niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 11:37
Wystarczy zdjąć ze sceny ROMANA!!!!! trzeba tą szajkę zdjąć ze stołków, bo niszczą wszystko.
~~Guślasz niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 11:38
~~Granatowoczarny Pustynnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ola napisał(a): Ciekawe na co w tym roku bedzie sie rzucac redaktorka istotnych,prosze potrenowac jeszcze,to bylo tak zalosne,ze wstyd bylo na to patrzec

Ona powinna tegoroczne Święto ceramiki za krat oglądać za kradzież zuchwałą przy świadkach i pod okiem kamery :) 6,20 minuta, widać dokładnie tą kradzież :)

Pisałem do niej że ją kocham . Paczki do więźnia będę jej słał. I pieniądze coby miała na wypiskę.
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 11:41
Dodatkowego smaczku tej całej historii dodaje fakt, że pan Gwizdała kilka lat temu sam ścigal plagiatorów swojego zdjęcia radiowozu ze "skróconą antenką". Trud wlożony w edycję zdjęcia - parę minut roboty a żądania za "szkody" szły w tysiące złotych.
Ile w takim razie pan Gwizdała powinien zapłacić odszkodowania panu Nowakowi za kradzież dzieła, któremu ten poświęcił ogromny kawał swojego życia?
~~a tak niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 11:50
a to nie tak że PanN miał 3 miesiące na spszeciw od patentu?
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 11:51
~~Jac napisał(a): Jak dobrze, że wyjechałem z tego miasta. Prowincjonalna, duszna atmosfera. Kłótnie o jakaś pseudokulturalną impezkę polegającą na mazaniu się gliną. Naprawdę Bolesławca nie stać na nic więcej ???

Masz rację. Gwizdała do spółki z władami miasta sprowadził wydarzenie ARTYSTYCZNE -Gliniadę, do poziomu bezsensownego smarowania się gliną. Nie dość że ukradł, to jeszcze zbrukał.
~~Ania niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 12:16
~~Trawiasty Rącznik napisał(a): Bolesławieckie piekiełko. Dobrze, że wyjechałem. Lokalna klika, pseudomedia, pseudopolitycy. Rzygać się chce

~~Ciemnofioletowy Zawilec napisał(a): W końcu Nowak się wziął w garść i robi to jak należy. Sam płacz nie wystarczy. Od zajmowania się złodziejami są sądy. Choć osobiście nie przepadam za Nowakiem, to akurat życzę mu powodzenia, bo wiem jak smakuje bycie okradzionym z własności intelektualnej. Miałem podobną sytuację w sprawie nazwy i know how firmy (poza Bolesławcem), no i wygrałem. Powodzenia.

Dokładnie. Też trzymam kciuki za wygraną p. Nowaka. Niech Pan nie odpuszcza!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza