~~Ola napisał(a): Ciekawe na co w tym roku bedzie sie rzucac redaktorka istotnych,prosze potrenowac jeszcze,to bylo tak zalosne,ze wstyd bylo na to patrzec
~~Granatowoczarny Pustynnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ola napisał(a): Ciekawe na co w tym roku bedzie sie rzucac redaktorka istotnych,prosze potrenowac jeszcze,to bylo tak zalosne,ze wstyd bylo na to patrzec
Ona powinna tegoroczne Święto ceramiki za krat oglądać za kradzież zuchwałą przy świadkach i pod okiem kamery :) 6,20 minuta, widać dokładnie tą kradzież :)
~~Jac napisał(a): Jak dobrze, że wyjechałem z tego miasta. Prowincjonalna, duszna atmosfera. Kłótnie o jakaś pseudokulturalną impezkę polegającą na mazaniu się gliną. Naprawdę Bolesławca nie stać na nic więcej ???
~~Trawiasty Rącznik napisał(a): Bolesławieckie piekiełko. Dobrze, że wyjechałem. Lokalna klika, pseudomedia, pseudopolitycy. Rzygać się chce
~~Ciemnofioletowy Zawilec napisał(a): W końcu Nowak się wziął w garść i robi to jak należy. Sam płacz nie wystarczy. Od zajmowania się złodziejami są sądy. Choć osobiście nie przepadam za Nowakiem, to akurat życzę mu powodzenia, bo wiem jak smakuje bycie okradzionym z własności intelektualnej. Miałem podobną sytuację w sprawie nazwy i know how firmy (poza Bolesławcem), no i wygrałem. Powodzenia.