Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Marnowanie głosów już 15 października!
~~Blond Gazania niezalogowany
7 września 2023r. o 12:47
~~Zielona Wiśnia napisał(a): To Pani Kinga współpracuje z ugrupowaniem wspomagającym PiS? Co to się wyrabia?

Pani Kinga po obiecankach zmieniła poglądy i ucichła.Teraz to dla niej tylko kasa się liczy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Blond Gazania niezalogowany
7 września 2023r. o 12:49
A z SLD pan przewodniczący nie startuje przecież taki zasłużony a tam tyle profitów a kasa ja ogromna.
~~Stalowy Floks niezalogowany
7 września 2023r. o 12:54
W artykule czytam ..."Na liście tej koalicji na 7 miejscu jest Olga Burdyna i na 19 - Sonia Turzyniecka - obie reprezentujące PSL. Obie bez wątpienia przesympatyczne i przynajmniej lokalnie rozpoznawalne. Niestety obie prawdopodobnie zasiądą w Sejmie mniej więcej wówczas, gdy Stannis Baretheon odzyska należny mu tron Siedmiu Królestw..."
I bardzo szkoda, że tak na końcu i w takim prześmiewczym stylu o Trzeciej Drodze. Można mieć różne zdanie o PSL ale warto się pokusić o jedną refleksję. Od 1989 po przekształceniu ZSL w PSL na czele tej parti stali prezesi : Roman Bartoszcze, Waldemar Pawlak, Jarosław Kalinowski, Janusz Wojciechowski, ponownie Waldemar Pawlak następnie Janusz Piechociński i Władysław Kosiniak-Kamysz.

A w PIS - jak zawsze prezesem Jarosław Kaczyński (tak jak w poprzedzającym Porozumieniu Centrum) w PO Donald Tusk poza
krótkimi w przelocie (Kopacz, Schetyna, Budka).

Sądzę, że jest to dowód na zachowanie demokratycznych procedur w PSL i na autokratyczne zapędy w dwóch zwalczających się Po-Pisach
~~Srebrnoszara Skimia niezalogowany
7 września 2023r. o 12:57
~~Złotawy Ambrowiec napisał(a): Wybory do Senatu w Bolesławcu już dziś wygrał kandydat PiS! I to na własne życzenie opozycji.

a bezpartyjni strzelili sobie w kolano kandydaturą Barczyka..
~~Żonkilowa Jasnota niezalogowany
7 września 2023r. o 14:29
Czy redaktor już się zapisał do PiS ?
~~Rudy Pustynnik niezalogowany
7 września 2023r. o 14:36
Pięknie!!! Wedle mnie nic tak Pogodzie nie zaszkodzi jak ten artykół !!!
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla niezalogowany
7 września 2023r. o 14:58
~~Rudy Pustynnik napisał(a): Pięknie!!! Wedle mnie nic tak Pogodzie nie zaszkodzi jak ten artykół !!!

Hihih, a niby czemu? Patrząc obiektywnie tylko Pogoda traktuje te wybory poważnie, czyli poważnie traktuje wyborców.
~~Żonkilowa Jasnota niezalogowany
7 września 2023r. o 15:01
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rudy Pustynnik napisał(a): Pięknie!!! Wedle mnie nic tak Pogodzie nie zaszkodzi jak ten artykół !!!

Weź przestań, bo mi brzuch od śmiechu wysiądzie... Mega...
Hihih, a niby czemu? Patrząc obiektywnie tylko Pogoda traktuje te wybory poważnie, czyli poważnie traktuje wyborców.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.