Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~xoxo niezalogowany
8 lipca 2013r. o 19:58
czy Bianco spiewa piosenki po angielsku czy tylko polskie? pytam osoby ktore widzialy ich w akcji :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 lipca 2013r. o 20:06
A czy ja kolego napisałem że gram w kapeli dwu osobowej i nie nazywaj gro ludzi od idiotów bo sam nim jesteś skoro tak piszesz pamiętaj człowieku że są gusty i guściki i trzeba to uszanować ja gram w kapeli która liczy cztery osoby i mamy zaszczyt posiadać damski głos w zespole ale nam to nie przeszkadza że są zespoły w takim czy innym składzie bo skoro ktoś ich wynajmuje to świadczy o tym że im zaufał i coś w nich widział a twoje wypowiedzi typu idioci uważam że są ni na miejscu a jak byś się czuł jak by ktoś napisał że ty jesteś idiotą bo wziołeś zespół pięcio osobowy pozdrawiam
~`` niezalogowany
8 lipca 2013r. o 20:25
Same palanty wypowiadają się,jeden lepszy od drugiego :P :P :P
~Remik niezalogowany
8 lipca 2013r. o 20:58
Nie wiem czy zwróciliście uwagę ze kilkanaście ostatnich postow dotyczy Kapeli Bianco

O ile oni oczywiście istnieja w co watpie bo nie ma o nich nigdzie wzmianki poza tym forum to robia sobie zajefajna darmowa reklamę dopisując co chwila posty A większość potencjalnych nowozencow się na to nabiera
Wiec teraz uwagi do nowozencow Za 3000 zł to się wynajmuje 3-4 osobowa orkiestrę przez duże O a nie 2-osobowy duet tylko meski
54
#picasso nieaktywny
11 lipca 2013r. o 19:27
Co się dziwicie ... w ciągu ostatnich trzech lat liczba wesel w Polsce spadła o 50 000 rocznie. Zakładając że średni zespół gra 25 wesel w roku mamy 2000 niepotrzebnych zespołów ! A liczba kapel wręcz przeciwnie - wzrosła.

Wesele to jedyny dzień w życiu ... JEDYNY :)
~GOSC WESELNY niezalogowany
12 lipca 2013r. o 8:40
Stanowczo odradzam młodym parom Zespół "Pieszczochy" z Nielestna Byłam w Maju na weselu w Mysłakowicach gdzie oni byli Zamiast spiewac to puszczali piosenki jak na dyskotece i cos tam próbowali dospiewac w refrenie Przez całe wesele jak zaśpiewali kilka starych piosenek to było wszystko a styl spiewania solisty beznadziejny - strasznie ucina słowa Według mnie jak się wynajmuje zespół na wesele to powinni całe wesele spiewac a jedynie w przerwach puszczac jakies piosenki z płyt
Z reszta to nie jest tylko moja opinia ale większości gości weselnych
Pisze to z mysla o przyszyłych nowożeńcach żeby nie popełnili błędu i nie wynajeli na wesele tego pseudozespolu Pieszczochy
~mała niezalogowany
12 lipca 2013r. o 10:51
Mogę z czystym sercem polecić zespół Bianco u mnie też grali i na innych 5 weselach co byłam są rewelacyjni!!! Są bardzo rozchwytywani dlatego dość ciężko u nich z wolnym terminem.
Nie długo idę na wesele gdzie będą właśnie grali i już się nie mogę doczekać:)
~dfdfsf niezalogowany
12 lipca 2013r. o 12:28
~mała napisał(a): Mogę z czystym sercem polecić zespół Bianco u mnie też grali i na innych 5 weselach co byłam są rewelacyjni!!! Są bardzo rozchwytywani dlatego dość ciężko u nich z wolnym terminem.
Nie długo idę na wesele gdzie będą właśnie grali i już się nie mogę doczekać:)

a czy spiewają rowniez po angielsku? czy tylko polskie utwory?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.