Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~ niezalogowany
5 lipca 2013r. o 16:43
era id io tó w też, więc zamilcz!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10976
#Biswesele nieaktywny
5 lipca 2013r. o 21:20
~Bodzio napisał(a):
W zyciu nie wzialbym kapeli 2- osobowej i to męskiej do tego jeszcze nawet nie maja strony wiec nie można ich posłuchać ...

Z tym to się nie mogę zgodzić, jeśli muzykant jest obrotny i zna się na rzeczy, to nawet w pojedynkę potrafi rozbawić całe wesele, co dane było mi widzieć na własne oczy.

www.biswesele.cba.pl
~ROBI niezalogowany
5 lipca 2013r. o 23:49
Na wesele to trzeba wziąć kapele co najmniej 3 osoby a nie 2 facetow to już lepiej wziąć Dj
A jak Bianco jest takie the best to dlaczego nigdzie nie ma ich demowek ani nie maja strony ani nie ma ich na wrzucie ani na Yt
Meski duet widmo za 2500 zl
~ niezalogowany
6 lipca 2013r. o 12:43
hehe... spoko:) myśle,ze na klientów im nie brakuje:) osobiście rezerwowałam u nich termin 1.5roku wcześniej i to nie nieli tego terminu co chciałam to wziełam tydz. wczesniej
~ niezalogowany
6 lipca 2013r. o 15:24
Ja nie wiem kto się tu wypowiada na temat zespołu Bianco
Nikt madry za 2500 zł nie wynajmie 2 chlopow na wesele
wiec podejrzewam ze sami sobie takie posty pisza
2 MIESIĄCE TEMU byłem na etapie szukania zespołu na swoje wesele na temat zespołu Bianco to znalazłem tylko te posty na tym forum nigdzie strony nigdzie ic demo
a może zespól Bianco to zespól widmo?
może ktoś napisze gdzie oni graja
~tłumaczący niezalogowany
8 lipca 2013r. o 10:14
oj kolego mylisz się i to bardzo są zespoły gdzie gra dwóch panów i cenią się po trzy tysiaki i robią takie wesele że i pić osób nie da im rady wszystko zależy od tego co się ma w genach i co się potrafi bo co z tego że będą wielkimi muzykami jak nie będą umieli tego sprzedać zapewniam Cię że nie trzeba mieć żadnej strony jak dobrze bawisz wesele to często na jednym podpisujesz ze dwie trzy umowy wiem coś na ten temat bo też gram w zespole chociaż stronę posiadamy
~BODZIO niezalogowany
8 lipca 2013r. o 13:57
UZYJE PORRÓWNANIA Zespół bez WOKALISTKI to żołnierz bez broni
a era idiotow co podpisuje wesele za 3000 zł za 2 panow tez bezpowrotnie minęła
Wiec człowieku nie ładuj tu kitu potencjalnym nowożeńcom
~Pan młody niezalogowany
8 lipca 2013r. o 14:54
Ja tam miałem na weselu zespół za 3000 w którym grało pięć osób. Jestem bardzo zadowolony. A jeżeli ktoś bierze 2 osoby które puszczają muze z keyborda, to chyba nie ma gustu. Bo jaki to zespół bez gitary, perkusji i basu. Do tego musi być klawisz i wokal. To jest absolutne minimum jeżeli rozmawiamy o ZESPOLE MUZYCZNYM.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza