~Bombonierka napisał(a): ~ napisał(a): ~Pati napisał(a): Hey szukam zespołu na wesele !PILNE!
interesuje mnie zespół Bianco, Stece młodzi i zespół jakiś policjantów ze złotoryji ale nie znam nazwy, czy ma któs namiary na te zespoły najlepiej adres e mail lub strona internetowa
Dzieki
Zespoły widma Brak strony internetowej ,facebooka Youtube Czy one wogole istnieja
Wez sobie lepiej zespoł gdzie wszystko masz na stronie dane kontaktowe ,demo ,zdjecia
hej ja ostatnio zamówiłam na moje wesele zespół Bianco nr do nich .....160275. Polecam! Pan bardz profesjonalnie podszedł do sprawy.
I tu sie chłopie grubo mylisz, bo reklamują się i zakładają strony zespoły, które nie maja roboty bo ludzie za bardzo ich nie polecają. Taki zespół jak Bianco nie potrzebuje tego, bo ludzie sami ich reklamują a to najlepsza reklama i to jeszcze darmowa. Dobry zespół REKLAMUJE SIĘ tylko na początku swojej działalności.
Znam dobrze ten zespół i powiem Ci, że oprócz tego, że jest chyba w okolicy najlepszy to jeszcze oryginalny. Ten zespół gra wszystko na żywo często w swoich stylach w swoich interpretacjach i jest to wszystko na wysokim poziomie. Ludzi bawią do bólu tyle ile potrzeba a nie tyle ile jest nagrane. Jeśli chodzisz na wesela to mozesz dostrzec, że muzyka często jest ta sama tylko gęby sie zmieniają.
Pomyśl drugim razem zanim coś napiszesz!!!. Ten zespół grał u mnie kilka wesel w rodzinie dlatego polecam choć telefonu nie podam, jak ktoś będzie pytał znajomych to na pewno znajdzie