Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~slawo niezalogowany
10 grudnia 2008r. o 12:50
a jakie opinie na temat fraglesi band z bolesławca? mam wkrótce do nich zadzwonić by potwierdzić rezerwację i się troche waham, gdyż za jeden dzień biorą 1800zł i jest ich tylko dwóch. w dodatku do końca nie jestem przekonany, ale wesele już w czerwcu więc nie ma zbytnio czasu na szukanie.....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Monika niezalogowany
10 grudnia 2008r. o 15:13
hej. serdecznie polecam zespół TAKIE TRIO z bolesławca są naprawde super zagrają każda piosenke o jaka poprosicie. pare tygodni temu grali u mnie na weselu i wszyscy byli zachwyceni. a co dziwne wogóle nie pija alkoholu co nie mozna powiedziec o tych bardziej znanych kapelach które sie upijaja i robia wstyd a co najsmieszniejsze tak sie cenia a nie wiadomo za co
~FLESZ niezalogowany
10 grudnia 2008r. o 20:32
Piotrek Tofil nr tel 693 533 592
sa zajefajni :) :) :)
~Jaco niezalogowany
11 grudnia 2008r. o 11:06
~Szymi napisał(a): hej , witam serdecznie, odnośnie zespołów mogę coś wam powiedziec, co tydzień obsługuję wesela i nasłuchałem się już można powiedziec wszystkich możliwych zespołów. pierwsze co proszę nie decydujcie się na zespół Ich dwoje z Bolesławca- jedna wielka porażka!!!
Swietnie grają "Kwadrat", "Meritum z Rakowic" a najchętniej polecam Zespół "Comentic"- Są niesamowici potrafią tak rozbawic imprezę że ani jedna osoba nie siedzi przy stole tylko się bawi, młodzi sami ustalają z nimi repertuar a w przerwach podchodzą do gości z akordeonem i śpiewają razem z nimi - Rewelacja, jest nawet możliwośc posłuchania ich na żywo przez podpisaniem umowy!!! tel do nich 691338237 Jeżeli jeszcze tańczą na rurze to ich biorę.
pozdrawiam;-)
~slawo niezalogowany
11 grudnia 2008r. o 12:29
Słyszałam Takie trio w sierpniu na weselu kuzyna. mnie osobiście sie nie podobali, gdyz wole bardziej skoczne kawałki. aha a oczepiny robią bardzo kiepskie, trwały jakies 20 min i w ogóle nie były zabawne. Ogólnie nie podobali mi się i do domu wróciliśmy zaraz po oczepinach
~slawo niezalogowany
11 grudnia 2008r. o 12:31
A znacie może Kliwer - jednoosobowy?
~ja:) niezalogowany
11 grudnia 2008r. o 15:54
Mam zapytanie czy może u kogoś grał na weselu zespół o nazwie Fraglesi Band ??? Bardzo proszę o informacje..... :) dziekuję:)
~kasia niezalogowany
12 grudnia 2008r. o 20:03
namiary na zespol swing z legnicy http://www.grupaswing.lca.pl/index1.php
Beda grali u nas w pazdzierniku na weselu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.