Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~słonko niezalogowany
12 grudnia 2008r. o 22:02
grupa flesz jest the best :)
czyli Piotrek Tofil
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~slawo niezalogowany
13 grudnia 2008r. o 19:29
Fraglesi maja swoja stronę, na której mozna sprawdzic ich umiejetności vokalne i techniczne. Są dość drodzy - za sobotę 1800zł
~XxX niezalogowany
5 stycznia 2009r. o 23:01
A jakie sa najnowsze opinie o zespolach: BIANCO z warty bol. Family spod Zgorzelca ATU z B-ca i Versus z B-ca? Mial ktos ich na swoim weselu? Jak grali ??

Z gory dzieki.
~x niezalogowany
6 stycznia 2009r. o 8:11
ja mialam BIANCO na swoim weselu i naprawde rewelacja!Chłopaki nie piją i graja dla każdego.z początku mialam obawy bo nigdy wczesniej ich nie slyszalam tylko z polecenia:)ale naprawde super...rozbawią wszystkich i grają aż tchu brak..Szczerze polecam!
~sa niezalogowany
6 stycznia 2009r. o 10:07
Bianko gra bardzo fajnie byłam w zewszłym roku na weselu gdzie grali.Za dosatkową opłatą grają również w kościele zreszta bardzo ładnie nie jakies tam smuty tylko pieśni bardziej ślubne.
Jeśli chodzi o Fraglesów to zażyczyli sobie za dwa dni grania 2300 zł.I byli troszkę aroganccy.
W ta sobote na moim weselu będzie grał zespół Sekret Panowie wydają sie sympatyczni zobaczymy czy przełozy się to na śpiew.
~dynamic niezalogowany
7 stycznia 2009r. o 21:44
www.dynamicband.info - i wszystko jasne
~dynamic niezalogowany
7 stycznia 2009r. o 21:47
GRAMY TYLKO HITY !
~ja niezalogowany
7 stycznia 2009r. o 22:00
noin pytaniem najlepiej popytajcie sie wsrod znajomych swoich, moze akurat ktos byl na jakiejs imprezie, a teraz np na sylwku i slyszal jakas orkiestre... ja tak wlasnie wybralam zespol na wesele i jestem bardzo zadowolona.
bo tu to roznie moze byc, nikt nie wie kto daje te opinie, a moze ktos z zespolu? by sie wyreklamowac?
pozdrawiam ;) ;) :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.