A jakie sa najnowsze opinie o zespolach: BIANCO z warty bol. Family spod Zgorzelca ATU z B-ca i Versus z B-ca? Mial ktos ich na swoim weselu? Jak grali ??
ja mialam BIANCO na swoim weselu i naprawde rewelacja!Chłopaki nie piją i graja dla każdego.z początku mialam obawy bo nigdy wczesniej ich nie slyszalam tylko z polecenia:)ale naprawde super...rozbawią wszystkich i grają aż tchu brak..Szczerze polecam!
Bianko gra bardzo fajnie byłam w zewszłym roku na weselu gdzie grali.Za dosatkową opłatą grają również w kościele zreszta bardzo ładnie nie jakies tam smuty tylko pieśni bardziej ślubne.
Jeśli chodzi o Fraglesów to zażyczyli sobie za dwa dni grania 2300 zł.I byli troszkę aroganccy.
W ta sobote na moim weselu będzie grał zespół Sekret Panowie wydają sie sympatyczni zobaczymy czy przełozy się to na śpiew.
noin pytaniem najlepiej popytajcie sie wsrod znajomych swoich, moze akurat ktos byl na jakiejs imprezie, a teraz np na sylwku i slyszal jakas orkiestre... ja tak wlasnie wybralam zespol na wesele i jestem bardzo zadowolona.
bo tu to roznie moze byc, nikt nie wie kto daje te opinie, a moze ktos z zespolu? by sie wyreklamowac?
pozdrawiam ;) ;) :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.