Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~Endżi niezalogowany
19 listopada 2009r. o 19:51
Czy zna ktoś zespół Ich Dwoje z Bolesławca? Co o nim sądzicie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
19 listopada 2009r. o 23:13
mozesz powiedzieć gdzie bedzie grał ten zespół flesz ??
~Kasia i Michał niezalogowany
29 listopada 2009r. o 22:39
hejka wszystkim.my też mieliśmy ten sam problem co wiekszość młodych par.Ale nie kombinowaliśmy za wiele poszliśmy do kilku lokali, poprosiliśmy o wizytówki zespołów i później dzwoniliśmy do każdego i z każdym umawialiśmy sie na spotkanie.Szok i zdziwienie jakie nas spotkało po kilku rozmowach wprawił nas w niemale zakłopotanie.Szczegóły są może nie istotne ale skrajnością było w jednym przypadku, że polecony zespół przez jednego z właścicieli okazał sie bandą(bo inaczej tego nazwać nie można) pijaków. Na tle tych kilku zespołów, z którymi sie spotkaliśmy jeden wypadł po prostu normalnie. Rzeczowa rozmowa, sensowna prezentacja, przedstawienie składu, repertuaru i sprzętu. Przedstawiciel zespołu sam do nas przyjechał i zaprezentował zespół.Na początku jak opisywał to troszkę się do przyszłej żony usmiechałem( a w glowie to raczej takie myśli się pojawiały: gadaj pan gadaj my znamy już takich)ale jak powiedział tak było. Nie było żadnego koncertu czy szpanerstwa zespół VIVAT z Lubania zrobił co do niego należało i już.Goście zadowoleni.Oczepiny zabawne, niepowtarzalne, nikogo nie uraziły żadne konkursy czy piosenki.Więc od dziś polecamy zespół [email protected]
~???? niezalogowany
29 listopada 2009r. o 23:00
Ja byłam ostatnio na imprezie prowadzonej przez zespół FLESZ. Doszłam do wniosku, że im więcej wypiją tym lepiej bawią ludzi - jeden z nich nie ma chyba umiaru. ALe ogólnie to całkiem nieźle im szło.
~Ania niezalogowany
2 grudnia 2009r. o 18:32
Polecam zespół Rozkład Jazdy z Legnicy.
~Ania niezalogowany
9 grudnia 2009r. o 13:27
Poszukuję zespołu na wesele 2-3 osobowego, koniecznie z akordeonem. Jak ktoś coś wie, to piszcie:) Jak możecie dajcie namiary. Pozdr:)
~ niezalogowany
9 grudnia 2009r. o 14:10
a kto bawił się na weselu z zespołem X?porażka!!!trzech starszych panów fałszujących jak mało kto!!najlepszy był numer"jesteś szalona"pan śpiewał mówiąco!!no normalnie wszyscy goście prosili,żeby tylko grali no szoooook!!!
~Ewa niezalogowany
9 grudnia 2009r. o 15:36
zespól z akordeonem to tylkp STECE
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza