Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~:) niezalogowany
19 października 2009r. o 21:50
JA ZNAM :) bardzo fajny zespół, grali niedawno na moim weselu i wszyscy byli zadowoleni.... grają fajne kawałki nie tylko "usia-siusia" a nawet można powiezieć, że takich grają niewiele Co najważniejsze nie robią długich przerw, grają po 5 kawałków szybszych, wolniejszych także każdy coś znajdzie odpowiedniego dla swojej kondycji fizycznej i gustu muzycznego Szczerze polecam :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zainteresowana niezalogowany
20 października 2009r. o 0:01
co myślicie o Fraglesi Band??
słyszałam że są dobrzy :)
~ niezalogowany
20 października 2009r. o 6:54
dwie osoby ale ladnie bawia
~ niezalogowany
20 października 2009r. o 10:37
a co powiecie o zespole Bianco?
~agnieszka niezalogowany
20 października 2009r. o 10:58
co możecie powiedzieć na temat zespołu Diamant...
~ niezalogowany
20 października 2009r. o 19:50
Fraglesi Band, mają swoją stronkę www.fraglesiband.pl
Byłam na weselu z ich udziałem, fajna muzyka i prowadzenie.
3468
#motomaniak nieaktywny
20 października 2009r. o 20:56
też byłem na weselu jak grali fraglesi band i bardzo się wszystkim podobało. Dwóch gości w zespole a graja lepiej jak większosc zespołów wieloosobowych. Ogólnie to dają czadu :)
Ostatnio byłem na weselu gdzie grało Bianco i wypadli średnio. Nie grają źle ale słabo bawią ludzi.
~Asiek niezalogowany
19 listopada 2009r. o 17:48
Ja polecam zespół FLEsz z Bolesławca! Chłopaki dają czadu. Byłam juz chyba na 8 imprezach z ich udziałem...wesela i sylwester...w tym roku również idziemy na sylwestra, którego będzie prowadził ,,FLESZ" naprawdę polecam...nie mam numeru, ale wiem, że prowadzący nazywa się PIotr Tofil-numer pewnie można znaleśc w książce tel. NAPRAWDĘ POLECAM SERDECZNIE !!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza