Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~wesoło niezalogowany
18 lipca 2011r. o 23:03
STECE najlepiej grają!!! :D !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~piper niezalogowany
20 lipca 2011r. o 13:47
Od kilku miesięcy szukam zespołu na wesele i na moje szczescie zostałem zaproszony na wesele do Czernej gdzie grał zespoł z Weglinca o nazwie STO PROCENT do dzisiaj jestem w szoku. Ekipa jest znana z bolesławieckiej sceny muzucznej grają zawodowo Ja juz zaklepałem termin naprawde polecam [www.zespolstoprocent.pl]
~Ewcia niezalogowany
20 lipca 2011r. o 16:54
Pewnie ze starsi Stece, jest gdzies ich stronka?? zalerzy mi na repertuarze i demo ....chce ich za 2 lata na moje wesele:)
~mała niezalogowany
20 lipca 2011r. o 17:50
~piper napisał(a): Od kilku miesięcy szukam zespołu na wesele i na moje szczescie zostałem zaproszony na wesele do Czernej gdzie grał zespoł z Weglinca o nazwie STO PROCENT do dzisiaj jestem w szoku. Ekipa jest znana z bolesławieckiej sceny muzucznej grają zawodowo Ja juz zaklepałem termin naprawde polecam [www.zespolstoprocent.pl]

tylko ile im trzeba za wesele zaplacic 5 osob to pewnie 5 tysiecy
~pablo niezalogowany
20 lipca 2011r. o 17:50
~Marta napisał(a): Polecam takie trio. Grali u mnie nawet pół butelki wódki nie wypili, przerwy z zegarkiem w ręku. Był saksofon goście zachwyceni.

Tak tak takie trio tylko ze skład inny ale coż nie jest najgożej ale lepiej też nie pozdrowionka grali tydzień temu u kuzyna w gardenie
~& niezalogowany
20 lipca 2011r. o 18:57
http://www.matrix-music.com.pl/go.live.php/PL-H5/download.html
~g@ niezalogowany
20 lipca 2011r. o 19:58

A w Bolesławcu znaleźli by się muzycy, którzy mieli by ochotę pograć w takim składzie?

[email protected]
4218
#zofka nieaktywny
20 lipca 2011r. o 21:08
Na weselu u mojego syna grał zespół ;DYNAMIC; i super dawali radę, chłopaki rozbawili i to nieżle całe weselisko,do białego rana.Pozdrawiam i polecam. :D :D :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.