Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

29
Bernard
4 maja 2012r. o 12:30
I Fraglesi i Stece to rzetelne weselne kapele, które gwarantują zabawę.

bobrzanie.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
4 maja 2012r. o 12:53
tak to prawda, ze Stece kochają sie w rytmach jugosławiańskich, ale szczerze to wszyscy najlepiej sie przy nich bawią bo sa bardzo skoczne piosenki. Ja ich akurat bardzo lubię bo byłam na wielu imprezach z ich udziałem.
~ja niezalogowany
4 maja 2012r. o 12:53
tak to prawda, ze Stece kochają sie w rytmach jugosławiańskich, ale szczerze to wszyscy najlepiej sie przy nich bawią bo sa bardzo skoczne piosenki. Ja ich akurat bardzo lubię bo byłam na wielu imprezach z ich udziałem.
2856
#szwarc nieaktywny
4 maja 2012r. o 13:09
[img=1336129779_5kcja0g.jpg]

Szwarc ! I wszystko jasne !
~ niezalogowany
4 maja 2012r. o 13:14
~wow napisał(a): Zastanawia mnie jedno. Jak wiele ludzi ulega opiniom osób, które pracują na weselach w innych niż muzyczne branżach. We wcześniejszej dyskusji kelner pisze "jestem co tydzień na weselu, ja wam powiem, który zespół jest dobry..." tak samo wyżej wypowiadający się kamerzyści. Nie chcę obrażać tu zespołów, o których jest dyskusja. Być może robią show i są super, nie wydaję tutaj opinii. Parom młodym polecam pojeździć po imprezach i SAMEMU znaleźć zespół (nie dobry, nie super, nie ble, ble, ble....itp), który trafi akurat w gust tej pary. Bo o to w tym wszystkim chodzi. "Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki..."

W sumie niby to i racja ale przeciez opinia weselników jest jak najbardziej pomocna bo to wkońcu oni się bawili przy tym czy tamtym zespole i wiedzą z DOŚWIADCZENIA.....gusta pary młodej niekoniecznie są takie same jak gości wiadomo ze młodzi lubią teraz całkiem inna muzyke niż ta grywana na weselu!!! Nie wiem czy jeżdżenie po weselach i stanie jako widz na korytarzu przez godzinę pomoże wybrać zespół :>
Ja tam polecam zespół z Kraśnika Dolnego albo Węglińca:)
29
Bernard
4 maja 2012r. o 14:15
To normalne, że młodzi pytają fotografów kamerzystów czy obsługę sal o opinie o zespołach a zespołów o opinie o salach czy kamerzystach. Cała ta "grupa zawodowa" co tydzień bywa w sezonie na weselach i zwykle potrafi odróżnić ziarno od plew. To taki biznes w którym żadna reklama (ani cena) nie działa tak dobrze jak polecenia już obsłużonych klientów i innych osób z branży.
Dlatego ta sama kapela gra piąte wesele w rodzinie a fotograf spotyka tych samych gości na kolejnym weselu.

Rynek się sprofesjonalizował i coraz trudniej trafić na usługi jakości rzeźniczej. Wypadki zdarzają się raczej wtedy gdy ktoś liczy na dobrą kapelę za 1000 zł czy zdjęcia i film za tyle samo. Ale to już są wypadki na życzenie klienta.

bobrzanie.pl
~>>> niezalogowany
4 maja 2012r. o 15:02
Ja tylko powiem ze nie polecam zespołow 2-osobowych według mnie w skladzie powinno byc 3-4 osoby Na 100 procent musi byc klawisz , gitara i solistka a jak kogos stac na wiecej to polecam dorzucic perkusje , a jezeli komus jeszcze mało to mozna dołozyc saksofon
Wszystko kwestia pieniedzy Trzeba liczyc 1000zł za osobe w zespole natomiast jezeli kapela 2- osobowa zada 2500 zł to gruba przesada a 3-osobowa 4000 tys to mozna ja spokojnie skreslic Za takie pieniadze spokojnie znajdziecie 4 osobowa dobra kapele
~kicia niezalogowany
4 maja 2012r. o 15:19
a ja polecam AXEL-z Gromadki sa za.......ci ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!