~wow napisał(a): Zastanawia mnie jedno. Jak wiele ludzi ulega opiniom osób, które pracują na weselach w innych niż muzyczne branżach. We wcześniejszej dyskusji kelner pisze "jestem co tydzień na weselu, ja wam powiem, który zespół jest dobry..." tak samo wyżej wypowiadający się kamerzyści. Nie chcę obrażać tu zespołów, o których jest dyskusja. Być może robią show i są super, nie wydaję tutaj opinii. Parom młodym polecam pojeździć po imprezach i SAMEMU znaleźć zespół (nie dobry, nie super, nie ble, ble, ble....itp), który trafi akurat w gust tej pary. Bo o to w tym wszystkim chodzi. "Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki..."
W sumie niby to i racja ale przeciez opinia weselników jest jak najbardziej pomocna bo to wkońcu oni się bawili przy tym czy tamtym zespole i wiedzą z DOŚWIADCZENIA.....gusta pary młodej niekoniecznie są takie same jak gości wiadomo ze młodzi lubią teraz całkiem inna muzyke niż ta grywana na weselu!!! Nie wiem czy jeżdżenie po weselach i stanie jako widz na korytarzu przez godzinę pomoże wybrać zespół :>
Ja tam polecam zespół z Kraśnika Dolnego albo Węglińca:)